NOVA vs Cosmote TV

Re: NOVA vs ΟΤΕ TV

φυσικά και όλα είναι υποκειμενικά, με βάση τα γούστα του καθενός...... εγώ πάλι που για το ελληνικό πρωτάθλημα δεν ενδιαφέρομαι, εύχομαι να το κρατήσει η νόβα μέχρι το 2065, μια χαρά μου κάθεται το εικοσαρικάκι της συνδρομής στον ote tv. και περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Απάντηση: NOVA vs ΟΤΕ TV

Οπωσδήποτε το συνδρομητικό κανάλι είναι μέσα στο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Είναι η εποχή όπου το πιο βασικό, ίσως και το μεγαλύτερο για κάποιες ΠΑΕ έσοδο, προέρχεται από την τηλεόραση. Αντιληπτό, λοιπόν, για αυτό και για εκείνο το λόγο, νόβα λέγεται σήμερα, χθες αλλοιώς, να είναι μπερδεμένη με τις ΠΑΕ, με την πρώην ΕΠΑΕ, με τη σουπερλίγκα.

Σήμερα το έργο παίζεται καθαρά. Αυτά είναι τα πακέτα, και τα κάνετε παντελόνι, όλα φανερά. Δεν υπάρχει μαύρο χρήμα. Δεν περισσεύει φράγκο για τίποτα χαρτζηλίκια, μιλάμε για χοντρά νούμερα, κατ’ ευθείαν στους προέδρους των ομάδων. Χωρίς να περνάει κανένας λογαριασμός από τα λογιστήρια των ΠΑΕ.

Να σου πω. Είχε συμβόλαιο 3 χρόνια η ομαδίτσα της Α´ εθνικής με το συνδρομητικό με 200 εκ. το χρόνο π.χ. Μετά από ένα χρόνο του λέγανε του πονηρού προέδρου. Ανανεώνουμε από τώρα το συμβόλαιο, σου δίνουμε μια παράτα για άλλα δυο χρόνια κι όχι με 200, αλλά με 300 εκ. δραχμές, άρα θα πάρεις πιο πολλά, θα σου ξηγηθούμε και μια προκαταβολή, αλλά…

Τι, αλλά; Απ’ αυτά που είναι να σου δώσουμε, εμείς κρατάμε μια κατοσταρού για τον κόπο μας. Κανένα πρόβλημα ο αλανιάρης πρόεδρος. Η καλύτερη του.

Και γιατί οι νταραβεριτζήδες του συνδρομητικού έκαναν τη βρωμοδουλειά εν γνώσει των Ολλανδών αφεντικών τους; Έπεφτε παραμύθι. Να εξασφαλίσουμε τις ομάδες, μη μας φύγουν, μην πάνε σ’ άλλο κανάλι.

Στο φινάλε το συνδρομητικό κανάλι στην Ελλάδα, πριν 20 χρόνια πως πρωτοστήθηκε; Με πειρατικά λεφτά. Ό,τι λέει ο αποδυτηριάκιας. Κάργα οι δωροδοκίες σε υπουργούς του ΠΑΣΟΚ για να εξασφαλιστεί συχνότητα από την κρατική τηλεόραση.

Είναι μεγάλη ιστορία και ψιλοκινηματογραφική. Λαθρέμποροι Ολλανδοί από Νότια Αφρική έκαναν τη δουλειά. Με τέτοια λεφτά. Μια άλλη φορά. Όχι και να ασχοληθούμε για τη διαμαρτυρία του Αλαφούζου και της Νόβα, στη μέση ο Λέτο και ποιος έχει δίκηο.

