Καθόλου δεν υπερβάλω. Ως προς την ποσότητα ο Οτέ έχει περισσότερα . Ως προς την ποιότητα εικόνας δεν μπορείς να συγκρίνεις sd με ένα μέτριο hd.
Σε τι ακριβώς υπερβάλω;
Παρότι συνδρομητής otetv έχω ιδία άποψη για το start pack της Νόβα, μιας και 2 φορές την εβδομάδα παρακολουθώ προγράμματα του εν λογω πακέτου.
Στην εικονα HD ειναι καποιος απο τους δυο καλυτερος?
Δηλαδή το hd υπήρχε περίπτωση να δείχνει χειρότερα από το sd;
Ναι. Αν πάρεις ένα HD με τόσο χαμηλό bitrate που η εικόνα θα είναι υποδεέστερη από ένα SD με το διπλάσιο bitrate. Αυτό πάντα σε συνάρτηση με την TV (ίντσες) και απόσταση θέασης.
Δε βλεπω κατι σχετικο.Πρεπει να εισαι η Πυθια για να τον καταλαβεις.
Το ότι ο ΟΤΕ έδωσε και δίνει εκατομμύρια ευρώ για αγώνες Γ' και Β' εθνικής δείχνει αν μη τι άλλο πως η δήλωση των στελεχών του ότι δεν ενδιαφέρεται για την Superleague δεν ισχύει. Είμαι σίγουρος πως ο ΟΤΕ θα προσπαθήσει να πάρει και κομμάτι από τη Superleague ώστε να εξολοθρεύει οριστικά τον ανταγωνιστή του. Η Forthnet δεν έχει πολλές επιλογές πλέον: ή θα πάει με τη Vodafone, ή θα κλείσει. Το σενάριο να δώσει μόνο τη Nova στον ΟΤΕ το θεωρώ και αδύνατο και απίθανο να εγκριθεί από τις επιτροπές ανταγωνισμού.
Απολύτως.Ειδικά το παράδειγμα που ανέφερα,νομίζω ότι τα λέει όλα.Από όπου και να το πιάσεις θα δεις ότι έτσι είναι.Ειδικά στο μπάσκετ,σχεδόν όλοι (για να μην πω όλοι) οι αγώνες της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού μεταδίδονται σε HD.Τα ξένα πρωταθλήματα επίσης το ίδιο.Στη NOVA για να δεις HD,μόνο αν παίζει ο Ολυμπιακός είσαι σίγουρος.Ακόμα και το Γαλλικό πρωτάθλημα που πήρε πρόσφατα (και άρα δεν είναι δική της παραγωγή) δεν μεταδίδεται πάντα σε HD.Καλά,για το ελληνικό μπάσκετ δεν χρειάζεται να αναφερθώ.Τι άλλο να πεις?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.