NOVA vs Cosmote TV

Απάντηση: Nova vs OTEsat...

ρε παιδιά είμασταν πάντα τόσο ποδοσφαιρόφιλος λαός ή γίναμε τωρα τελευταία? γιατί εγώ μας θυμάμαι τα παιχνίδια της "πλατείας" να βλέπουμε κ να πορωνόμαστε! εγώ πάντως που δεν έχω όυτε νόβα ούτε ΟΤΕ δε με θυμαμαι ποτε να πήγα σε καφετέρια για να δώ το Man United-City αλλά για το Ολυ-ΑΕΚ, ΠΑΟ-ΑΕΚ, ΠΑΟΚ-Αρης έχω πάει!
anw μέχρι τον άυγουστο, ελπίζω να βγω ψέυτης, όντως είναι πολύς καιρός για να είμαστε σίγουροι ότι θα μείνει το 20άρικο (για τους συνδρομητές ΟΤΕ).
αλλο επιπεδο τοτε το πρωταθλημα,αλλα ντερμπυ.και εγω θυμαμαι που εψαχνα να βρω καρεκλα σε καφετερια,και αν δεν εβρισκα καθομουνα απο εξω και το κοιταγα(γιατι η nova με τις τιμες της τοχε κανει προνομιο για ευκαταστατους να μπορουν να δουν την ομαδα τους)τωρα ομος αλλαξαν οι καιροι,με τοσο βρωμα και στημενα ο κοσμος ξυπνησε και δεν ασχολειται αλλο.το πρωταθλητη το ξερουμε απο τον ιουλιο,χωρια τη ποιοτητα.80 λεπτα η μπαλα αραουτ και 10 λεπτα τραυματισμοι.ο ανταγωνισμος φιλε χαθηκε και οταν δεν υπαρχει ανταγωνισμος σενα πρωταθλημα δεν βλεπεται.ακομα και οι οπαδοι του ολυμπιακου φετος ειναι ξενερωμενοι.το καραισκακι συνεχεια αδειο ειναι.τα καλητερα πρωταθληματα στην ελλαδα ηταν οταν παο αεκ οσφπ καναν και οι 3 πρωταθλητισμο και απο τουμπα χαριλαου δεν περναγε κανενας.

Last edited by a moderator:

Πολύ χαίρομαι που έκοψα πέρσι τη Nova (μετά από 8 χρόνια σερί + 5 supersport/filmnet) και έβαλα ΟΤΕ TV, όχι μόνο για τα χρήματα που γλίτωσα αλλά και την αναβάθμιση υπηρεσιών/πακέτων μέσα σε αυτόν τον χρόνο που είχε ο ΟΤΕ και ειλικρινά δεν το περίμενα.

Και εγώ μετά από 9 χρόνια full pack πόνταρα στον ΟΤΕ και κέρδισα. Μάλιστα πιστεύω ότι θα δούμε πολλά ακόμη (ήδη ακούγεται για κανάλι 3D) σε σημείο που για να μείνει κάποιος στην NOVA θα πρέπει να μειώσουν την συνδρομή του cinema κάτω από τον ΟΤΕ ή έστω στα 20 ευρώ το full pack.

το στήσιμο υπάρχει παντού. δε βλέπετε τι έχει γίνει στην Ιταλία? Δε βλέπετε τα ματσ που έχει βρει η UEFA ως ύποπτα μέχρι και το ματς που στοίχησε στον Ολυμπιακό πέρσι την πρόκριση στους 16, είναι στα υποψίφια στημένα. Τι μας κάνει να πιστέυουμε ότι μόνο στην Ελλάδα υπάρχει βρωμιά? Και το ότι ξέρουμε τον προταθλητή από τον Ιούλιο είναι γιατί καμία άλλη ομάδα εκτός του Ολυμπιακού δεν έχει λεφτά για να πάρει πάικτες και να διατηρήσεις επίπεδο. Αν βγάλεις τον Ολυμπιακό οι άλλες ομάδες σκοτώνονται για την 2η θέση. Έχει ένα ενδιαφέρον Μην ειμαστε ισοπεδωτικοί. Και το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης πριν 2 αγωνιστικές δεν ήταν καλό? ή μήπως όλα τα παιχνίδια του εξωτερικού έχουν "φοβερή μπάλα"? Αλλά συτό κανουμε εμείς. Είμαστε σαν το Λαλάκη τον Εισαγώμενο. Ξένο ναναι κι ότι ναι: καλύτερο από το ελληνικό θα είναι.

