NOVA vs Cosmote TV

Re: NOVA vs ΟΤΕ TV

Εντάξει.
Όποιος γνωρίζει κατάλαβε τι εννοούσα.
Υπάρχει και αντίστοιχο θέμα

Όποιος δεν ξέρει, ας μάθει,αν ενδιαφέρεται.

Viaccess. Μόνο αυτό θα πω.

Ε, ναι, ειδικά αν αναλογιστεί ότι η σούπερ λιγκ κοστίζει 70 εκατομμύρια και η πρεμιέρ 7... :flipout:

Last edited by a moderator:

Premium με βάση το εμπορικό ενδιαφέρον στην Ελλάδα εννοεί ο malakudi.

Γενικά ποιο είναι καλύτερο δεν χωράει συζητήση. Αλλά εδώ μιλάμε για τι θα αποδώσουν για το κάθε πακέτο.

Η Superleague αν δεν απατώμαι κοστίζει 35 τον χρόνο, ενώ η Premier 8,5.

Μπορεί η ανανέωση για 2 χρόνια να πήγε τόσο.
Και εγώ νομίζω ότι είναι λίγο λιγότερο από 35 επειδή έπεσε η ΑΕΚ.

Φίλε Yperion και εγώ fan της Premier League είμαι αλλά στην Ελλάδα έχει μικρότερη απήχηση από την Superleague για αυτό και κοστίζει το 1/4.
Δεν συζητάμε ποιο είναι καλύτερο, αλλά ποιο έχει μεγαλύτερη εμπορική αξία στην Ελλάδα.

καφενειο,καφετερια και προπο,θα δεις γεματο σε Ελληνικο πρωταθλημα,champions league και Αγγλικο.
αυτα ειναι τα δημοφιλεστερα στην Ελλαδα.
σε παιχνιδια μπαγιερν-ντορντμουντ ή μιλαν-ιντερ-εγω προσωπικα-δεν εχω δει ποτε χωρους υπο..καταληψη(και γυρναω πολυ συχνα σε τετοια μερη).
τωρα εαν το γερμανικο ή το ιταλικο ειναι πιο ποιοτικο,ειναι αλλο θεμα...

Στην Ελλάδα ο Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής κοστίζει πολύ παραπάνω από το Downton Abbey ανά επεισόδιο, ή η ο δίσκος της Πάολα πουλάει σαν τρελός σε σχέση με της Adele , αυτό όμως είναι αντιστρόφως ανάλογο με την ποιότητα του κάθε προϊόντος.

Εντάξει.
Όποιος γνωρίζει κατάλαβε τι εννοούσα.
Υπάρχει και αντίστοιχο θέμα

Όποιος δεν ξέρει, ας μάθει,αν ενδιαφέρεται.

Viaccess. Μόνο αυτό θα πω.

Πέρσι δεν χρειάστηκε καν Viaccess! Ολα τα μάτς του Ολυμπιακού στις τελευταίες φάσεις εγώ τα είδα απο feed.

Τώρα που η Nova θα δείχνει και ΑΕΚ στην Γ, αυτόματα και η Γ' μπαίνει κάτω από την ομπρέλα premium. Χλίδα μιλάμε να βλέπεις ΑΕΚ-Παναξιακός!

H Εuroleague εκτος απο το Final four δεν νομιζω να απασχολει και πολυ κοσμο
πεθαμενο ειναι το μπασκετ μεταξυ συγγενων και φιλων

Για θύμισε μου σε πόσες χώρες μεταδίδεται το φοβερό αυτό υπερθέαμα των 70 εκ....:flipout:

Μέσω της νόβα, σε πολλές... :flipout:

Στην Ελλάδα ο Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής κοστίζει πολύ παραπάνω από το Downton Abbey ανά επεισόδιο, ή η ο δίσκος της Πάολα πουλάει σαν τρελός σε σχέση με της Adele , αυτό όμως είναι αντιστρόφως ανάλογο με την ποιότητα του κάθε προϊόντος.

