Novabox+ Pace 865 HD PVR

Re: Nova HD PVR

Καλησπέρα σε όλους...μιας και μιλάμε για τον pvr ..γνωρίζει κανεις πως λειτουργεί το on demand ? Εγω ενεργοποίησα τον pvr το Σάββατο αλλα ακόμα δεν έχει κατεβάσει κάποια ταινία...πρέπει ο δέκτης να μένει μόνιμα ανοικτός..? Είμαι συνδρομητής στο cinema + value και multiview...:operator: ευχαριστω προκαταβολικά....

θα δουλεψει μονο του θα σου κατεβασει ταινιες μαλλον αυριο καθε τριτη αν δεν κανω λαθος βγαίνει καινουργιο πακετο.εσυ μιας και εισε καινουργιος θα μας πεις αν και εσυ θα αντιπετωπίσεις προβλήματα με επανεκινήσεις του δεκτη.
οσο για τους υπολοιπους φιλους ηθελα να πω οτι ειχα για 10 χρονια σχεδον τον αρχικο πανασατ τον οποιο δυοφορες πηγα στο μαστορα και τωρα που με ξανααφησε πηρα πριν τις γιορτες τον pvr φυσικα καμια σχεση με τον παλιο δεκτη αλλα εχει μικροπροβληματακια τα οποία εγω τα εχω θα ελεγα μετα την αναβάθμιση. διαβασα πιο πανω κατι για την ισχύ του σήματος τελικά αυτό παιζει ρολο στο θεμα των επανεκινησεων?

Καλησπέρα σε όλους...μιας και μιλάμε για τον pvr ..γνωρίζει κανεις πως λειτουργεί το on demand ? Εγω ενεργοποίησα τον pvr το Σάββατο αλλα ακόμα δεν έχει κατεβάσει κάποια ταινία...πρέπει ο δέκτης να μένει μόνιμα ανοικτός..? Είμαι συνδρομητής στο cinema + value και multiview...:operator: ευχαριστω προκαταβολικά....

Στον PVR δέκτη έχεις συνδέσει και τα 2 καλώδια στον δέκτη;

Θα το ξαναπώ άλλη μια διότι πολλοί δεν κάθονται να διαβάσουν όλα τα ποστ.
Ο δέκτης πρέπει να είναι συνέχεια ανοικτός 24/24ωρο με απενεργοποιημενες στις περιβαλλοντικές ρυθμίσεις την αυτόματη αναστολή και την αδρανοποιησει.καθε 4 μέρες εμφανίζονται καινούργιες ταινίες η σειρές επεισοδίων.

ΥΓ το nova on demand δεν έχει καμία σχέση με το sky anytime.Διαφορετικα δουλεύει το ενα διαφορετικά το άλλο.Δεν συγκρίνεται η μια τεχνολογία με την άλλη.

Θα το ξαναπώ άλλη μια διότι πολλοί δεν κάθονται να διαβάσουν όλα τα ποστ.
Ο δέκτης πρέπει να είναι συνέχεια ανοικτός 24/24ωρο με απενεργοποιημενες στις περιβαλλοντικές ρυθμίσεις την αυτόματη αναστολή και την αδρανοποιησει.καθε 4 μέρες εμφανίζονται καινούργιες ταινίες η σειρές επεισοδίων.

ΥΓ το nova on demand δεν έχει καμία σχέση με το sky anytime.Διαφορετικα δουλεύει το ενα διαφορετικά το άλλο.Δεν συγκρίνεται η μια τεχνολογία με την άλλη.

Ποια η διαφορα με το sky anytime, ποια τεχνολογια χρησιμοποιει δηλαδη;

Εγώ έχω περιβαλλοντικές ρυθμίσεις για αυτόματη αναστολή στις 3 ώρες, και αδρανοποίηση ενεργή, τον δέκτη συνέχεια κλειστό, και το on demand λειτουργεί κανονικά, με μονίμως 12 "ταινίες" (όλο επεισόδια από σειρές βάζουν...).

Απάντηση: Re: Nova HD PVR

Εγώ έχω περιβαλλοντικές ρυθμίσεις για αυτόματη αναστολή στις 3 ώρες, και αδρανοποίηση ενεργή, τον δέκτη συνέχεια κλειστό, και το on demand λειτουργεί κανονικά, με μονίμως 12 "ταινίες" (όλο επεισόδια από σειρές βάζουν...).
φιλε το σημα σου πως ειναι?εγω ακριβεια σηματος 100% και ισχυ σηματος 70 με 75%.Μηπως παιζει αυτο ρολο στο οτι δεν κατεβαζει στο on demand?αν δεν φταιει ουτε αυτο ερχομαι να σου κλεψω το δεκτη σου!! :-)

Στον PVR δέκτη έχεις συνδέσει και τα 2 καλώδια στον δέκτη;

Καλημέρα σε όλους... Έχω συνδέσει και τα δύο καλώδια στον δέκτη.. ...και ένα τρίτο γιατί έχω το multiview.Σήμερα το πρωί που σηκώθηκα δεν είχε κατεβάσει ταινίες στο on demand. Επίσης απο το Σάββατο που λειτουργεί ο δέκτης δεν μου έχει κάνει καμία επανεκινηση.Σε κατάστημα forthnet που ρώτησα πριν απο λιγο μου είπαν να τον αφήνω τον δεκτη μόνιμα ανοικτο για τοon demand, αλλά δεν είδα τον υπάλληλο πολύ σίγουρο. Άραγε τελικά τι ισχύει..? Μπορούμε να βάζουμε τον δέκτη σε αναμονή? Το απόγευμα που θα γυρίσω σπίτι θα δω αν κατέβασε τίποτε...

