Novabox Pace 831HD

Απάντηση: HD 831 αναβαθμισμένος για εγγραφές-Review

Δοκίμασες με χρήση hub δικής του τροφοδοσίας,ή χωρίς?Αν δοκίμασες χωρίς,κάνε και μια δοκιμή με τέτοιο hub.Θα παίξει 100% έτσι.

Re: HD 831 αναβαθμισμένος για εγγραφές-Review

ακομα δεν εχει ολοκληρωθει η αναβαθμιση στους 831? ποσα χρονια θα τους παρει πια??

Αγόρασα ακολουθώντας τις συμβουλές στο 1ο μήνυμα έναν 500άρι VERBATIM store'n'Go και τον σύνδεσα στον δέκτη. Δυστυχώς είτε τον εβγαλα από την μπρίζα και τον σύνδεσα, είτε απευθείας με τον δέκτη αναμένο ο δίσκος δεν αναγνωρίζεται από το μενού του HD831.

Καμιά ιδέα????
Κι εγώ θα σου πρότεινα να τον συνδέσεις μέσω hub με δική του τροφοδοσία.
Εγώ δοκίμασα χωρίς hub 3 σκληρούς και δεν δούλεψε κανένας , αλλά με το hub αναγνωρίστηκαν και οι όλοι.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αναγνωρίστηκαν όλοι (για να είμαστε σωστοί και στα ελληνικά μας ;) )

φιλος μου εχει εναν δεκτη 831 αλλα εχει κοψει την συνδρομη,τον εχει μπλοκαρει με λαθος pin, υπαρχει περιπτωση με καποιον τροπο να το ξεκλειδωσει για να βλεπει τα ελευθερα;

Επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις και μετά το pin θα είναι 1-2-3-4.

οκ φιλε ευχαριστω.

Καλησπέρα σε όλους , παρατήρησα οτι όταν προγραμματίζω μια εγγραφή για σειρά πχ X-Files γίνεται η εγγραφή του επεισοδίου που έχει προγραμματιστεί , στην συνέχεια όμως γράφει και όλες τις επαναλήψεις του. Συμβαίνει σε άλλον αυτό και με ποιόν τρόπο μπορούμε να το αποφύγουμε ;

Όταν τελειώσει η εγγραφή του επεισοδίου που έχεις προηγούμενα ξαναγράψει,στη λίστα εγγραφών βλέπεις και τις 2 εγγραφές για το ίδιο επεισόδιο?Επίσης και κάτι άλλο,αν και παρατραβηγμένο...Μήπως μετά την εγγραφή κάποιου επεισοδίου,πήγες σε εργοστασιακές ρυθμίσεις και ξανά-επέλεξες εγγραφή όλων των επεισοδίων?

Ναι. Βλέπεις και 2 και 3 ίδιες εγγραφές και μπορείς να τις αναπαράγεις κανονικά. Δηλαδή κάθε φορά που έχει το επεισόδιο σε επανάληψη γίνεται νέα εγγραφή.
Το δεύτερο που είπες δεν έχει συμβεί.

Μάλιστα...
Δεν έχω δοκιμάσει κάτι τέτοιο με τον συγκεκριμένο δέκτη,ώστε να δω αν γράφονται ξανά τα ίδια επεισόδια.Θα το τσεκάρω και θα σου πω...

Οταν γινεται εγγραφη πρεπει ο δεκτης να παιζει η μπορει να ειναι και κλειστος ?

απ`οτι εχω δει,δεν εχει σε καμια περιπτωση τις επιλογες εγγραφης του 865(λογικο).
απ`οτι φαινεται ο δεκτης δεν ηταν για πολλα πολλα και η προσθηκη καινουργοιυ λογισμικου τον εφερε στα ορια του(ισως να τα εχει ξεπερασει κιολας..).
αποτελεσμα ειναι ο δεκτης να μην μπορει να συμπεριφερθει σωστα.
γι`αυτο και η λειτουργια εγγραφης δουλευει απλα και μονο για τα βασικα.

Στον δικο μου 831, οι εγγραφες που γινονται οταν ειναι κλειστος ειναι αψογες.

Οταν ειναι ανοιχτος ομως, ειναι λιγο θεμα τυχης. Υποτιθεται οτι αν εχει προγραμματιστει εγγραφη και εκεινη την ωρα εισαι συντονισμενος σε αλλο καναλι, βγαζει μηνυμα οτι θα αλλαξει καναλι λογω της προγραμματισμενης εγγραφης. Ομως αν και καποιες φορες μπορει οντως να γυρισει στο καναλι που εχω προγραμματισει για εγγραφη και να γραψει, αλλες φορες μπορει να αρχισει να γραφει το καναλι που βλεπω (!) ή τις περισσοτερες φορες απλα να μην γραψει καθολου.