εγω θα το ξαναπαπω αλλη μια φορα..
για να ειμαστε ειλικρινης θα πρεπει να παραδεχτουμε,οτι ως οπαδοι-φιλαθλοι της μπαλας οι οποιοι παρακολουθουμε και τα ευρωπαικα πρωταθληματα,
ειναι υπερβολικο και υποκριτικο,να λεμε οτι δεν μας ενδιαφεει το Ελληνικο πρωταθλημα...
χαλια?πολυ χαλια θα πω εγω.το βλεπουμε ομως γιατι ετσι εχουμε μεγαλωσει(μην μου πει κανεις οτι μεγαλωσε με Αγγλικο πρωταθλημα..)
και δεν μπορουμε να απαρνηθουμε την ομαδα μας,οσο χαλια και να ειναι.
εγω ως Αεκτσης-που πιο χαλια δεν γινεται-την παρακολουθω και φετος ανελλιπως.μεχρι και τωρα που δεν εχω νοβα,τρεχω σε κανα φιλο ή καφε για να την παρακολουθησω.
δεν γινεται..!αρρωσταινω..!!
αλλο ποιοτητα,αλλο καψουραα.ΤΕΛΟΣ..!!
υπαρχουν βεβαια και οι φιλοι του "καλου ποδοσφαιρου" οι οποιοι ομως δεν καιγονται να δουν κατι συγκεκριμενο.
τους ρωτας και σου λενε "ειμαι με τον καλυτερο.."-καλα-ενταξει....
ολα σχετικα ειναι και καθε αγωνιστικη απ`ολα τα πρωταθληματα,καποιοι αγωνες,εχουν εντονο ενδιαφερον για διαφορους λογους.
το Ελληνικο πρωταθλημα-καλως ή κακως-κραταει τα σκηπτρα για τους Ελληνες που παρακολουθουν φανατικα ποδοσφαιρο.
τα υπολοιπα συμπληρωνουν την απολαυση μας,αφου εχουμε παρει μια τζουρα,απο το δικο μας πρωταθλημα.μαζοχισμος?ισως..
αυτο ειναι και το μεγαλο ατου της νοβα και το εκμεταλευεται οσο μπορει.
καλη η ποιοτητα,αλλα τα αισθηματα εχουν προτεραιοτητα...

φιλε συμφωνω σαυτο που λες αλλα παιζει ρολο και η τιμη.οταν εχει καταντησει το πρωταθλημα εκει που χει καταντησει δεν νομιζω να αξιζει καποιος να δωσει τα λεφτα που ζηταει η nova απτο να δωσει 25 ευρω καιναχει τα κορυφαια πρωταθληματα.

βρε δεν σου ειπα οχι.κι`εγω μεσα στο επομενο διαστημα οτετιβι θα βαλω και τους δινω και συγχαρητηρια για το περιεχομενο τους σε σχεση με την τιμη τους.
ειμαι φαν της premier league και επισης οπου μπορω να την παρακολουθησω,τρεχω με 1000...
και για εμενα,η νοβα ειναι πανακριβη για τα σημερινα οικονομικα δεδομενα μου και δεν μου βγαινει..
ομως μην υποκρινομαστε οτι δεν παρακολουθουμε Ελληνικο πρωταθλημα και να το σχετιζουμε με την τιμη.
αλλο ειναι ακριβο,αλλο δεν με ενδιαφερει.
"με ενδιαφερει αλλα δεν εχω/μπορω,θα βολευτω με οτε και το Ελληνικο θα το βλεπω σε κανα καφε"¨...ειναι νομιζω πιο ρεαλιστικο και αντικατοπτριζει την σημερινη πραγματικοτητα...

