οχι :slapface: ποσ τρομπας ειμαι:slapface:Είχες αλλάξει την ώρα;
παιδια γεια σας σημερα μου συναιβει το εξης κουφο πργραμματισα χθες την εγραφη του ντοκιμαντερ για τον steve jobs στο discovery παω σημερα να την δω και ενω στην playlist φαινεται κανονικα ο τιτλος του ντοκυμαντερ κ η εγγραφη ειναι οτι να ναι εχου γραφτει 2 εκπομπες και δεν εχει γραφτει το ντοκυμαντερ μηπως εγινε λαθος στα μηχανηματα της nova με την αλλαγη ωρας:smash:
ναι οντως η ωρα αλλαξε απο μονη της δεν ξερω ποτε το ξαναεχει θα στειλω e-mail στην novaκαι θα ενημερωσω σχετικαΚαι εγω το ιδιο επαθα .
Η ωρα ομως αλλαζει απο μονη της , καποιο λαθος εκαναν απο την nova.
Ποτε το ξαναεχει ;
εγω προγραμματισα την εγγραφη μετα την αλλαγη της ωραςΗ ωρα ναι μεν αλλαζει αυτοματα αλλα δεν αλλαζει και αυτοματα τις προγραμματισμενες εγγραφες...
μου απαντησε η nova οτι δεν προβλεπεται να προβληθει σε αυτο το χρονικο διαστημαναι οντως η ωρα αλλαξε απο μονη της δεν ξερω ποτε το ξαναεχει θα στειλω e-mail στην novaκαι θα ενημερωσω σχετικα
μου απαντησε η nova οτι δεν προβλεπεται να προβληθει σε αυτο το χρονικο διαστημα
(
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.