Novabox+ Pace 865 HD PVR

Re: Nova HD PVR

Σοβαρά? εμενα μου έχει γινει και στους δυο pvr που έχω αλλα μόλις έκανα reset ήταν οκ.
Για δοκίμασε να βάλεις για λίγη ώρα το animal planet και το novacinema για να πιάσει το epg.(Εμενα από το κεντρο πελατων μου είχαν πει για το animal.)

Οντως επιασε αυτο, ευχαριστω για την βοηθεια, το μονο που μου μενει τωρα ειναι να λυσω το προβλημα με το "Ληξη χρονου προσβασης καρτας" Ε-143-4 εχω αλλαξει καλωδιο αναμεταξυ των δυο αποκωδικοποιητων και περιμενω να δω αποτελεσμα, αλλα η μανα μου μου ειπε πως εχει εφανιστει παλι το μυνημα μια φορα μεχρι τωρα, μηπως γνωριζει κατι αλλο περα του καλωδιου ;

Ευχαριστω πολυ

Ωραια που το εφτιαξες. Οσο για το μηνυμα που σου βγαζει, μολις το εβγαλε και σε εμενα. Μεχρι τωρα μου το ειχε βγαλει κανα δυο φορες, αλλα επανερχοταν αμεσως. Τωρα κολλησε και εκανα reset για να παιξει.
Δε ξερω τι παιζει, εμενα ο τεχνικος της νοβα μου ειχε πει οτι δεν δουλευουν καλωδια πανω απον20 μετρα και καλωδια με ενωση μεταξυ τους. Εμεναντο καλωδιο ειναι 40 μετρα και εχω και ενωση και δουλευει. Τι να πω.

Ωραια που το εφτιαξες. Οσο για το μηνυμα που σου βγαζει, μολις το εβγαλε και σε εμενα. Μεχρι τωρα μου το ειχε βγαλει κανα δυο φορες, αλλα επανερχοταν αμεσως. Τωρα κολλησε και εκανα reset για να παιξει.
Δε ξερω τι παιζει, εμενα ο τεχνικος της νοβα μου ειχε πει οτι δεν δουλευουν καλωδια πανω απον20 μετρα και καλωδια με ενωση μεταξυ τους. Εμεναντο καλωδιο ειναι 40 μετρα και εχω και ενωση και δουλευει. Τι να πω.

Οταν λες reset ποιον ενοεις τον 831 ή τον 865; με το reset επανηλθε ή παλι τα ιδια ; νομιζω πως το καλωδιο που χρησιμοποιω τωρα ειναι μικροτερο απο 20 μετρα καπου στα 10 για την ακριβεια πρεπει να ειναι.

Ευχαριστω πολυ

Κοιτα εγώ έχω 2 pvr.Όταν είπα για reset εννοούσα τον slave δεκτη, στην περίπτωση σου τον 831.

Τώρα για το καλώδιο δεν ξέρω, και εγώ άσχετος είμαι αο δορυφορικά τώρα άρχισα να διαβάζω όταν και χρειάστηκε να βάλω τους νέους δεκτες της nova (αν και συνδρομητής κοντα στα 6)

Last edited:

Το προβλημα δεν λυθηκε ακομη και με το reset μηπως γνωριζεται κατι αλλο;

Ευχαριστω πολυ

Αναφέρθηκε πως εντος του 2012 θα ξεκινησει η υπηρεσία nova anywhere και υπηρεσια ondemand που θα μπορουμε να βλεπουμε μεσω της ευρυζωνικης συνδεσης οποιες ταινιες θελουμε.
Γνωριζουμε εαν αυτο θα προσφερεται ΜΟΝΟ μεσω ιντερνετ και οχι δορυφορικά;

Παιδιά κάτι το οποίο εντόπισα σήμερα που κάθισα να δω τηλεοραση στο σαλονι. Στον pvr του σαλονιου στα hd δεν αλλαζει η ενταση.Στην τηλεοραση στο δωματιο μου αλλάζει κανονικα.

Πηρα τηλ στην nova για το θεμα με τα hd και μου απαντησαν. Κυριε φταιει η τηλεοραση σας που ειναι καινουρια χαχα

Το EPG πως γινεται να μην μου δειχνει καποιες φορες ??
Εχω ακριβεια 100% και σταθμη σηματος 80 η 90% ...τι μπορει να φταιει και μου δειχνει μονο κανα δυοωρο μπροστα??

Πηρα τηλ στην nova για το θεμα με τα hd και μου απαντησαν. Κυριε φταιει η τηλεοραση σας που ειναι καινουρια χαχα

Τι θέλεις και εσύ και πας και αγοράζεις καινούργια τηλεόραση???? Η παλιά δεν σου κάνει????? :silly:
Έχω μια κουμούτσα από το 1985 , θέλεις να σου την στείλω????!!!!!!!:Banane0:

Κορυφαία η απάντηση που πήρες!!!!!! Δεν παίζονται, είναι θεοί οι τύποι!!!!!!!!

Το EPG πως γινεται να μην μου δειχνει καποιες φορες ??
Εχω ακριβεια 100% και σταθμη σηματος 80 η 90% ...τι μπορει να φταιει και μου δειχνει μονο κανα δυοωρο μπροστα??

Κάνε reset τον αποκωδικοποιητή.

Τι θέλεις και εσύ και πας και αγοράζεις καινούργια τηλεόραση???? Η παλιά δεν σου κάνει????? :silly:
Έχω μια κουμούτσα από το 1985 , θέλεις να σου την στείλω????!!!!!!!:Banane0:

Κορυφαία η απάντηση που πήρες!!!!!! Δεν παίζονται, είναι θεοί οι τύποι!!!!!!!!

Με το που το ακουω τους λεω. Υπαρχει ενδεχομενο με κανενα νεο firmware να φτιαχτει; Και μου κανει οχι γιατι ειναι θεμα της τηλεορασης. Λεω α οκ μαλιστα. Γεια σας.

Παιδια πως μπορω να μεταφερω τις εκπομπες που εγω γραψει στον σκληρο του 865 σε USB ;

Ευχαριστω πολυ

Παιδιά έχω δυο PVR και στον κεντρικό μερικές από τις ταινίες που έχω γράψει (έχω φτάσει σχεδόν στο 85% στο σκληρό) κολλάνε και δεν παίζουν, ενώ στον δεύτερο που είναι στο δωμάτιο όλα είναι οκ. Υπάρχει καμία ιδέα?

Κάνε μια επανεκκίνηση στον δέκτη, βγάζοντας τον λίγο από το ρεύμα...

Και εγω εχω θεμα με το EPG.
Συγκεκριμενα μου δειχνει μονο αυτο που παιζει και το επομενο ,τιποτε αλλο.

Το ιδιο παρατηρω και στον 831 ομως.

Μολις εβγαλα τον 865 απο την πριζα ,αλλα δεν αλλαξε τιποτα.

Last edited: