Novabox Pace 831HD

Re: HD 831 αναβαθμισμένος για εγγραφές-Review

Η τροφοδοσία ρεύματος που παρέχει στην usb θύρα ο 831 δεν είναι ικανή να τροφοδοτήσει με ρεύμα κανένα δίσκο άρα άδικα ψάχνεις. Ο 831 δίσκο με εξωτερική τροφοδοσία μόνο η με usb hub όπως έχει αναφερθεί στο παρελθόν. Αλλιώς μπορείς να κάνεις αγορά του νέου Pace 3001 ο οποίος μπορεί να δουλέψει δίσκο χωρίς τροφοδοσία.

καλα το θυμομουν..
απο το πρωτο ποστ του θεματος:

Στη συνέχεια δοκιμάσαμε με τον Verbatim.Τον συνδέσαμε απευθείας στην usb θύρα του δέκτη,χωρίς την χρήση usb hub με τροφοδοσία
ρεύματος.Ο συγκεκριμένος σκληρός δίσκος δούλεψε,χωρίς καμία απολύτως υπερβολή,τέλεια με όποιον τρόπο κι αν τον συνδέσαμε.Είτε
με τον δέκτη χωρίς ρεύμα,ώστε να boot-άρουν μαζί σκληρός δίσκος και δέκτης, είτε με τον δέκτη αναμμένο.Και οι εγγραφές και η θέασή
τους ήταν άψογες.Με λίγα λόγια,άψογη η συμπεριφορά του συγκεκριμένου σκληρού δίσκου,χωρίς να παρουσιαστεί η παραμικρή δυσλειτουργία
ή κόλλημα στον δέκτη.

αρα καποιο 2,5αρηδες δουλευουν.το θεμα ειναι ποιοι(εκτος του verbatim)..?

:hmmmm2:Αυτο ειναι και το ερωτημα μηπως γλυτωσω 10-15ευ.

Απάντηση: HD 831 αναβαθμισμένος για εγγραφές-Review

Ο verbatim χωρίς εξωτερική τροφοδοσία ΔΕΝ δουλευει 100%
Και ούτε πιστεύω θα δουλέψει κάποιος άλλος, μιας και δεν είναι θέμα δίσκου

Ο verbatim της δοκιμής πάντως, δούλεψε 100% χωρίς πρόβλημα. Και δοκιμάστηκε με όλους τους πιθανούς τρόπους. Αυτό δεν επιδέχεται καμία αμφισβήτηση.

Aν αναφέρεσαι σε μένα προς θεού δεν ήθελα να σε αμφισβητήσω. Aπλά έβγαλα αυτό το συμπέρασμα λόγο του ότι σε δυο αποκωδικοποιητές που δoκιμασα τον verbatim δεν δούλεψε.
Τώρα αν σε ένα αποκωδικοποιητή δουλεύει, και σε άλλον δεν δουλεύει τι να πω, άβυσσος η ψυχή..... της nova

Λογικά θα είναι διαφορετικό μοντέλο.

Η Verbatim δεν φτιάχνει δίσκους. Δεν είναι απαραίτητο να είναι ο ίδιος σκληρός μέσα στη θήκη...

Τελικα αγορασα εναν 500αρι intenso memory case που τον βρηκα σε προσφορα
τον συνεδεσα απευθειας στον 831 και νεκρα...
Δεν γλυτωσα το δεκαρικο-πηρα ενα usb hub με τροφοδοτικο-συγκεκριμενα το
Element hb 300k με 9.70 απο την cosmodata και ειδα φως...(και εγγραφες...)

Μαλλον εγινε καποιο upgrade(?) στον αποκωδικοποιητη μου γιατι ξαφνικα βλεπω εντελως διαφορετικο μενου πλεον. Το κακο ειναι οτι εχει γινει τοοοοοσο αργο που παταω κουμπι στο τηλεκοντρολ να κανει κατι και μετα απο αρκετα δευτερολεπτα το κανει! Οχι ομως οπως παλια που το εκανε αραια και που αυτο αλλα πλεον ΚΑΘΕ φορα. Λυνεται το θεμα?