Τι δική σου πραγματικότητα καθένας έχει διαφορετικές προτεραιότητες όσο για την τιμή του ΟΤΕ θα την
δούμε τον Σεπτέμβριο αφού μέχρι τώρα δεν είχε τίποτα σοβαρό το προγραμμά του.

Re: Nova vs OTEsat...

Τα 7 αθλητικά κανάλια αυτή τη στιγμή η nova τα χρεώνει 31 , όσο είναι η διαφορά sports pack-value pack. Υπάρχουν φυσικά και πολλοί αλλοι συνδυασμοί, αλλά αυτή είναι μια δίκαιη σύγκριση υπό την έννοια ότι αφηνουμε στην άκρη τις προσφορές και εξετάζουμε πελάτες που ενδιαφέρονται μόνο για nova.

Δε βγαίνει συμπέρασμα έτσι. Αυτή την τιμή μάλλον την πληρώνουν πολύ λίγοι. Θυμίζω την προσφορά των ομάδων της Superleague, ένα χρόνο sport pack στα 299 ευρώ. Δηλαδή μόλις 5 ευρώ παραπάνω από το start pack (δεν υπάρχει πια value pack). Επίσης, αρκετοί έχουν το sport pack στην τιμή των 29,90 (πρώην value pack), όταν καταργήθηκε το value pack. Άλλοι το έχουν στα 35 ευρώ - τους ζητήθηκαν 5 ευρώ παραπάνω. Γενικά ο καθένας πληρώνει ότι κάτσει. Χάος.

βρε δεν σου ειπα οχι.κι`εγω μεσα στο επομενο διαστημα οτετιβι θα βαλω και τους δινω και συγχαρητηρια για το περιεχομενο τους σε σχεση με την τιμη τους.
ειμαι φαν της premier league και επισης οπου μπορω να την παρακολουθησω,τρεχω με 1000...
και για εμενα,η νοβα ειναι πανακριβη για τα σημερινα οικονομικα δεδομενα μου και δεν μου βγαινει..
ομως μην υποκρινομαστε οτι δεν παρακολουθουμε Ελληνικο πρωταθλημα και να το σχετιζουμε με την τιμη.
αλλο ειναι ακριβο,αλλο δεν με ενδιαφερει.
"με ενδιαφερει αλλα δεν εχω/μπορω,θα βολευτω με οτε και το Ελληνικο θα το βλεπω σε κανα καφε"¨...ειναι νομιζω πιο ρεαλιστικο και αντικατοπτριζει την σημερινη πραγματικοτητα...

δημητρη συμφωνω μαζι σου.

Φιλε xman εγω εκανα την ερωτηση/γκαλοπ για το αν καποιος θα πληρωνε 15 euro μηνιαιως για τα 7 Novasports. Ετσι οπως το θετεις εσυ ειναι σιγουρο οτι η απωλεια του αγγλικου πρωταθληματος δεν αρκει να γινει το 31 σε 15 . Η προταση μου ομως εχει να κανει και με δυο δεδομενα :
1) Εδω και καιρο ο κοσμος φωναζει οτι η τιμολογιακη πολιτικη της Nova ειναι εκτος πραγματικοτητας οποτε αυτο το 31 δεν δικαιολογηται, και οτι
2) Με μια τετοια κινηση 15 Euro/ 7 Novasports , κανει μια κινηση αντεπιθεσης, η οποια θα δημιουργουσε αισθηση ,αφου ο κοσμος θελει να βλεπει το εγχωριο πρωταθλημα (οχι μονο) και την ομαδα του και ετσι θα προσελκυε κατα τη γνωμη μου μεγαλο αριθμο πελατων .
Εγω προσωπικα ειμαι πρωην συνδρομητης Nova απο εποχης Filmnet , εχω διακοψει απο περυσι και εχω βαλει ΟΤΕ αλλα μια τετοια κινηση θα με ξαναεκανε πελατη (και) της Nova.