Εγώ θα έλεγα ότι δεν υπάρχει καμία σχέση μεταξύ ποιότητας και δημοφιλίας. Αν και πολλές φορές η δημοφιλία χρησιμοποιείται σαν επιχείρημα ποιότητας...
[Μου θύμισες κάτι ψηφοφορίες σε συγκριτικά τηλεοράσεων τώρα... :flipout:]

ρε συ Γιαννη-τι σχεση εχει τωρα αυτο?μιλαμε για προτιμησεις και οχι για ποιοτητα.

Επεξεργασία:
με πολλους φιλους,συγγενεις και γνωστους που μιλησα τευλευταια,με αφορμη της εναρξης πρωταθληματων,
σε αυτους που δεν ειναι forthnet,τους προτεινα αβλεπη οτε.

"καλο και φθηνο,αλλα που θα βλεπω την ολυμπιακο..?καλο αλλα που θα βλεπω τον παο.....?τις ματσαρες του ch?.."

καλως ή κακως,ετσι σκεφτεται ο ελληνας φιλαθλος,γιατι απλα ετσι εχει μαθει.
τωρα οσοι ασχολουμαστε με το αθλημα της δορυφορικης,εχουμε και καποιους λογους παραπανω να αντιδρουμε διαφορετικα.
ποιοτητα εικονας,hd καναλια,επιπλεον υπηρεσιες...
απο αντιδραση και μονο,βαζουμε μπροστα την ποιοτητα και...ξεχναμε την μανια που μας κατειχε τοσα χρονια,
ωστε να μην χασουμε λεπτο απο το παιχνιδι της αγαπημενης μας ομαδας.
η καραμελα της υποβαθμισης της sl,ειναι μεγαλη δικαιολογια,αλλα μας καλυπτει ωστε να το ριξουμε στην..ποιοτητα..
χαλια ηταν ανεκαθεν το Ελληνικο πρωταθλημα-δεν εγινε τωρα..απλα τωρα υπαρχει και ο οτε...
τον απλο τον φιλαθλο λοιπον που λειτουργει αυθορμητα,δεν τον δελεαζουν τα free και περισσοτερα hd του οτε.

αυτα βλεπω στον κυκλο που συναναστρεφομαι.

χαλια ηταν ανεκαθεν το Ελληνικο πρωταθλημα-δεν εγινε τωρα..

Θέλεις να βρω video από παλιότερα να σου θυμίσω τι ομαδάρα είχε η ΑΕΚ ή ο Παναθηναϊκός πριν μερικά χρόνια , και Άρης έπαιζε πολύ καλό ποδόσφαιρο για μια διετία.

Άλλωστε φαινόταν από τους βαθμούς που παίρναμε στην Ευρώπη , η ΑΕΚ είχε μείνει αήττητη σε όμιλο Τσαμπιονς Λιγκ , ο Παναθηναικός είχε παει στους 8 και τους 4 , ο Άρης απέκλεισε την Σεβίλη κτλ.

Τώρα ουσιαστικά μιλάμε για πρωτάθλημα μιας ομάδας (ΟΣΦΠ) και μισής (ΠΑΟΚ) , στην Ευρώπη οι σφαλιάρες πέφτουν η μια πίσω απο την άλλη (δείγμα και αυτό της υποβάθμισης των ομάδων).

Όχι λοιπόν δεν είναι το ίδιο όπως πάντα.