apodytiriakias.gr

Απάντηση: NOVA vs ΟΤΕ TV

Λοιπόν επειδή στις τελευταίες 10 περίπου σελίδες υπάρχει μια διαμάχη και μια υπεράσπιση της εκάστοτε πλατφόρμας (ο καθένας υπερασπίζεται αυτό που πληρώνει όπως φαίνεται) και επειδή ο οπαδισμός δε λείπει από το ρεπερτόριο του Έλληνα ακόμα και στο θέμα με τις πλατφόρμες να πω κι εγώ 2 λόγια όσο πιο αντικειμενικά γίνεται.
Από όποια πλευρά και να το δεις το πράγμα το πακέτο του ΟΤΕ (στο αθλητικό κομμάτι αναφέρομαι κυρίως) είναι κλάσης ανώτερο από αυτό της ΝΟΒΑ.Ο ΟΤΕ σου δείχνει τα 2 κορυφαία πρωταθλήματα του πλανήτη (Αγγλικό, Ισπανικό), το καλύτερο μπάσκετ του πλανήτη (ΝΒΑ) και η ΝΟΒΑ σου δείχνει Σούπερ Λίγκα, την σχετικά αδιάφορη Euro league(αποκτάει ενδιαφέρον μετά την φάση των 8) και το μόνο ενδιαφέρον είναι το Τσου Λου και το ΟΥΕΦΑ (που με τα ματς της Euroleague την Πέμπτη δύσκολα θα δείχνει πάνω από 1-2 ματς ΟΥΕΦΑ, όπως έκανε άλλωστε και πέρσι..)
Ο άρρωστος οπαδός φυσικά θα θέλει να δει οπωσδήποτε την αγαπημένη του ελληνική ομάδα και θα μείνει πιστός στη ΝΟΒΑ.
Ο φίλαθλος ο οποίος γουστάρει να βλέπει μπάλα και θέαμα θα πάει στον ΟΤΕ.
Κι εμένα δε θα με χάλαγε να βλέπω και Παναθηναϊκό. Αλλά μόνο Παναθηναϊκό όπως και ο οπαδός του ΟΣΦΠ να βλέπει τον ΟΣΦΠ του ΠΑΟΚ τον ΠΑΟΚ κτλ.
Αν κι εγώ προσωπικά δε πρόκειται να δώσω φράγκο για να βλέπω τον Λαγό, τον Χουχούμη και τον κάθε ανύπαρκτο όπως και δε θέλω τα λεφτά μου να πηγαίνουν σε Μαρινάκιδες, Αλαφούζους κτλ. Όπως πηγαίνανε τα προηγούμενα χρόνια.
Επίσης μη μου πει κανείς ότι θα κάτσει να δει Λεβαδειακός – Βέροια και θα παραγγείλει σουβλάκια και θα καλέσει και κόσμο στο σπίτι για να δούνε αυτό το τεράστιο παιχνίδι να είμαστε ειλικρινείς.
Με λίγα λόγια αυτός που πληρώνει ΝΟΒΑ δε πληρώνει για να βλέπει Σουπερ Λιγκ αλλά για να βλέπει την ομάδα του..
Όπως έχω ένα φίλο άρρωστο ΑΕΚΤΖΗ (του καναπέ) που δεν έχει κυριολεκτικά να φάει και μόλις έμαθε ότι την ΑΕΚ θα την έχει η ΝΟΒΑ θα βάλει πάλι συνδρομή..

Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα λοιπόν αλλά να λέμε και τα πράγματα με το όνομά τους και να μην τα βλέπουμε όλα με οπαδικά γυαλιά..

Πάντως στην διαφορά φίλαθλος με οπαδός το έχει πετύχει 100%.

Πχ. ο Άγγλος θα δει και την ομάδα του αλλά θα δει και τις υπόλοιπες ομάδες γιατί είναι φίλαθλος. Οι Έλληνες μόνο για την ομάδα μας μας νοιάζει και σιγά μην δούμε και τις υπόλοιπες , βέβαια κάπου δικαιολογείται η νοοτροπία αυτή γιατί με τόσο τραγικό θέαμα (και εικόνα όταν δεν είναι HD) πόσες αντοχές να έχει κάποιος για πολλαπλή θέαση αγώνων....:flipout:

Ο Άγγλος θα πάει να μαχαιρώσει στα πάρκα μετά ή πριν τις υπόλοιπες ομάδες που θα δει;

Πχ. ο Άγγλος θα δει και την ομάδα του αλλά θα δει και τις υπόλοιπες ομάδες γιατί είναι φίλαθλος. Οι Έλληνες μόνο για την ομάδα μας μας νοιάζει και σιγά μην δούμε και τις υπόλοιπες , βέβαια κάπου δικαιολογείται η νοοτροπία αυτή γιατί με τόσο τραγικό θέαμα (και εικόνα όταν δεν είναι HD) πόσες αντοχές να έχει κάποιος για πολλαπλή θέαση αγώνων....:flipout:

Δεν είναι θέμα αν μας νοιάζει, αλλά το δεύτερο που λες.
Το τραγικό θέαμα και το χαμηλότατο επίπεδο.
Και HD να είναι πάλι τραγικό είναι.

Το HD αξίζει εκεί που είναι υψηλό το επίπεδο.

Ας ξυπνήσουν στην Nova να κάνουν HD την Euroleague,που εκεί είναι υψηλό το επίπεδο.

Και ο ΟΤΕ ας φτιάξει το bitrate τουλάχιστον στα HD sports, γιατί χαραμίζει το πλούσιο αθλητικό περιεχόμενό του έτσι.

Ο Άγγλος δηλαδή κάθεται να δει Ισπανικό ή Γερμανικό πρωτάθλημα, για να δει θέαμα; Αυτοί οδηγούν αριστερά, τι να λέμε τώρα ...

