Novabox Pace 831HD

Re: HD 831 αναβαθμισμένος για εγγραφές-Review

Απο τη στιγμη που μπηκε το multiview στον 831 με την 53/1.0.4.17 ειναι αδυνατη η ενημερωση. Το myaccount βγαζει σφαλμα στο κουμπι της χειροκινητης αναβαθμισης και ο συνδιασμος πληκτρων (reset, βελακια, κτλ) δεν δουλευει. Κριμα και θα ηθελα τις εγγραφες.

Καλησπέρα. Σήμερα συνέβη το εξής: Πατώντας το play list για να δω μια εγγραφή δεν υπήρχε απάνταση από τον δέκτη. Τον έβγαλα από το ρεύμα αποσύνδεσα το hub , τον ξαναέβαλα στο ρεύμα , ζήτησε διαμόρφωση του σκληρού. Δεν την έκανα. Το play list πλέον δούλεψε. Χάθηκε η ένδειξη του πόσο % της χωρητικότητας χρησιμοποιείται .Μπορούσα να δω τις εγγραφές αλλά όχι και να προγραμματίσω νέα εγγραφή. Για να το κάνω έπρεπε να φορμάρω τον σκληρό και φυσικά να πάν στράφι όλες οι εγγραφές . Τώρα δεν μπορώ να προγραματίσω την εγγραφή μου για το βράδυ γιατί δεν υπάρχουν οι πληροφορίες του προγράμματος εκτός από την τρέχουσα και την αμέσως επόμενη εκπομπή (σε όλα τα κανάλια συμβαίνει το ίδιο ) . Καμία ιδέα ;

Απάντηση: HD 831 αναβαθμισμένος για εγγραφές-Review

Σε ότι αφορά το epg,κάνε επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις. Βάλε μετά τον σκληρό και αν σου ζητήσει διαμόρφωση, μην την κάνεις.Δοκίμασέ το,αν και δεν κατάλαβα αν έκανες ήδη διαμόρφωση κι έχασες τις εγγραφές σου.

Εμενα αρνείται να μου δείξει τις τιμές σήματος.βρεξει,χιονισει δείχνουν πάντα μηδέν.κατα τ αλλα πιάνουν κανονικά τα καναλια

Δοκιμάζω επαναφορά. Με το dongle για τα επίγεια και τον σκληρό ή σάρωση κολλάει στο 50%.
Αν αφαιρέσω το dongle η σάρωση ολοκληρώνεται αλλά και πάλι epg πουθενά ...

Απάντηση: Re: HD 831 αναβαθμισμένος για εγγραφές-Review

Δοκιμάζω επαναφορά. Με το dongle για τα επίγεια και τον σκληρό ή σάρωση κολλάει στο 50%.
Αν αφαιρέσω το dongle η σάρωση ολοκληρώνεται αλλά και πάλι epg πουθενά ...

Εγώ για το EPG πατάω το πληκτρο EPG και το OK πάνω στο προγραμμα του καναλιού που γράφει μη διαθέσιμες πληροφοριες και μου το εμφανιζει

Last edited:

Σκέφτομαι την αγορά του συγκεκριμένου http://www.e-shop.gr/natec-nhu-0009-caterpillar-4-port-usb20-hub-p-PER.571753 hub για σύνδεση Usb dongle + usb stick 64 gb.ξερει κανεις τι μετασχηματιστή παίρνουν αυτά τα hub?το μόνο που ξέρω ότι θέλει output 5v + 1A(0,5 για καθεθυρα) απλα δεν ξέρω την υποδοχή.εχω έναν παλιό φορτιστή Nokia λέτε να κάνει?

Διαβασες οτι παιρνει εξωτερικη τροφοδοσια?

Ναι το αναφέρει στα σχόλια των χρηστων

Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

Sotiris4, διάβασα σε προηγούμενα μηνύματα ότι χρησιμοποιείς σαν επίγειο το δέκτη. Γιατί δεν παίρνεις έναν κανονικό επίγειο (με 20 μπορείς να βρεις) και να βάζεις και τα κανάλια σε σειρά και ό,τι άλλο θες; Γιατί το να κάνουν παράπονα οι συνδρομητές, το καταλαβαίνω, οι μη συνδρομητές όμως όχι...

Serafeim Karakostas,το γνωρίζα πριν μου το πεις ότι με 20 ευρω παίρνω επίγειο δέκτη(με επιπλέον δυνατοτητες όπως μεταφορά αρχείου εγγραφης σε άλλο δεκτη η pc,media player κτλ).οσο για τη χρήση του 831 ως επίγειο είναι προσωρινή αφού σκέφτομαι να ξαναβάλω nova αν μου δώσουν την προσφορα που θελω και όπως είπα θελω με εκμάθηση σε ένα κοντρόλ να έχω όλα τα κανάλια δορυφορικα+επίγεια,τις απαραίτητες λειτουργιες της τηλεόρασης όλα σε ένα δηλαδή.οσο για το αν έχω δικαίωμα να διαμαρτύρομαι νομίζω ότι σαν παλιός και πιθανον μελλοντικός πελάτης 3play και υπαρχων σε πακέτο 2play του ομίλου το έχω.γνωμη σου βέβαια την οποια και σέβομαι...