Εγώ θα έλεγα ότι δεν υπάρχει καμία σχέση μεταξύ ποιότητας και δημοφιλίας. Αν και πολλές φορές η δημοφιλία χρησιμοποιείται σαν επιχείρημα ποιότητας...
[Μου θύμισες κάτι ψηφοφορίες σε συγκριτικά τηλεοράσεων τώρα... :flipout:]

Ναι ότι είναι δημοφιλέστερο είναι και καλύτερο , η διαφορά είναι ότι εσύ Γιώργο κοιτάς τα τοπικά δεδομένα ενώ εγώ τα παγκόσμια.:a0210:

Απάντηση: NOVA vs ΟΤΕ TV

Δεν υπολογίζεις όμως κάτι βασικό, ότι αν και το πρωτάθλημα έχει γίνει 4,5 6 ή όσων θες ταχυτήτων, οι οπαδοί έχουν παραμείνει οπαδοί και θέλουν να βλέπουν την ομάδα τους. Δεν υπάρχουν Αρειανοί ή Λειβαδιώτες ή Κρητικοί (όλα τα παραδείγματα είναι τυχαία) που έκοψαν τις συνδρομές τους γιατί δεν πάει καλά ή ομάδα τους.

Ναι το γνωρίζω αυτό αλλά όχι και να λέμε premium την σούπερ λιγκ και πλέμπα το Αγγλικό και Ισπανικό πρωτάθλημα. Αυτό είναι χειρότερο ανέκδοτο από αυτά με τον Τοτό.

Από εκεί ξεκίνησε η συζήτηση υπενθυμίζω.

Ναι ότι είναι δημοφιλέστερο είναι και καλύτερο , η διαφορά είναι ότι εσύ Γιώργο κοιτάς τα τοπικά δεδομένα ενώ εγώ τα παγκόσμια.:a0210:

2 ενστάσεις:
α) Τα παγκόσμια δεδομένα γιατί ταιριάζουν σε τοπικό επίπεδο;
β) Διαφωνώ ότι το δημοφιλέστερο είναι καλύτερο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Από τον Παντελίδη και την Πάολα, αν πάω σε Μπιμπερ και Γκαγκα, τι χαΐρι θα δω; :flipout:

Re: Απάντηση: NOVA vs ΟΤΕ TV

Θέλεις να βρω video από παλιότερα να σου θυμίσω τι ομαδάρα είχε η ΑΕΚ ή ο Παναθηναϊκός πριν μερικά χρόνια , και Άρης έπαιζε πολύ καλό ποδόσφαιρο για μια διετία.

Άλλωστε φαινόταν από τους βαθμούς που παίρναμε στην Ευρώπη , η ΑΕΚ είχε μείνει αήττητη σε όμιλο Τσαμπιονς Λιγκ , ο Παναθηναικός είχε παει στους 8 και τους 4 , ο Άρης απέκλεισε την Σεβίλη κτλ.

Τώρα ουσιαστικά μιλάμε για πρωτάθλημα μιας ομάδας (ΟΣΦΠ) και μισής (ΠΑΟΚ) , στην Ευρώπη οι σφαλιάρες πέφτουν η μια πίσω απο την άλλη (δείγμα και αυτό της υποβάθμισης των ομάδων).

Όχι λοιπόν δεν είναι το ίδιο όπως πάντα.

Γιαννη-τα εχουμε ξαναπει-η αρρωστια ειναι αρρωστια και ενας λογος παραπανω που τρελενομια ειναι η συγκριση που κανω με την τοτε εποχη που λες.
με το ιδιο νοημα,σου απανταει και παρακατω ο nvianitakis..

Δεν υπολογίζεις όμως κάτι βασικό, ότι αν και το πρωτάθλημα έχει γίνει 4,5 6 ή όσων θες ταχυτήτων, οι οπαδοί έχουν παραμείνει οπαδοί και θέλουν να βλέπουν την ομάδα τους. Δεν υπάρχουν Αρειανοί ή Λειβαδιώτες ή Κρητικοί (όλα τα παραδείγματα είναι τυχαία) που έκοψαν τις συνδρομές τους γιατί δεν πάει καλά ή ομάδα τους.

φαντασου οτι ακομη ειμαι στο διλημμα "Αεκ Γ εθνικη(novasports) ή premier league(otetv).."
που μου ερχονται επιπλεον-σχεδον-τα ιδια λεφτα το μηνα.
και τελικα δεν βλεπω να καταληγω πουθενα..