Novabox Pace 831HD

Απάντηση: HD 831 αναβαθμισμένος για εγγραφές-Review

Πολύ ωραία.Θα προσθέσω εγώ τη συχνότητα του Astra που θέλω ;

Re: HD 831 αναβαθμισμένος για εγγραφές-Review

Εσυ αυτό που πρέπει να κανείς ειναι αν δεις στο diseqc σε πια πόρτα ειναι ο Hotbird και σε πια πόρτα ειναι ο Astra για να τα ορίσεις στον δέκτη. Και αφού τα ορίσεις θα πας στις ρυθμίσεις με χειροκίνητη αναζήτησή να βρεις την συχνότητα που θέλεις

Καλησπέρα και χρόνια πολλά, να ρωτήσω κι εγώ κάτι γιατί όσες σελίδες εδώ στο forum κι αν διάβασα δε βρήκα κάτι σχετικό.
1) μετά από την αναβάθμιση, όταν πατώ το ΟΚ και αναζητώ κανάλια δε δουλεύουν τα πλήκτρα P+ και P- για να αλλάξω "δεκάδα" καναλιών παρά μόνο με τα βελάκια πάνω - κάτω με ένα - ένα κανάλι. Υπάρχει λύση;
και 2) το EPG δεν έχει δυνατότητα επιλογής κάθετης προβολής όπως πριν, παρά μόνο οριζόντιας, ή μήπως υπάρχει;
Τη βοήθειά σας παρακαλώ.

Θέλεις να αλλάζεις κανάλια ανά δεκάδα και να μπορείς να βλέπεις το πρόγραμμα κάθετα?
Τέτοιες δυνατότητες, πολυτέλειες κλπ καταχρήσεις, καταργήθηκαν οριστικά.
Πίσω στην εποχή του μετάλλου, ένα-ένα τα κανάλια για να μην απολαμβάνεις τη διαδρομή.

Απάντηση: Re: HD 831 αναβαθμισμένος για εγγραφές-Review

Θέλεις να αλλάζεις κανάλια ανά δεκάδα και να μπορείς να βλέπεις το πρόγραμμα κάθετα?
Τέτοιες δυνατότητες, πολυτέλειες κλπ καταχρήσεις, καταργήθηκαν οριστικά.
Πίσω στην εποχή του μετάλλου, ένα-ένα τα κανάλια για να μην απολαμβάνεις τη διαδρομή.
Α μάλιστα.
Κάποτε υπήρχε μια ταινία back to the future (επιστροφή στο μέλλον), εδώ όμως μάλλον ισχύει το front in the past!
Τι τους πείραζαν και τα κατήργησαν;
Τέλος πάντων, ευχαριστώ για την πληροφορία.
Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Επίσης, φίλε μου.
Ένα φτιάχνουν, τρία χαλάνε...

Μια διευκρίνηση σε κάτι που αναφέρθηκε πιο πάνω...

Ο δέκτης δεν μπορεί να κάνει λήψη από άλλους δορυφόρους. Υποστηρίζει την λειτουργία diseqc, αλλά μόνο για την δυνατότητα σάρωσης. Δεν μπορούν όμως να επιλεγούν από το μενού του δέκτη δορυφόροι για τις υπόλοιπες θέσεις του διακόπτη. Δεν υπάρχει καν τέτοια επιλογή. Η επιλογή για Diseqc προσφέρεται στην σάρωση των καναλιών, όπου εκεί επιλέγεται αν αυτή θα γίνει με ή χωρίς diseqc.

Γι'αυτό δεν βρίσκουμε τίποτα ; Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.

Παίζει τίποτα νέα αναβάθμιση? Κάποιος κάτι ανέφερε στο fb της νόβα η εννοούσε παλιά?

Δεν υπάρχει κάτι νεότερο μέχρι σήμερα για νέα αναβάθμιση. Οτι εχει αναφερθεί οπουδήποτε στο διαδύκτιο αφορά σίγουρα την προηγούμενη αναβάθμιση που έχουν ήδη οι περισσότεροι συνδρομητές.

Τον τελευταίο μήνα ο δέκτης αρνείται να γράψει στο στικακι μου. Νομίζω ότι αν η χωρητικότητα πέσει κάτω πο 16MB το γυρίζει μόνο σε timeshift. Έχει δει κανείς σας κάτι παρόμοιο?

Δεν μου έχει τύχει αλλά είναι λογικό έτσι όπως το σκέπτεσαι μιας και η Nova προτείνει για timeshift usb 8GB για μια ώρα και 16GB για δυο ώρες. Άρα όταν η χωρητικότητα φτάσει στα 16GB θα δουλεύει μόνο για timeshift.

Είχαμε πει ότι έχει μπει περιορισμός και δεν μπορείς να γράφεις πλέον σε stick. Μόνο σε σκληρό δίσκο!

Αν η θεαση ενος εγγεγραμενου προγραμματος συμπιπτει καποια στιγμη χρονικα με μια προγραμματισμενη εγγραφη ο δεκτης γυρναει σε αυτην ?

Ναι, ο δέκτης συντονίζεται στο κανάλι και η προγραμματισμένη εγγραφή πραγματοποιείται.

Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω λόγο ότι από 1/6 κάνω διακοπή στην nova ο δέκτης 831 γίνεται να βλέπω digea για να μην αγοράζω νέο δεκτη;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αν εννοείς να τον χρησιμοποιήσεις σαν αποκωδικοποιητή για τα επίγεια ψηφιακά ναι γίνεται, αρκεί πριν κόψεις την συνδρομή σου να περάσεις απο ένα κατάστημα Forthnet και να προμηθευτής δωρεάν ένα USB που επιτρέπει στον δέκτη να κανει λήψη στα επίγεια ψηφιακά της Digea.

Ναι σαν αποκωδικοποιητή ,οκ θα πάω αύριο .
Σε ευχαριστώ .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Re: Απάντηση: HD 831 αναβαθμισμένος για εγγραφές-Review

Είχαμε πει ότι έχει μπει περιορισμός και δεν μπορείς να γράφεις πλέον σε stick. Μόνο σε σκληρό δίσκο!
Αυτό δεν καταλαβαίνω πώς μπορεί να γίνει. Είτε στικάκι βάλεις είτε σκληρό, αναγνωρίζεται ως "USB Storage Device".

Έκανα κάποιες δοκιμές. Έσβησα αρχεία από το στικάκι ώστε να έχει πάνω από 16GB ελεύθερα. Και ξεμπλοκάρισε η εγγραφή! Όμως είτε εγγραφή έκανα, είτε timeshift, δεν ολοκληρώνονταν, έβγαζε μήνυμα λάθους. Έκανα επανεκκίνηση και ω, τι θαύμα, η χωρητικότητα παρέμεινε η ίδια (λίγο πάνω από το μισό), αλλά όλες οι εγγραφές που είχα σβήσει επανεμφανίστηκαν στο μενού!

Αυτό που έχω δει είναι ότι όσο μπορούσα να γράωψ στο στικάκι το λεντάκι του αναβόσβυνε. Όταν δεν μπορώ να γράψω το λεντάκι παραμένει αναμμένο συνεχώς. Η επόμενη δοκιμή είναι να το φορμάρω από την αρχή και να δω αν θα ξαναρχίσει να γράφει. Αυτό που φαίνεται πάντως είναι ότι πρέπει να υπάρχει ελεύθερος χώρος 16GB συν ό,τι υπολογίζει πως χρειάζεται για το πρόγραμμα που ζητάς να γράψεις.