Μαλλον εγινε καποιο upgrade(?) στον αποκωδικοποιητη μου γιατι ξαφνικα βλεπω εντελως διαφορετικο μενου πλεον. Το κακο ειναι οτι εχει γινει τοοοοοσο αργο που παταω κουμπι στο τηλεκοντρολ να κανει κατι και μετα απο αρκετα δευτερολεπτα το κανει! Οχι ομως οπως παλια που το εκανε αραια και που αυτο αλλα πλεον ΚΑΘΕ φορα. Λυνεται το θεμα?
Πάρε το τηλεκοντρόλ από τον καινούριο αποκωδικοποιητή.....τεραστια βελτίωση στην ταχύτητα

Στάλθηκε από το LG-H818 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πάρε το τηλεκοντρόλ από τον καινούριο αποκωδικοποιητή.....τεραστια βελτίωση στην ταχύτητα

Εχεις καμια ιδεα κοστους φιλε μου?

Εγώ πήρα τηλέφωνο στην νόβα και τους είπα οτι μετά την αναβάθμιση κόλλαγε και δοκίμασα από συγγενή το καινουριο κοντρόλ και δούλευε κανονικά. Χωρις πολλά πολλά μου το έστειλαν ταχυδρομικώς δωρεάν

θέλω να τροφοδοτήσω αυτόν το δίσκο με ρεύμα
βλέπω οτι θέλει 5v
δεν γράφει όμως αν πρέπει να είναι συνεχές η εναλλασσόμενο
παρακαλώ τα φώτα σας
ευχαριστώ

http://www.wintech-compute....php?anr=81473

με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων έστρωσε αρκετά και σταμάτησε αυτο το ενοχλητικό μήνυμα "αναζήτησή σήματος" στις περισσότερες φορές που άλλαζα κανάλι

Καταρχήν να ευχαριστήσω (κάπως καθυστερημένα βέβαια) τον hdanca και την υπόλοιπη ομάδα για την άκρως επεξηγηματική παρουσίαση των οδηγιών για τη σύνδεση σκληρού δίσκου στον HD831. Να τονίσω ότι οι οδηγίες αυτές δεν υπάρχουν πουθενά αλλού, ούτε και στο site της Nova. Μάλιστα όταν πήγα σε κατάστημα Nova να αγοράσω το hub για την τροφοδοσία του δίσκου διαπίστωσα ότι ούτε εκεί γνώριζαν αυτές τις λεπτόμερειες. Ευχαριστούμε πολύ παιδιά που αφιερώσατε τόσο χρόνο αφιλοκερδώς ώστε να έχουμε έτοιμες οδηγίες για την εγγραφή μέσω σκληρού δίσκου.
Προχώρησα στη σύνδεση καινούριου σκληρού δίσκου ("του κουτιού") που αγόρασα για αυτό το σκοπό μέσω του hub που πωλείται από τα κατ/τα Nova. Δούλεψε καλά για μία εβδομάδα ώσπου κάποια μέρα ο σκληρός "dead". Επειδή βέβαια ήταν στην εγγύηση τον επέστρεψα και μου έδωσαν πιστωτικό με το οποίο αγόρασα παρόμοιο δίσκο άλλης μάρκας. Δεν σύνδεσα αυτόν όμως στον αποκωδικοποιητή αλλά αποφάσισα να αξιοποιήσω έναν παλιότερο που είχα ο οποίος λειτουργεί άψογα μέχρι σήμερα. Με αυτόν έχω το εξής πρόβλημα. Πραγματοποιείται η εγγραφή κανονικά, και μπορώ να τη δω. Ωστόσο μετά από κάποιες μέρες, όταν ανοίγω τον αποκωδικοποιητή μου εμφανίζεται το μήνυμα "Νέος δίσκος εντοπίστηκε. Να διαμορφωθεί?". Πάντοτε επιλέγω Exit για να μην προχωρήσει σε Διαμόρφωση, ωστόσο διαπιστώνω ότι χάνω όσες εγγραφές υπήρχαν μέσα. Μου το έκανε ήδη 3 φορές οπότε απηύδησα και τον αποσύνδεσα εντελώς. Από εδώ και πέρα εάν θέλω να δω κάποια ταινία ή σειρά που έχασα θα χρησιμοποιώ το On Demand.

Μπορεί να μου πει κάποιος ποιά είναι η τελευταία έκδοση λογισμκού για τον 831 ;

Εγώ έχω την 81/2.0.1.54

1. Συνδέω ένα δισkο USB3 ADATA 2TB αλλά ενω τον βλέπει και κάνει φορμά αδύνατον να κάνει εγγραφή.
2. Με παλιό δίσκο 1ΤΒ με εξωτερικό τροφοδοτικο δουλεύει κανονικά.
3. Ο υπολογιστής αδύνατον να αναγνωρίσει το δίσκο γιατί? Τι περίεργο φορμά του κάνει ο 831?