Novabox Pace 831HD

Απάντηση: HD 831 αναβαθμισμένος για εγγραφές-Review

οχι φιλε ,εξωτερικη ειναι, την συνδεω σε δεκτη digea και εχει σημα 97%

Καλησπερα και χρονια σας πολλα ,σημερα αποφασισα να βαλω το στικακι για τα digea , αφου το τοποθετησα και εκανα σαρωση καναλιων (δορυφορικα-επιγεια) μου βγαζει τα δορυφορικα κανονικα με 0 επιγεια ,δεν βρισκει καναλια καθολου ,μπορειτε να μου πειτε τι συμβαινει; εννοειτε πως το καλωδιο ειναι οκ ,πρεπει να κανω κατι αλλο; ευχαριστω εκ των προτερων
edit εχω την τελευταια αναβαθμιση του δεκτη
Πήγαινε εργοστασιακές ρυθμίσεις,με το usb dongle συνδεδεμένο.Εφόσον η κεραία επίγειας λήψης σου είναι εντάξει,θα κάνεις σάρωση δορυφορική και επίγεια και τα κανάλια θα κατέβουν κανονικά.

Πήγαινε εργοστασιακές ρυθμίσεις,με το usb dongle συνδεδεμένο.Εφόσον η κεραία επίγειας λήψης σου είναι εντάξει,θα κάνεις σάρωση δορυφορική και επίγεια και τα κανάλια θα κατέβουν κανονικά.

ωραιος φιλε ευχαριστω,ετσι επιασε, απλα τωρα δε μου βγαζει στο nova πληροφοριες προγραμματος καναλιου, να κανω αλλη μια επαναφορα μπας και στρωσει;

edit οκ εφτιαξε μονο του μετα απο λιγο ,ολα οκ

Last edited:

Με μια γρηγορη αναζητηση δεν το βρηκα σε καποιο μαγαζι. οποιος το εχει βρει ας το ποσταρει
Έχω cosmodada στην γειτονιά μου Γιώργο.
Αν θες το παίρνω και στο στέλνω με κουριερ.
Αν και μπορείς και μέσω του site.

Έχω cosmodada στην γειτονιά μου Γιώργο.
Αν θες το παίρνω και στο στέλνω με κουριερ.
Αν και μπορείς και μέσω του site.

Θα κοιτάξω και αν δεν βρω σε τοπικό κατάστημα, θα σου πω να μου στείλεις ένα.
Δοκίμασα ένα hama hub χωρίς κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Το hub είναι παλιό. Δεν ξέρω αν έχει τροφοδοτικό .

Re: HD 831 αναβαθμισμένος για εγγραφές-Review

πειτε καποιον σκληρο δισκο με τον οποίο δούλεψε είτε με hub είτε απευθείας

καλημέρα και χρόνια πολλά
έβαλα την τελευταία έκδοση είναι η 65\2.0.0.41 αλλα παρόλα αυτά εχω μια καθυστέρηση στην αλλαγή των καναλιών
πριν την αρχική αναβάθμιση δούλευε πολύ καλύτερα .

πειτε καποιον σκληρο δισκο με τον οποίο δούλεψε είτε με hub είτε απευθείας

Με αυτόν :
376138.jpg
[/URL][/IMG]
και αυτό : http://www.plaisio.gr/desktop-lapto...-hubs/Turbo-X-USB-HUB-200-7-Port-PLS-H901.htm
σε μένα δούλεψε μια χαρά .
Ο δίσκος είναι παλιός , usb 2 και δεν ξέρω να κυκλοφορεί τώρα στην αγορά , το hub υπάρχει , έχω πάρει δύο γιατί με έχει βολέψει πολύ με τα media players και σκέφτομαι και για τρίτο !!!
Στην περιγραφή του λέει οτι δεν χρειάζεται τροφοδοσία , παρ ' όλα αυτά πωλείται με δικό το τροφοδοτικό κι εγώ το χρησιμοποιώ μόνο με τροφοδοσία.

Last edited:

λεβεντες μια απορια, χτες συνδεσα το usb dongle και βλεπω οταν κλεινω τον δεκτη αυτο συνεχιζει και αναβοσβηνει ,ετσι λειτουργει αυτο ;

Re: Απάντηση: HD 831 αναβαθμισμένος για εγγραφές-Review

Αν εννοεις το dongle της νοβα για τα ψηφιακα τοτε ναι

καποιος απο τους παρακάτω σκληρούς που να δούλεψε έτσι ώτσε να μην πεταξω τα χρήματα για δοκιμή...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

καποιος απο τους παρακάτω σκληρούς που να δούλεψε έτσι ώτσε να μην πεταξω τα χρήματα για δοκιμή...

Σκέφτομαι αυτόν το σκληρό με αυτό το hub! θα δουλέψει?

To hub είναι αυτό της δοκιμής, γιατί να μη δουλέψει;

Το hub και ο σκληρός που μας παραχώρησε η Nova για τις δοκιμές, είναι στο πρώτο ποστ του νήματος.
Εγώ πάντως έχω την αίσθηση ότι όλοι θα δουλέψουν, δεν βλέπω το λόγο μη καλής συνεργασίας δέκτη -σκληρού, πάντα με τροφοδοσία.

Απάντηση: Re: Απάντηση: HD 831 αναβαθμισμένος για εγγραφές-Review

Αν εννοεις το dongle της νοβα για τα ψηφιακα τοτε ναι

ναι αυτο λεω, σ ευχαριστω.

μια ερωτησουλα, αν υποθέσουμε οτι υπάρχει ο εξωτερικός δίσκος ο οποίος εχει δικο του τροφοδοτικό τοτε το USB HUB ειναι απαραίτητο ?
εχω την εντύπωση πως δεν είναι και ο μόνος λόγος ύπαρξης που έχει το USB HUB ( που παίρνει εξωτερική τάση ) είναι όταν έχουμε δίσκο 2.5" και χρειαζετai παραπάνω ρεύμα απο τα 500mA που μπορεί
να δώσει η USB πόρτα του δεκτή

Last edited:

Έχει δοκιμασει κανεις με πόσες ώρες εγγραφης γεμίζει ένα 64αρι στικακι σε sd επιγεια κανάλια?

Απάντηση: Re: HD 831 αναβαθμισμένος για εγγραφές-Review

μια ερωτησουλα, αν υποθέσουμε οτι υπάρχει ο εξωτερικός δίσκος ο οποίος εχει δικο του τροφοδοτικό τοτε το USB HUB ειναι απαραίτητο ?
εχω την εντύπωση πως δεν είναι και ο μόνος λόγος ύπαρξης που έχει το USB HUB ( που παίρνει εξωτερική τάση ) είναι όταν έχουμε δίσκο 2.5" και χρειαζετai παραπάνω ρεύμα απο τα 500mA που μπορεί
να δώσει η USB πόρτα του δεκτή

Ακριβώς όπως το λες!