Last edited:

Η προσφορά των 299 ευρώ για ένα χρόνο ήταν ακριβώς αυτό που ζητάς και φτηνότερο (μόλις 5 ευρώ παραπάνω από το start pack), γιατί δε την προτίμησες;

Σκέτα τα novasport αποκλείεται να δοθούν, πάντα σε συνδυασμό με το start pack θα δίνονται.

Τι δική σου πραγματικότητα καθένας έχει διαφορετικές προτεραιότητες όσο για την τιμή του ΟΤΕ θα την
δούμε τον Σεπτέμβριο αφού μέχρι τώρα δεν είχε τίποτα σοβαρό το προγραμμά του.

εισαι φαν Ολυμπιακος ή Παναθηναικος.παιζει αγωνας μεταξυ τους και δεν εχεις νοβα,αλλα εχεις σπιτι οτετιβι και μεταδισει Μπαρτσελονα-Ρεαλ την ιδια ωρα.
θες να μου πεις τωρα,οτι δεν θα ψαξεις τροπο να δεις το ντερμπι(?)και θα κατσεις σπιτι να δεις το ελ κλασικο..?μην τρελαθουμε κιολας..!!
οσο για την τιμη,υποπτευομαι οτι θα τσιμπησει προς τα επανω λιγο...

δημητρη συμφωνω μαζι σου.

δεν ειναι κακο να ειμαστε ρεαλιστες...:2thumb22sup:

Φιλε xman εγω εκανα την ερωτηση/γκαλοπ για το αν καποιος θα πληρωνε 15 euro μηνιαιως για τα 7 Novasports. Ετσι οπως το θετεις εσυ ειναι σιγουρο οτι η απωλεια του αγγλικου πρωταθληματος δεν αρκει να γινει το 31 σε 15 . Η προταση μου ομως εχει να κανει και με δυο δεδομενα :
1) Εδω και καιρο ο κοσμος φωναζει οτι η τιμολογιακη πολιτικη της Nova ειναι εκτος πραγματικοτητας οποτε αυτο το 31 δεν δικαιολογηται, και οτι
2) Με μια τετοια κινηση 15 Euro/ 7 Novasports , κανει μια κινηση αντεπιθεσης, η οποια θα δημιουργουσε αισθηση ,αφου ο κοσμος θελει να βλεπει το εγχωριο πρωταθλημα (οχι μονο) και την ομαδα του και ετσι θα προσελκυε κατα τη γνωμη μου μεγαλο αριθμο πελατων .
Εγω προσωπικα ειμαι πρωην συνδρομητης Nova απο εποχης Filmnet , εχω διακοψει απο περυσι και εχω βαλει ΟΤΕ αλλα μια τετοια κινηση θα με ξαναεκανε πελατη (και) της Nova.

εχει ανακοινωθει κατι τετοιο πουθενα?

Η προσφορά των 299 ευρώ για ένα χρόνο ήταν ακριβώς αυτό που ζητάς και φτηνότερο (μόλις 5 ευρώ παραπάνω από το start pack), γιατί δε την προτίμησες;

Σκέτα τα novasport αποκλείεται να δοθούν, πάντα σε συνδυασμό με το start pack θα δίνονται.

