Όπως φαίνεται η Nova παίρνει όλα τα premium και ο ΟΤΕ την πλέμπα.
Ε, ναι, ειδικά αν αναλογιστεί ότι η σούπερ λιγκ κοστίζει 70 εκατομμύρια και η πρεμιέρ 7...![]()
Εντάξει.
Όποιος γνωρίζει κατάλαβε τι εννοούσα.
Υπάρχει και αντίστοιχο θέμα
Όποιος δεν ξέρει, ας μάθει,αν ενδιαφέρεται.
Viaccess. Μόνο αυτό θα πω.
Για θύμισε μου σε πόσες χώρες μεταδίδεται το φοβερό αυτό υπερθέαμα των 70 εκ....![]()
Στην Ελλάδα ο Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής κοστίζει πολύ παραπάνω από το Downton Abbey ανά επεισόδιο, ή η ο δίσκος της Πάολα πουλάει σαν τρελός σε σχέση με της Adele , αυτό όμως είναι αντιστρόφως ανάλογο με την ποιότητα του κάθε προϊόντος.
Στην Ελλάδα ο Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής κοστίζει πολύ παραπάνω από το Downton Abbey ανά επεισόδιο, ή η ο δίσκος της Πάολα πουλάει σαν τρελός σε σχέση με της Adele , αυτό όμως είναι αντιστρόφως ανάλογο με την ποιότητα του κάθε προϊόντος.
χαλια ηταν ανεκαθεν το Ελληνικο πρωταθλημα-δεν εγινε τωρα..
Εγώ θα έλεγα ότι δεν υπάρχει καμία σχέση μεταξύ ποιότητας και δημοφιλίας. Αν και πολλές φορές η δημοφιλία χρησιμοποιείται σαν επιχείρημα ποιότητας...
[Μου θύμισες κάτι ψηφοφορίες σε συγκριτικά τηλεοράσεων τώρα...]
Ναι ότι είναι δημοφιλέστερο είναι και καλύτερο , η διαφορά είναι ότι εσύ Γιώργο κοιτάς τα τοπικά δεδομένα ενώ εγώ τα παγκόσμια.:a0210:
Δεν υπολογίζεις όμως κάτι βασικό, ότι αν και το πρωτάθλημα έχει γίνει 4,5 6 ή όσων θες ταχυτήτων, οι οπαδοί έχουν παραμείνει οπαδοί και θέλουν να βλέπουν την ομάδα τους. Δεν υπάρχουν Αρειανοί ή Λειβαδιώτες ή Κρητικοί (όλα τα παραδείγματα είναι τυχαία) που έκοψαν τις συνδρομές τους γιατί δεν πάει καλά ή ομάδα τους.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.