Δεν καταλαβαινεις μαλλον τι εγραψα...''οι Ελληνες ''οπαδοι'' των μεγαλων ευρωπαικων ομαδων ειναι περισσοτεροι απ' αυτους των μισων και βαλε ομαδων της σουπερλιγκ'',αλλα μονο οι οπαδοι του Ολυμπιακου ειναι περισσοτεροι γι αυτο και εχεις αυτα τα νουμερα.Βασικα οχι μονο γι αυτο ειναι περισσοτεροι αυτοι της νοβα αλλα ετσι οπως το θετεις σου δινω αυτην την απαντηση.
Οκ. Αν και δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό σου. Θες να συγκρίνεις τους θεατές μερικών ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων με μερίδα μόνο του ελληνικού, για να εξηγήσεις το γιατί βάζουν ΟΤΕ;
Μου φαίνεται ακατανόητο αυτό που έγραψες...
@petasis: Ωραίο το αριθμητικό επιχείρημα αλλά δεν δικαιολογεί πολλά πράγματα εκτός και εαν ανοίκεις στην NOBA και τρως ψωμί από εκεί.Η δεκαετής και βάλε λειτουργία (ΝΟΒΑ) σε σύγκριση με δύο χρόνια (ΟΤΕΤV)δεν είναι κάτι σωστό να γίνεται.Να μιλάμε για περιεχόμενο και υπηρεσίες.
Το ξέρουμε όλοι πια τι πέρασες με τον ΟΤΕ μέχρι να σου αλλάξει το δέκτη-μόλις τον είχες παραλάβει- αλλά εγώ και τόσοι άλλοι δεν είχαμε τα δικά σου προβλήματα.Σταμάτα να είσαι υποκειμενικός -από τα γραφόμενά σου το συμπεραίνω- και άσε τους άλλους να κρίνουν.Όπως βοηθάς τους άλλους στα threads για Νοβα θα ήθελα να είσαι και στα του ΟΤΕTV αλλά αντίθετα κατακρίνεις τα πάντα.Γιατί?
Γράφω εγώ κάτι στα νήματα του ΟΤΕ; Στο νόβα vs οτε νομίζω γράφω.
Δεν νομίζω ότι κατακρίνω τα πάντα, αλλά σχολιάζω *γεγονότα*: ότι το HD του ΟΤΕ σε γενικές γραμμές είναι χειρότερο από το αντίστοιχο της νόβα, και ότι οι περισσότεροι στην Ελλάδα θέλουν να δουν το ελληνικό πρωτάθλημα. Τώρα αν κάποιοι θέλουν να διαστρεβλώσουν τα γεγονότα και να πείσουν ότι η εικόνα αναβαθμίζεται και ότι η πλειοψηφία είναι άρρωστη και διαπλεκόμενη που θέλει το τοπικό πρωτάθλημα, τι να κάνουμε, θα πρέπει να υποστούν και τον αντίλογο.
Το αν κάποιο φαντασιώνονται διαπλοκές και υπόγειες σχέσεις, πάλι πρόβλημά τους. Αφού με παρακολουθείς, θα έχεις διαπιστώσει νομίζω ότι εγώ δεν έχω πει σε κανέναν ότι σχετίζεται με κάποιον πάροχο, επειδή ούτε με ενδιαφέρει, ούτε είναι επιχείρημα.
Επίσης, δεν κατάλαβα, τι να κρίνουν οι άλλοι; Ποιο πακέτο θα βάλουν, διαβάζοντας το νήμα αυτό; Δεν έχουν το ίδιο περιεχόμενο τα πακέτα, και η επιλογή είναι άμεση ανάλογα του τι θέλει να δει κανείς.
Τέλος, βλέποντας χιουμοριστικά αυτό που έγραψες ότι κατακρίνω τα πάντα, σχετικά με την διαφήμιση του ΟΤΕ που λέει για το πλήρες πακέτο στα 21 ευρώ, να το σχολιάσω από τώρα, η να περιμένω την έρευνα του ΣΚΑΙ για μια ακόμα παραπλανητική διαφήμιση;