Απάντηση: Nova vs OTEsat...
αλλο επιπεδο τοτε το πρωταθλημα,αλλα ντερμπυ.και εγω θυμαμαι που εψαχνα να βρω καρεκλα σε καφετερια,και αν δεν εβρισκα καθομουνα απο εξω και το κοιταγα(γιατι η nova με τις τιμες της τοχε κανει προνομιο για ευκαταστατους να μπορουν να δουν την ομαδα τους)τωρα ομος αλλαξαν οι καιροι,με τοσο βρωμα και στημενα ο κοσμος ξυπνησε και δεν ασχολειται αλλο.το πρωταθλητη το ξερουμε απο τον ιουλιο,χωρια τη ποιοτητα.80 λεπτα η μπαλα αραουτ και 10 λεπτα τραυματισμοι.ο ανταγωνισμος φιλε χαθηκε και οταν δεν υπαρχει ανταγωνισμος σενα πρωταθλημα δεν βλεπεται.ακομα και οι οπαδοι του ολυμπιακου φετος ειναι ξενερωμενοι.το καραισκακι συνεχεια αδειο ειναι.τα καλητερα πρωταθληματα στην ελλαδα ηταν οταν παο αεκ οσφπ καναν και οι 3 πρωταθλητισμο και απο τουμπα χαριλαου δεν περναγε κανενας.ρε παιδιά είμασταν πάντα τόσο ποδοσφαιρόφιλος λαός ή γίναμε τωρα τελευταία? γιατί εγώ μας θυμάμαι τα παιχνίδια της "πλατείας" να βλέπουμε κ να πορωνόμαστε! εγώ πάντως που δεν έχω όυτε νόβα ούτε ΟΤΕ δε με θυμαμαι ποτε να πήγα σε καφετέρια για να δώ το Man United-City αλλά για το Ολυ-ΑΕΚ, ΠΑΟ-ΑΕΚ, ΠΑΟΚ-Αρης έχω πάει!
anw μέχρι τον άυγουστο, ελπίζω να βγω ψέυτης, όντως είναι πολύς καιρός για να είμαστε σίγουροι ότι θα μείνει το 20άρικο (για τους συνδρομητές ΟΤΕ).
Last edited by a moderator: