Re: Nova vs OTEsat...
Εγώ πάντως που είμαι συνδρομητής νόβα, δεν βλέπω τον ανταγωνισμό που έφερε ο ΟΤΕ. Θυμάμαι μεγάλα βήματα από την νόβα όταν έβαλε τα HD. Από τότε, βλέπω μια "καθίζηση" στο πρόγραμμα. Μπορεί να είχε μια μικρή προσθήκη στο αθλητικό πρόγραμμα (είχε και έχει τη σούπερ λίγκα, πήρε και το τσάμπιονς λιγκ), αλλά βλέπω ότι παίζει άσχημο παιχνίδι σε όσους αγόρασαν το επίγειο (ελπίζοντας σε αγώνες στο sports 1 που τους μετέφερε στο 2), αδιάφορο πρόγραμμα cinema (πότε επιτέλους θα δούμε θεματικά κανάλια; ), επαναλήψεις στα κανάλια ντοκιμαντέρ σε σημείο να τα έχω δει σχεδόν όλα, και ένα history που μας έχει ταράξει με τον Β παγκόσμιο πόλεμο (λες και δεν υπάρχουν άλλες περίοδοι), στους πλειστηριασμούς και στους ενεχυροδανειστές. Και η τιμή, παραμένει στα ίδια...
Μακάρι ο ΟΤΕ να είχε φέρει ανταγωνισμό, αλλά δεν το βλέπω. Και τα σημάδια από τον ΟΤΕ δεν είναι ενθαρρυντικά (π.χ. σταμάτησε να ανακοινώνει αριθμό συνδρομητών δορυφορικής, και τους μπέρδεψε με αυτούς που λαμβάνουν τηλεόραση μέσω διαδικτύου - σημάδι για μένα ότι έπεσε ο ρυθμός νέων συνδρομητών ήδη).