Απάντηση: Re: NOVA vs ΟΤΕ TV

Άποψή σου, βέβαια.
Γιατί υπάρχουν φίλαθλοι που παρακολουθούν αγώνες (είτε ποδοσφαιρικούς είτε στίβου είτε μπάσκετ είτε βόλλεϋ κλπ για να δουν το κάθε άθλημα, ανεξάρτητα εάν υποστηρίζουν μια συγκεκριμένη ομάδα, από κάθε άθλημα, ή και καμία. Και είναι αρκετοί αυτοί, από όσο γνωρίζω.

Και αυτοί έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό.
Λέγονται "αγνοί φίλαθλοι".

Tην ομαδα του μονο θελει να δει αυτος που βαζει νοβα για την σουπερλιγκ (τονιζω σουπερλιγκ γιατι μπορει να βαζει και για αλλο λογο)...τα αλλα ματς θα τα δει,αν τα δει,επειδη δεν εχει τιποτα αλλο εκεινη τη στιγμη και για να κανει αποσβεση στα λεφτα που δινει...αυτη ειναι η αληθεια ας μην κοροιδευομαστε μεταξυ μας.Και κατι αλλο επειδη μιλαμε για ελληνικο κοινο,οι Ελληνες ''οπαδοι'' των μεγαλων ευρωπαικων ομαδων ειναι περισσοτεροι απ' αυτους των μισων και βαλε ομαδων της σουπερλιγκ και για αυτο βαζουν Οτε tv επειδη εχει ολα τα πρωταθληματα ή νοβα για το chl.

Και στην Αγγλία την ομάδα τους βλέπουν βασικά.

Αν καπου δεν βλεπουν μονο την ομαδα τους ειναι στην Αγγλια...

Tην ομαδα του μονο θελει να δει αυτος που βαζει νοβα για την σουπερλιγκ (τονιζω σουπερλιγκ γιατι μπορει να βαζει και για αλλο λογο)...τα αλλα ματς θα τα δει,αν τα δει,επειδη δεν εχει τιποτα αλλο εκεινη τη στιγμη και για να κανει αποσβεση στα λεφτα που δινει...αυτη ειναι η αληθεια ας μην κοροιδευομαστε μεταξυ μας.Και κατι αλλο επειδη μιλαμε για ελληνικο κοινο,οι Ελληνες ''οπαδοι'' των μεγαλων ευρωπαικων ομαδων ειναι περισσοτεροι απ' αυτους των μισων και βαλε ομαδων της σουπερλιγκ και για αυτο βαζουν Οτε tv επειδη εχει ολα τα πρωταθληματα ή νοβα για το chl.

Αν αυτοί που θέλουν να βλέπουν ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο είναι περισσότεροι, πώς εξηγείς ότι η νόβα έχει 375.000 πελάτες δορυφορικής και ο ΟΤΕ 175.000;

Δεν καταλαβαινεις μαλλον τι εγραψα...''οι Ελληνες ''οπαδοι'' των μεγαλων ευρωπαικων ομαδων ειναι περισσοτεροι απ' αυτους των μισων και βαλε ομαδων της σουπερλιγκ'',αλλα μονο οι οπαδοι του Ολυμπιακου ειναι περισσοτεροι γι αυτο και εχεις αυτα τα νουμερα.Βασικα οχι μονο γι αυτο ειναι περισσοτεροι αυτοι της νοβα αλλα ετσι οπως το θετεις σου δινω αυτην την απαντηση.

Last edited:

Ο Άγγλος δηλαδή κάθεται να δει Ισπανικό ή Γερμανικό πρωτάθλημα, για να δει θέαμα; Αυτοί οδηγούν αριστερά, τι να λέμε τώρα ...

Δεν είπα ότι θα δει ισπανικό πρωτάθλημα , θα δει όμως και την ομάδα του και την Λίβερπουλ και την Μάντσεστερ και την Τσέλσι.

Έλληνα δεν ξέρω κανέναν να βλέπει και Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

Αν αυτοί που θέλουν να βλέπουν ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο είναι περισσότεροι, πώς εξηγείς ότι η νόβα έχει 375.000 πελάτες δορυφορικής και ο ΟΤΕ 175.000;

Μήπως το γεγονός ότι η NOVA είναι δορυφορικό πακέτο που ξεκίνησε 10+ χρόνια πριν τον ΟΤΕ να παίζει κάποιον ρόλο?:shot:

ΥΓ. Εγώ δεν είπα ότι είναι περισσότεροι.