Re: Απάντηση: Nova HD PVR

Mε όλα αυτά τα θέματα που βλέπω, ευτυχώς δλδ και δεν πήρα τον pvr. Μου είχε προτείνει αυτός στο κατάστημα λόγω της ενεργοποίησής μου ότι μπορώ με 99 ευρώ να πάρω τον pvr που κανονικά κοστίζει 150. Έλεος δλδ, τόσος καιρός έχει περάσει και ακόμα τα ίδια και τα ίδια με τους δέκτες τους.

έχεις Multiview;
διότι μόνο αυτοί που έχουνε Multiview παρουσιάζεται το πρόβλημα, νομίζω

και εγω το ιδιο προβλημα εχω και μου ειπαν να αφηνω τον δεκτη παντα ανοικτο, συγνώμη αυτο το βλέπεται ως λύση για να διορθωθεί μια αστοχια στο λογισμικό.. πρεπει να κανουν κατι με νεα αναβαθμιση

Το αφήνω ανοιχτό κι εγώ αλλά το κάνει...

Μόνο αν βγάζω το καλώδιο HDMI και βάζω ένα Scart δεν το κάνει, αλλά δεν έχω καλή εικόνα....:twoguns:

Μια χαρά δέκτης είναι ο PVR. Μεγάλη ευκολία σε σχέση με τον απλό...
Απλά, διαβάζεις πιο συχνά για τα προβλήματα, επειδή χρήστες που δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα, δεν γράφουν...
Εγώ ούτε πρόβλημα με το on demand έχω, ούτε επανεκκινήσεις, ούτε τίποτα.
Κάποιες φορές δεν μου κατέβαζε EPG, άλλαξα τα 2 καλώδια της κεραίας μεταξύ τους, και λύθηκε. (Και τα 2 κατεβαίνουν από diseqc διακόπτες, απλά σε αυτό που είναι τώρα στην είσοδο 1, έχω spaun διακόπτη, και στο άλλο praktiker no name...)

Δεν το μετάνιωσα που πήρα τον PVR...

Έχεις multiview φίλε;

Καλημέρα σε όλους... Έχω συνδέσει και τα δύο καλώδια στον δέκτη.. ...και ένα τρίτο γιατί έχω το multiview.Σήμερα το πρωί που σηκώθηκα δεν είχε κατεβάσει ταινίες στο on demand. Επίσης απο το Σάββατο που λειτουργεί ο δέκτης δεν μου έχει κάνει καμία επανεκινηση.Σε κατάστημα forthnet που ρώτησα πριν απο λιγο μου είπαν να τον αφήνω τον δεκτη μόνιμα ανοικτο για τοon demand, αλλά δεν είδα τον υπάλληλο πολύ σίγουρο. Άραγε τελικά τι ισχύει..? Μπορούμε να βάζουμε τον δέκτη σε αναμονή? Το απόγευμα που θα γυρίσω σπίτι θα δω αν κατέβασε τίποτε...

Καλημέρα σε όλους... τελικά μου δούλεψε το on demand και κατέβασε χθες το απόγευμα την απονομή των OSCAR.Αλλά τόση φασαρία για αυτό μόνο....!! Πάντως από την εικόνα στα hd δεν μπορώ να πω ότι είμαι ξετρελαμένος ...

Καθε τέσσερις μέρες μπαίνουν καινούργιες ταινίες η σειρές.σε εμένα απο 16/2 σχεδόν που ενεργοποιηθηκα έχει φτάσει τις 4 σελίδες στο on demand

Απάντηση: Nova HD PVR

Τελικά αξίζει η αγορα του συγκεκριμένου δεκτή? έχω τον απλό 831 αυτήν την περίοδο

Re: Απάντηση: Nova HD PVR

Τελικά αξίζει η αγορα του συγκεκριμένου δεκτή? έχω τον απλό 831 αυτήν την περίοδο

Θεωρώ ότι αν τον αγοράσεις σε συνδυασμό με το multiview και σου αρέσουν οι εγγραφές και η χρήση του pause live tv τότε σίγουρα αξίζει τα extra χρήματα. Από θέμα μενού και λοιπών λειτουργιών δεν φτάνει σε καμία περίπτωση τους δέκτες της ελεύθερης αγοράς και είναι παρόμοιος με τον 831.