Ετσι εχω καταληξει πως οταν θελω να "σιγουρεψω" μια εγγραφη, ειναι καλυτερα να τον εχω κλειστο εκεινο το χρονικο διαστημα.

Επισης καθε φορα που κανει εγγραφη κλειστος και τον ανοιξω καποια στιγμη αργοτερα, ο ηχος του δεκτη ειναι παντα στο mute!

Ο δέκτης όταν είναι stand by πραγματοποιεί κανονικά τις προγραμματισμένες εγγραφές.

Στην καθημερινή χρήση,επειδή ποτέ δεν βάζω σε θέση stand by τον δέκτη,όσες φορές (όχι πάρα πολλές βέβαια) προγραμμάτισα εγγραφές έγιναν κανονικά.Κάποιες φορές τσέκαρα την έναρξη και δεν διαπίστωσα ποτέ να μην άλλαξε αυτόματα κανάλι.

Το αρνητικό σημείο είναι ότι έχει "βαρύνει" η πλοήγηση στο μενού του δέκτη.Δεν κολλάει,αλλά οι εντολές που στέλνονται από το χειριστήριο καθυστερούν να πραγματοποιηθούν.

Re: Απάντηση: HD 831 αναβαθμισμένος για εγγραφές-Review

Παιδιά καλημέρα και μπράβο για τη δουλειά που έχετε ρίξει.

Είμαι κάτοχος του αποκωδικοποιητή 831 και χθες αφού πέρασα σχεδόν όλες τις σελίδες από την αρχή θέλω να μεταφέρω την εμπειρία μου και να κάνω κάποιες ερωτήσεις.

1. Αρχικώς ο αποκωδικοποιητής παρόλο που νόμιζα πως ήταν στην τελευταία έκδοση firmware ήταν τελικά στην 57.0… Προσπάθησα από το μενού να κάνω ενημέρωση στην τελευταία έκδοση και μου έλεγε πως είναι εντάξει. Τελικά μπήκα στο myaccount και έδωσα από εκεί εντολή και όντως σύμφωνα και με τα παιδιά που το έγραψαν στις προηγούμενες σελίδες η έκδοση έχει πάει στο 65.0.0 άρα θεωρητικά μπορώ να γράφω σε σκληρό δίσκο.

2. Δοκίμασα χθες βράδυ ένα WD 2,5 500GB USB3 σκληρό δίσκο και το έκανα χωρίς USB Hub με εξωτερική τροφοδοσία καθώς δεν έχω κάποιο απλά και μόνο για να δω μήπως και δουλέψει. Και εκεί έγινε κάτι που θέλω να ρωτήσω. Έβγαλα τον αποκωδικοποιητή από την πρίζα, σύνδεσα στο σκληρό στη μόνη θύρα USB του και έβαλα ξανά την πρίζα και τότε άρχισε ένας ενοχλητικός μπιπ μπιπ ήχος ο οποίος σταματάει μόνο αν βγάλω τον σκληρό. Φυσικά ο σκληρός άναψε το λαμπάκι του αλλά ο αποκωδικοποιητής δεν τον είδε. Σας κάνει και εσάς αυτόν τον ήχο? Μήπως έχω αλλού πρόβλημα και μου το κάνει και με το USB Hub?

3. Επειδή θα χρειαστεί να πάρω USB Hub θα πάρω κάποιον από αυτούς που προτείνουν τα παιδιά στις προηγούμενες σελίδες απλά αν κάποιος μπορεί να βρει κάποιον συμβατό στα Medi@ M@rkt ας κάνει κόπο να τον στείλει.

4. Μπορούμε να έχουμε partition στον σκληρό ή τον κάνει format όλο εξ αρχής? Εγώ όταν δεν χρησιμοποιώ τον αποκωδικοποιητή τον βάζω σε stand by και από ότι είδα ο σκληρός δουλεύει. Σε αυτή την περίπτωση δεν ξέρω κατά πόσο θα αντέξει ένας σκληρός που θα δουλεύει συνέχεια.

Ευχαριστώ πολύ και συγνώμη αν σας κούρασα!!

Re: Απάντηση: HD 831 αναβαθμισμένος για εγγραφές-Review

Το αρνητικό σημείο είναι ότι έχει "βαρύνει" η πλοήγηση στο μενού του δέκτη.Δεν κολλάει,αλλά οι εντολές που στέλνονται από το χειριστήριο καθυστερούν να πραγματοποιηθούν.

ειναι αυτο που λεω Χαρη.ο δεκτης εχει ξεπερασει τα ορια του,γιατι-προφανως-δεν ειναι για παραπανω κολπα.τσιτα δουλευει..!:violent-smiley-030:

Αυτό ισχύει και για τις άλλες χώρες που διατίθεται ο Pace 830;