Re: Απάντηση: NOVA vs ΟΤΕ TV
Ποιο είναι το πρόβλημα σου που ο ΟΤΕ τα κρατά κρυφά; Η forthnet δημοσιοποιει όλα τα οικονομικά στοιχεία των συμβολαίων που κλείνει;
Κι αφού είσαι τόσο καχυποπτος, μόνο αυτό σε ιντριγκαρει; Το ότι ανακοινώνει η νοβα τη συμφωνία με Superleague και ταυτόχρονα συζητά με τράπεζες για αναδιάρθρωση μέρους των χρεών, προφανώς σε αφήνει αδιάφορο.
Αφήστε των άλλων τα λεφτά να τα κάνουν ότι Θελουν και το ποιος είναι ελλειματικος και ποιος όχι ας το κρίνουν οι έχοντες την οικονομικην γνώση.
Δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, αλλά η νομοθεσία για τις εισηγμένες ΑΕ είναι σαφείς. Κανονικά πρέπει να γράφεις αναλυτικά πράγματα, και ο ΟΤΕ δεν το κάνει.
Και σαν πολίτης που δεν ήθελα να ιδιωτικοποιηθεί ο ΟΤΕ, θέλω στοιχεία για να βλέπω πώς εξελίσσεται η πιο πετυχημένη ιδιωτικοποίηση της χώρας, κατά μέρος των πολιτικών μας.
Εσένα δεν σε ενοχλεί που υπάρχουν κρυφά πράγματα σε μια εισηγμένη ΑΕ; Νομίζω θα έπρεπε.
Τα χρέη και των 2 δεν με αφήνουν αδιάφορο, και οι δύο προσπαθούν να φεσώσουν τις τράπεζες, που τελικά θα πληρώσω εγώ.
Αν μιλήσουμε για χρέη, η νόβα έχει φέσι 350 εκατομμυρίων, ο ΟΤΕ έχει
φέσι 2.7 δις. Το οποίο ο ΟΤΕ αναχρηματοδότησε αρχές του 2014, η νόβα ακόμα το προσπαθεί. Δεν υπάρχει θέμα με τα χρέη, είναι γνωστά.
[Εσένα τι σε ενόχλησε στην παρατήρηση του
γεγονότος ότι ο ΟΤΕ δεν δίνει στοιχεία; ]
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
4 χρόνια για κάποιον που ασχολείται με το αντικείμενο μπορεί να είναι αρκετά, αλλά για τον μέσο καταναλωτή είναι ελάχιστα. Η νόβα είναι στα σπίτια μας εδώ και 21 χρόνια και υπάρχουν πολλοί πελάτες της που απλά δεν ασχολούνται και δεν ενδιαφέρονται να μάθουν τι παρέχει ο ανταγωνισμός. Για να επαναφέρω το παράδειγμα με την κινητή, μου θυμίζει αυτούς που δεν ήθελαν να χάσουν το 6944.. Γιαυτό είναι πολύ σημαντική η απόκτηση των δικαιωμάτων του CHL για τον Οτέ, κάποιοι το καλοκαίρι ή ακόμη και τον Σεπτέμβριο θα ανακαλύψουν ότι υπάρχει και αλλη πλατφόρμα ή/και οτι είναι το ίδιο αξιόλογη
Δεν νομίζω αυτό να φαίνεται από τα στοιχεία που έχουμε. Πριν τον ΟΤΕ η νόβα αφορούσε ούτε 200.000 πελάτες, τώρα η νόβα είναι στους 520.000 πελάτες και ο ΟΤΕ στους 350.000 πελάτες. Νομίζω και οι 2 είναι γνωστοί πολύ περισσότερο από ότι η νόβα πριν 5 χρόνια.
Θεωρώ ότι δεν υπάρχει ούτε ένας πελάτης της νόβα που δεν γνωρίζει την ύπαρξη του ΟΤΕTV.