Καλησπερα, δοκιμασα usb hub με εξωτερικη τροφοδοσια αλλα hdd χωρις, και δεκτης κολαει στην αλλαγη καναλιων.
Ειναι απαραίτητο και τα δυο (usb hub και hdd) να εχουν εξωτερικη τροφοδοσια;

Πάλι το ίδιο πρόβλημα. Ο δέκτης δεν μπορεί να πραγματοποιήσει εγγραφές. Θέλει πάλι φορμάρισμα ο σκληρός. Έκανα reset και πάλι τίποτα. Άσε που χάθηκαν και πάλι τα epg. Αν διαβάζει κάποιος από την NOVA ας τι λάβουν υπ ' όψη.
Έτσι η δυνατότητα εγγραφής είναι μη λειτουργική και μη χρησιμοποιήσιμη. Προσωπικά είναι η δεύτερη φορά που χάνω τις εγγραφές μου. Δεν νομίζω να ξαναχρησιμοποιήσω την συγκεκριμένη λειτουργία μια δδεύτερη φορά πάνε όλα χαμένα.

Και καθώς σιγά-σιγά το στικάκι γεμίζει, ο χειρισμός του δέκτη γίνεται πιο αργός. Δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση μπορεί να έχει το ένα με το άλλο...

Καλησπερα!Οι αρχικες οδηγιες ηταν πολυ χρησιμες και με βοηθησανε πολυ!Γραφω και εγω τι χρησιμοποιω ωστε αν μπορω να βοηθησω.
Χρησιμοποιω usb hub με εξωτερικη τροφοδοσια αυτο http://www.public.gr/product/perifereiaka/usb-hubs/usb-hub-20-belkin-7-ports/prod84186pp/
Mετα απο αρκετες αγορες απο stikakia για την υπηρεσια pause οταν πρωτοβγηκε με πολλα προβληματα στην εικονα(δεν γνωριζω αν τοτε εφταιγε η αναβαθμιση η τα stikakia) χρησιμοποιω αυτο με απολυτη επιτυχια και χωρις κανενα σπασιμο στην εικονα http://www.kotsovolos.gr/site/compu...cks/usb-sticks/125106-sandisk-ultra-line-16gb
Επισης χρησιμοποιω και το stikaki της nova για τα επιγεια καναλια και εχω τον δεκτη ως combo.(Παρατηρησα βεβαια επειδη εχω και ote tv sat πως στα ελευθερα καναλια ο οτε εχει πολυ περισσοτερα και επαρχιακα για παραδειγμα αλλα αν δεν κανω λαθος αυτα ειναι μεσα στο δορυφορικα).
Σκληρο δισκο χρησιμοποιω αυτον με απολυτα επιτυχια http://www.plaisio.gr/desktop-lapto...B-Elements-USB3-0-2-5inches-WDBUZG5000ABK.htm
θα ηθελα να ρωτησω ο δισκος ειναι μονιμα συνδεδεμενος με το usb hub και αφου αυτο εχει μονιμο ρευμα βλεπω απο το λαμπακι που αναβει συνεχεια ειναι σε λειτουργια και με κλειστο τον 831.
Σε περιπτωση που βγαλω το καλωδιο τροφοδοσιας του δισκου απο το hub οταν δεν τον χρειαζομαι για καποια εγγραφη μετα θα μου ζητησει παλι format λογικα και θα εχω χασει αν εχω καποια εγγραφη αποθηκευμενη?
Το ρωταω αυτο για την καλυτερη συντηρηση του δισκου ωστε να αντεξει πολυ περισσοτερο και να εχει περισσοτερη διαρκεια ζωης.
Ευχαριστω!

Μπορείς να συνδέεις τον δίσκο,όποτε το επιθυμείς.Σε όσους δίσκους δοκίμασα,αφού τους διαμόρφωσα,μπορώ να τους συνδέω οποιαδήποτε στιγμή και δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα με κανέναν.Εννοώ φυσικά,ότι δεν μου ζητήθηκε ποτέ ξανά να διαμορφώσω τον δίσκο που χρησιμοποιώ,άρα και ούτε χάθηκε κάποια εγγραφή.

Υπαρχει δυνατοτητα να απενεργοποιηθει το timeshift, οταν εχει συνδεθει εξωτερικος σκληρος δισκος για εγγραφες;

Παρατηρω μια αισθητη καθυστερηση στην αλλαγη καναλιων, ειδικα οταν τα καναλια βρισκονται σε διαφορετικους transponders.

Αγόρασα ακολουθώντας τις συμβουλές στο 1ο μήνυμα έναν 500άρι VERBATIM store'n'Go και τον σύνδεσα στον δέκτη. Δυστυχώς είτε τον εβγαλα από την μπρίζα και τον σύνδεσα, είτε απευθείας με τον δέκτη αναμένο ο δίσκος δεν αναγνωρίζεται από το μενού του HD831.

Καμιά ιδέα????