Novabox Pace 831HD

Re: Απάντηση: HD 831 αναβαθμισμένος για εγγραφές-Review

Εγώ έχω δοκιμάσει έναν παλιό 2.5" από laptop,τοποθετημένο σε θήκη,αλλά δεν δούλεψε.Ίσως βέβαια να φταίει το γεγονός ότι είναι μικρής χωρητικότητας.Μιλάμε για 40Gb.

Μιλώντας με το τηλ κέντρο, μου είχαν πει ότι οι δίσκοι πρέπει να είναι από 20GB-1TB. Δεν ξέρω πως έχει βγει το νούμερο αλλά αυτά ήταν ακριβή λόγια του support.

Re: HD 831 αναβαθμισμένος για εγγραφές-Review

Αναβαθμισα το δεκτη(τον οποιο χρησιμοποιω ως επιγειο αφου εχω κοψει τη nova)στην τελευταια εκδοση και το μονο θετικο που παρατηρησα ειναι η ποιοτητα εικονας.κατα τ αλλα ο δεκτης εκτος απ τα παλια προβληματα που ειχε με πιο εντονο την αδυναμια φορτωσης του epg βγαζει κ χειροτερα συγκεκριμενα οταν κανω περιηγηση στο menu εκεινη τη στιγμη παγωνει η εικονα των καναλιων και αρκετα συχνα παγωνει ο δεκτης τελειως με αποτελεσμα να θελει reset.επισης οι ενδειξεις σηματος ειναι παντα στο μηδεν παρολο που τα καναλια παιζουν κανονικα.μια φορα μονο τα φορτωσε ολα απροβληματιστα αλλα κρατησε μονο μια μερα κ ξανα τα ιδια.Ξερει κανεις τροπο για να φορτωσουν ολα κανονικα?ο δεκτης ειναι συνδεμενος σε crt τηλεοραση οποτε μονο απο αυτον πιανω τα ψηφιακα καναλια

Εχω τον δεκτη 831 και τον χρησιμοποιω ως επιγειο χωρις να εχω συνδεση στην NOVA .Μπορω να κανω αναβαθμιση?

Απάντηση: HD 831 αναβαθμισμένος για εγγραφές-Review

Δοκίμασες να αφήσεις τον δέκτη μονίμως αναμμένο?Το λέω επειδή αναφέρεις ότι το πρόβλημα εμφανίζεται αν ανοίξεις πρώτα την τηλεόραση και μετά τον δέκτη.Κάνε την δοκιμή να αφήσεις αναμμένο τον δέκτη και να ανοίξεις ύστερα την τηλεόραση.
Αν είναι μόνιμα ανοικτά ο δέκτης, όλα δουλεύουν σωστά.
Θα μπορούσα να τον είχα μόνιμα ανοικτό, αλλά δεν μου αρέσει σαν πρακτική. Δεν μου αρέσει η σπατάλη ενέργειας, για να συγκαλυψω ένα σφάλμα. Έχω μερικά ψυχαναγκαστικά.

Εχω τον δεκτη 831 και τον χρησιμοποιω ως επιγειο χωρις να εχω συνδεση στην NOVA .Μπορω να κανω αναβαθμιση?

αν ειχες απο παλια νοβα γινεται.ειχα ρωτησει στην εξυπηρετηση πελατων αφου κ εγω για τα επιγεια τον εχω κ μπορουν να στειλουν αυτοι σημα αρκει να ειναι συνδεδεμενος με το πιατο.αν ειχες το πακετο με τα επιγεια χωρις πιατο δε γινεται.παντως αφου τον εχεις μονο για τα επιγεια κρατα το λογισμικο που εχει να εχεις κ τα καναλια με τη σειρα που θελεις στο καινουργιο μπαινουν με δικη τους αριθμηση.επιπλεον τουλαχιστον στο δικο μου δεκτη παρατηρησα αρκετα προβληματα με χειροτερο απο αυτα να παγωνει συχνα ο δεκτης και να θελει καθε φορα reset για να ξαναλειτουργησει.στον δικο σου ισως να δουλεψει σωστα.

Πριν απο πολλες σελιδες, ειχε αναφερθει ενας τροπος να εξαναγκασουμε τον δεκτη να κατεβασει αναβαθμιση, με συνδυασμο πατηματων των κουμπιων της προσοψης.