@petasis: Ωραίο το αριθμητικό επιχείρημα αλλά δεν δικαιολογεί πολλά πράγματα εκτός και εαν ανοίκεις στην NOBA και τρως ψωμί από εκεί.Η δεκαετής και βάλε λειτουργία (ΝΟΒΑ) σε σύγκριση με δύο χρόνια (ΟΤΕΤV)δεν είναι κάτι σωστό να γίνεται.Να μιλάμε για περιεχόμενο και υπηρεσίες.
Το ξέρουμε όλοι πια τι πέρασες με τον ΟΤΕ μέχρι να σου αλλάξει το δέκτη-μόλις τον είχες παραλάβει- αλλά εγώ και τόσοι άλλοι δεν είχαμε τα δικά σου προβλήματα.Σταμάτα να είσαι υποκειμενικός -από τα γραφόμενά σου το συμπεραίνω- και άσε τους άλλους να κρίνουν.Όπως βοηθάς τους άλλους στα threads για Νοβα θα ήθελα να είσαι και στα του ΟΤΕTV αλλά αντίθετα κατακρίνεις τα πάντα.Γιατί?

Last edited:
Δεν καταλαβαινεις μαλλον τι εγραψα...''οι Ελληνες ''οπαδοι'' των μεγαλων ευρωπαικων ομαδων ειναι περισσοτεροι απ' αυτους των μισων και βαλε ομαδων της σουπερλιγκ'',αλλα μονο οι οπαδοι του Ολυμπιακου ειναι περισσοτεροι γι αυτο και εχεις αυτα τα νουμερα.Βασικα οχι μονο γι αυτο ειναι περισσοτεροι αυτοι της νοβα αλλα ετσι οπως το θετεις σου δινω αυτην την απαντηση.

Οκ. Αν και δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό σου. Θες να συγκρίνεις τους θεατές μερικών ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων με μερίδα μόνο του ελληνικού, για να εξηγήσεις το γιατί βάζουν ΟΤΕ;
Μου φαίνεται ακατανόητο αυτό που έγραψες...

@petasis: Ωραίο το αριθμητικό επιχείρημα αλλά δεν δικαιολογεί πολλά πράγματα εκτός και εαν ανοίκεις στην NOBA και τρως ψωμί από εκεί.Η δεκαετής και βάλε λειτουργία (ΝΟΒΑ) σε σύγκριση με δύο χρόνια (ΟΤΕΤV)δεν είναι κάτι σωστό να γίνεται.Να μιλάμε για περιεχόμενο και υπηρεσίες.
Το ξέρουμε όλοι πια τι πέρασες με τον ΟΤΕ μέχρι να σου αλλάξει το δέκτη-μόλις τον είχες παραλάβει- αλλά εγώ και τόσοι άλλοι δεν είχαμε τα δικά σου προβλήματα.Σταμάτα να είσαι υποκειμενικός -από τα γραφόμενά σου το συμπεραίνω- και άσε τους άλλους να κρίνουν.Όπως βοηθάς τους άλλους στα threads για Νοβα θα ήθελα να είσαι και στα του ΟΤΕTV αλλά αντίθετα κατακρίνεις τα πάντα.Γιατί?

Γράφω εγώ κάτι στα νήματα του ΟΤΕ; Στο νόβα vs οτε νομίζω γράφω.
Δεν νομίζω ότι κατακρίνω τα πάντα, αλλά σχολιάζω *γεγονότα*: ότι το HD του ΟΤΕ σε γενικές γραμμές είναι χειρότερο από το αντίστοιχο της νόβα, και ότι οι περισσότεροι στην Ελλάδα θέλουν να δουν το ελληνικό πρωτάθλημα. Τώρα αν κάποιοι θέλουν να διαστρεβλώσουν τα γεγονότα και να πείσουν ότι η εικόνα αναβαθμίζεται και ότι η πλειοψηφία είναι άρρωστη και διαπλεκόμενη που θέλει το τοπικό πρωτάθλημα, τι να κάνουμε, θα πρέπει να υποστούν και τον αντίλογο.

Το αν κάποιο φαντασιώνονται διαπλοκές και υπόγειες σχέσεις, πάλι πρόβλημά τους. Αφού με παρακολουθείς, θα έχεις διαπιστώσει νομίζω ότι εγώ δεν έχω πει σε κανέναν ότι σχετίζεται με κάποιον πάροχο, επειδή ούτε με ενδιαφέρει, ούτε είναι επιχείρημα.

Επίσης, δεν κατάλαβα, τι να κρίνουν οι άλλοι; Ποιο πακέτο θα βάλουν, διαβάζοντας το νήμα αυτό; Δεν έχουν το ίδιο περιεχόμενο τα πακέτα, και η επιλογή είναι άμεση ανάλογα του τι θέλει να δει κανείς.

Τέλος, βλέποντας χιουμοριστικά αυτό που έγραψες ότι κατακρίνω τα πάντα, σχετικά με την διαφήμιση του ΟΤΕ που λέει για το πλήρες πακέτο στα 21 ευρώ, να το σχολιάσω από τώρα, η να περιμένω την έρευνα του ΣΚΑΙ για μια ακόμα παραπλανητική διαφήμιση; :flipout: