Novabox+ Pace 865 HD PVR

Re: Nova HD PVR

Τωρα ειναι οκ το epg ..
Ηθελε μαλλον λιγη ωρα για να φορτωσει ολες τις πληροφοριες.

Στον 831 ομως δεν δειχνει αλλες πληροφοριες περαν του επομενου .

Εγω χθες επικοινωνησα με το τμημα για ενα προβλημα με το EPG που ειχα στον 865 (λυθηκε παρεπιπτοντως), μου ειπανε πως το Nova on demand ειναι ετοιμο εδω και 1 μηνα περιπου απλα δεν το δινουν στην κυκλοφορια επειδη υπαρχει προβλημα με ορισμενους δεκτες 865 στους οποιους αυθαιρετα δεν μπορει να φορεθει το νεο firmware ενω σε αλλους μπορει κανονικοτατα. Επισης προσπαθουν να φτιαξουν και το EPG στους 831 σε αναβαθμιση που θα βγει κοινη και για τους 2 δεκτες απλα δεν θα περιλαμβανει το Nova on demand στους 831.

Παιδιά ο δέκτης κάνει συνέχεια έναν θόρυβο από τον σκληρό και επειδή μου σπάει τα νεύρα γιατί στο δωμάτιο έχει απόλυτη ησυχία ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κανένας τρόπος αλλαγής του σκληρού η απενεργοποιησης του όταν δεν χρησιμοποιώ τον δεκτή, γιατί αν τον κλείσω μετά θέλει κάμποση ώρα για να ανοίξει.

Γιατί δεν ζητάς αλλαγή; Ο δικός μου δέκτης δεν κάνει τον παραμικρό θόρυβο.

Τίποτα, είτε είναι κλειστός, είτε ανοιχτός, είτε παίζει από τον δίσκο, είτε γράφει σε αυτόν.

οκ τοτε τους παιρνω τηλ...γιατι εμενα οταν καθομαι στο pc ειναι διπλα μου και δεν σταματαει να λειτουργει καθολου.

Ρε παιδια τι θα γινει με την περιβοητη αναβαθμιση του 865; Μονο εγω ψαχνομαι και ρωταω; Κανεις δεν ξερει να μας απαντησει εκ των εσω ή εκ των εξω για το τι θα γινει; Ευχαριστω πολύ.
Με αυτη την υπηρεσια nova on demand η οποια υπαρχει στον παλιο, τοσο δυσκολο ειναι να μεταφερθει και στον καινουριο; Ενα κουμπι δεν ειναι να πατηθει; κανεις δεν ξερει να μας πει;

παιδια γεια σας σημερα μου συναιβει το εξης κουφο πργραμματισα χθες την εγραφη του ντοκιμαντερ για τον steve jobs στο discovery παω σημερα να την δω και ενω στην playlist φαινεται κανονικα ο τιτλος του ντοκυμαντερ κ η εγγραφη ειναι οτι να ναι εχου γραφτει 2 εκπομπες και δεν εχει γραφτει το ντοκυμαντερ μηπως εγινε λαθος στα μηχανηματα της nova με την αλλαγη ωρας:smash:

παιδια γεια σας σημερα μου συναιβει το εξης κουφο πργραμματισα χθες την εγραφη του ντοκιμαντερ για τον steve jobs στο discovery παω σημερα να την δω και ενω στην playlist φαινεται κανονικα ο τιτλος του ντοκυμαντερ κ η εγγραφη ειναι οτι να ναι εχου γραφτει 2 εκπομπες και δεν εχει γραφτει το ντοκυμαντερ μηπως εγινε λαθος στα μηχανηματα της nova με την αλλαγη ωρας:smash:

Και εγω το ιδιο επαθα .
Η ωρα ομως αλλαζει απο μονη της , καποιο λαθος εκαναν απο την nova.

Ποτε το ξαναεχει ;

Last edited:

Και εγω το ιδιο επαθα .
Η ωρα ομως αλλαζει απο μονη της , καποιο λαθος εκαναν απο την nova.

Ποτε το ξαναεχει ;
ναι οντως η ωρα αλλαξε απο μονη της δεν ξερω ποτε το ξαναεχει θα στειλω e-mail στην novaκαι θα ενημερωσω σχετικα

Η ωρα ναι μεν αλλαζει αυτοματα αλλα δεν αλλαζει και αυτοματα τις προγραμματισμενες εγγραφες...

Η ωρα ναι μεν αλλαζει αυτοματα αλλα δεν αλλαζει και αυτοματα τις προγραμματισμενες εγγραφες...
εγω προγραμματισα την εγγραφη μετα την αλλαγη της ωρας

ναι οντως η ωρα αλλαξε απο μονη της δεν ξερω ποτε το ξαναεχει θα στειλω e-mail στην novaκαι θα ενημερωσω σχετικα
μου απαντησε η nova οτι δεν προβλεπεται να προβληθει σε αυτο το χρονικο διαστημα

(

μου απαντησε η nova οτι δεν προβλεπεται να προβληθει σε αυτο το χρονικο διαστημα

(

Δε φτανει που εκαναν την βλακεια με τον προγραμματισμο εγγραφης , το βαλανε και μια κ εξω ?

η κοπελα που μου απαντησε μου εδωσε να καταλαβω οτι το προγραμμα το βγαζει το Discovery και οχι η nova την ρωτησα για το on demand και μου απαντησε το εξης: Σχετικά με το δεύτερο ερώτημά σας, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι είμαστε σε φάση υλοποίησης της υπηρεσίας ώστε όλοι οι κάτοχοι Nova Box HD PVR 865 να μπορούν να απολαμβάνουν on demand περιεχόμενο από την Nova.

Έτσι μαζί με την υπηρεσία nova plus, θα μπορείτε σύντομα να έχετε και την υπηρεσία On demand.

Σχετικά με την εμπορική διάθεση της υπηρεσίας θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση από τα κανάλια μας, το περιοδικό και την ιστοσελίδα μας.

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι είμαστε σε φάση υλοποίησης της υπηρεσίας ώστε όλοι οι κάτοχοι NovaBox HD PVR 865 να μπορούν να απολαμβάνουν on demand περιεχόμενο από την Nova.

Έτσι μαζί με την υπηρεσία nova plus (η οποία σας παρέχετε χωρίς καμία επιπλέον χρέωση), θα μπορείτε σύντομα να έχετε και την υπηρεσία On demand.

Σχετικά με την εμπορική διάθεση της υπηρεσίας θα υπάρξει ενημέρωση .

Με όλο το συμπάθειο το ιδιο μου ειχανε πει εμενα στις 19/5/2011 οταν και τους ειχα ρωτησει σε τι φαση βρίσκεται η εν λογω υπηρεσία.