Επειδη το search του site δεν με βοηθησε, μηπως μπορει καποιος να αναφερει ξανα την διαδικασια;

Έχει βγει η έχει ανακοινωθεί κάποια αναβάθμιση μετά την 65/2.0.0.41 ?

Όχι,η συγκεκριμένη αναβάθμιση είναι πολύ πρόσφατη.

Ξερουμε αν ειναι στα σχεδια της εταιριας να διορθωσουν τα favorites?ειναι πραγματικα δυσκολο για τους ανθρωπους μεγαλης ηλικιας να μεταφερθουν απ το 300 των αθλητικων στο 1000 που ειναι τα τοπικα επιγεια η να τα βαλεις στην υπαρχουσα favourite list και να κανυν zapping τοσα πολλα καναλια για να πανε στο καναλι που θελουν τη στιγμη που θα βαζαν π.χ. τα 10 αγαπημενα τους απο 1 εως 10 και μετα τα υπολοιπα.πολλοι δυσκολευονται ακομη και στα 2ψηφια αφου πανε μονο μεχρι το 9.

παιδια πως κανουμε hard reset στο δεκτη?

Η από το κουμπί reset στην πρόσοψη του δέκτη, η μέσα από το menu.
Για τα favourites δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση.

Re: Απάντηση: HD 831 αναβαθμισμένος για εγγραφές-Review

Η από το κουμπί reset στην πρόσοψη του δέκτη, η μέσα από το menu.
Για τα favourites δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση.

Έκανα επανεκκινιση απ το menu αρκετές φορες κ έστρωσε σε μεγάλο βαθμό.ρώτησα για το hard reset γιατι νομιζα οτι επιδρά καλύτερα απ το απλό reset.παντως σχετικά με τα favourites άντε να εξηγήσεις στους γονείς γιατί ξαφνικα δεν πιάνει ο αντ1 στο 7 και η ερτ2 στο 2 και φταίει το λογισμικό και ποσο μάλλον να καταλάβουν τι είναι λογισμικό.

Να σου πω την αλήθεια, και στο δικό μου το σπίτι ήθελαν τα κανάλια όπως εναι και στην tv.
Έχω τον 865 στο καθιστικό οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα.
Στην κρεβατοκαμαρα πού είναι ο 831 πέφτει γκρίνια.

Κατά τη γνώμη μου αυτές οι ευκολίες είναι ουσιαστικά μικρές πολυτελειες αφού κανεις δε θέλει να υπάρχει ανοργανοσια σε ένα τοσο σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητας του όπως είναι η τηλεόραση.Ειδικα για εμάς που έχουμε crt τηλεοράσεις κ τον χρησιμοποιούμε σαν βασικό αποκωδικοποιητή.στην τελική γι αυτό υπάρχουν οι favourite lists και πρέπει να χουν αριθμηση.Δεν είναι δυνατόν νσ έχεις ερτ1,ερτ2 και να μεσολαβεί η βουλή για να πάς στο ερτ3 ούτε το Αρτ να είναι δίπλα στον αντ1 επειδή είναι στην ίδια συχνότητα.τα δευτερεύοντα κανάλια οι περισσότεροι τα βάζουμε μετά το 10

Last edited:

Να μαζέψουμε υπογραφές; Που θα πάει πια; Θέλουμε την ταξινόμηση καναλιών πίσω!

@ Lolos21 συμφωνώ απόλυτα μαζί σου αλλά και πόσοι θα είμαστε; βλέπεις και να συμμετέχουμε όλοι από εδώ είμαστε ένα μικρό μέρος εκτός αν το δουν δειγματοληπτικά σαν στατιστικό δείγμα.

Εγώ προσωπικά έφτιαξα τηλεκοντρόλ με εκμάθηση για να μην έχω ξεχωριστό κοντρόλ για την ένταση και έχοντας τα ψηφιακά στην ίδια λίστα με τα δορυφορικά ήμουν κομπλέ με στάνταρ αρίθμηση στα ψηφιακά που δεν αλλάζω απ την πρώτη μέρα που βλέπω τηλεόραση.Συνηθειες ειναι αυτές που δεν κοβονται και δεν πρόκειται να κοπούν ούτε όταν αλλάξω τη crt μου με led/lcd.