Στεκομαι στο δευτερο μερος της τοποθετησης σου , αφου ειναι λογικο η εταιρεια να χρησιμοποιει το γερο της χαρτι (αθλητικα) για να σου πασαρει και κατι που μπορει να μην χρειαζεσαι (ελευθερα καναλια κλπ) και ετσι να αυξανει το περιθωριο κερδους της.
Οσο αφορα το πρωτο μερος τα μαθηματικα δεν βγαζουν το ιδιο αποτελεσμα. Στην περιπτωση της προσφορας των 299 ευρω , βγαινει κοντα στα 25 ευρω/μηνα και τα θελει και ολα μπροστα....

Βγαίνει 5 ευρώ παραπάνω το μήνα από το start pack. Εσύ ξεκίνησες αυτού του είδους τη σύγκριση. Είναι σαν στον ΟΤΕ να ζητήσω να πάρω τα αθλητικά κανάλια με 5 ευρώ (τόσο διαφέρει από το πακέτο χωρίς τα αθλητικά). Η τιμή της προσφοράς με τα 299 ευρώ ήταν πολύ καλή, δε μπορεί κανείς να περιμένει παρακάτω.

Πριν 3 χρόνια έβλεπες τα πάντα στη Nova με 60 ευρώ. Τώρα θες 25 στον ΟΤΕ και 25 (με την παραπάνω προσφορά) στη Nova. Συνολικά η κατάσταση είναι καλύτερη.

Δημήτρη συμφωνώ με τα λεγόμενά σου μέχρι τελείας !
Ήμουν Νόβα για αυτή την καψούρα, τον γαύρο κ για μόνο τα εκτός έδρας, γιατί στα εντός έχω διαρκείας.
Την έκοψα όμως, έχω ήδη βάλει ΟΤΕ εδώ και καιρό και για τα εκτός έδρας, να είναι καλά το internet...

Βγαίνει 5 ευρώ παραπάνω το μήνα από το start pack. Εσύ ξεκίνησες αυτού του είδους τη σύγκριση. Είναι σαν στον ΟΤΕ να ζητήσω να πάρω τα αθλητικά κανάλια με 5 ευρώ (τόσο διαφέρει από το πακέτο χωρίς τα αθλητικά). Η τιμή της προσφοράς με τα 299 ευρώ ήταν πολύ καλή, δε μπορεί κανείς να περιμένει παρακάτω.

Πριν 3 χρόνια έβλεπες τα πάντα στη Nova με 60 ευρώ. Τώρα θες 25 στον ΟΤΕ και 25 (με την παραπάνω προσφορά) στη Nova. Συνολικά η κατάσταση είναι καλύτερη.

Δηλαδη απο την μια θα δινω 25 euro για ενα ολοκληρωμενο πακετο με ξεκαθαρη υπεροχη στα αθλητικα ,ταινιες , ντοκυμαντερ , HD καναλια , και απο την αλλη το ιδιο ποσο για ενα αποδυναμωμενο αθλητικο πακετο χωρις HD κιολας ; Εκει κολλαει το θεμα...

Εγω παντως που εχω την Christmas Offer και αναφερει κιολας στο συμβολαιο το αγγλικο πρωταθλημα οταν τελειωσει το Μαϊο θα τους παρω τηλ και θα τους κανω παζαρια με τα HD (αν δεν τα εχουν δωσει τσαμπα σε ολους μεχρι τοτε) και με το Novasports 2 (ισως και το 3 αν δωσουν δωρεαν τα HD) καθως θελω να βλεπω και το ελληνικο πρωταθλημα και τo champions league αλλα και την Euroleague αλλιως θα προτεινω μειωση τιμης καθως αυτοι αθετησαν το συμβολαιο...

Μπορεί κάποιος να μου πει με λογικά επιχειρήματα εφόσον η Premier League κοστίζει 8.4 εκ το χρόνο πως γίνεται η Super League να κοστίζει 30 (αν βγάλουμε και τα 7.5 του ΟΠΑΠ που δίνονται δώρο στην NOVA βγαίνει γύρω στα 23)?