Novabox+ Pace 865 HD PVR

Re: NOVA Pace 865 HD PVR

Λογικά το λες Νίκο.Αυτό πιστεύω κι εγώ.Είναι όμως σίγουρα έτσι?Γιατί πριν προχωρήσω σε εργοστασιακές ρυθμίσεις,θέλω να είμαι 100% σίγουρος ότι δε θα σβηστούν οι εγγραφές και το On Demand.Το έχει δοκιμάσει κανείς να μου πει?

Έχω κάνει μερικές φορές επαναφορά στο παρελθόν, και δεν σβήστηκαν οι εγγραφές.

εχθες μεσω tv guide,βρηκα το the walking dead και πατησα rec.
με ρωτησε εαν θελω μονο το συγκεκριμενο ´η ολα τα επομενα.
εννοει μεχρι το τελος της σεζον,´η τα επομενα που ειναι τα ιδια σε επαναληψη?
καταλαβαινει δηλαδη οτι ειναι το επομενο ειναι το ιδιο,το προσπερναει κα παει στην επομενη Δευτερα,
´η συνεχιζει κουτουρου?

Γράφει κανονικά όλα τα επεισόδια του ίδιου κύκλου,με τη σειρά και χωρίς επαναλήψεις.Αν παίζει δηλαδή σε επανάληψη το ίδιο επεισόδιο,δε θα το ξαναγράψει.Θα ξανακάνει εγγραφή όταν παιχτεί το επόμενο.

καλο...!!
Thx

τωρα που πηγα μεσω guide και πατησα για την Δευτερα το επεισοδιο των 21:30,
εβγαλε ενδειξη με πρασινο χρωμα(rr)και στο επομενο,που ειναι παλι το επεισοδιο 3.
σιγουρα δεν γραφει τα ιδια επεισοδια..?

Last edited:

Τι θα ήθελες να κάνει;
[Δεν βλέπω κάτι από το βίντεο που έβαλες...]

στο βιντεο που ανεβασα παρουσιαζετε ο νεος pvr δεκτης του ΟΤΕ, βλεποντας το καταλαβαινεις οτι προσφερει περισσοτερα απο τον PVR 865 π.χ. υποστηριζει Diseqc και αλλα, μηπως η nova πρεπει να βγαλει firmware για να εχουμε π.χ. Diseqc στον PVR 865

στο βιντεο που ανεβασα παρουσιαζετε ο νεος pvr δεκτης του ΟΤΕ, βλεποντας το καταλαβαινεις οτι προσφερει περισσοτερα απο τον PVR 865 π.χ. υποστηριζει Diseqc και αλλα, μηπως η nova πρεπει να βγαλει firmware για να εχουμε π.χ. Diseqc στον PVR 865

Έχει diseqc o 865. Δεν είδα κάτι παραπάνω από τον 865 στον δέκτη του ΟΤΕ.
Ίσως την δυνατότητα να γράφεις 2 προγράμματα, αν δεν βλέπεις κάτι. Αλλά ας βγει πρώτα να τον δούμε...

Γράφει κανονικά όλα τα επεισόδια του ίδιου κύκλου,με τη σειρά και χωρίς επαναλήψεις.Αν παίζει δηλαδή σε επανάληψη το ίδιο επεισόδιο,δε θα το ξαναγράψει.Θα ξανακάνει εγγραφή όταν παιχτεί το επόμενο.

τωρα που πηγα μεσω guide και πατησα για την Δευτερα το επεισοδιο των 21:30,
εβγαλε ενδειξη με πρασινο χρωμα(rr)και στο επομενο,που ειναι παλι το επεισοδιο 3.
σιγουρα δεν γραφει τα ιδια επεισοδια..?

τελικα τι γινεται ρε παιδια σε αυτην την περιπτωση..?

Από ότι βλέπω θα μας πεις εσύ τι γίνεται... :smile: Εγώ δεν παρακολουθώ σειρές (και ειδικά αυτές που γυρίζονται σε HD και μας τις δείχνουν σε SD...)

δεν το εχω δοκιμασει γι`αυτο ρωταω.
ο hdanca λεει οτι δεν ξαναγραφει το ιδιο επεισοδιο-αλλα οπως αναφερω και πιο πανω-πατωντας το rec τσεκαρει και το επομενο που ειναι το ιδιο.

τελικα τι γινεται ρε παιδια σε αυτην την περιπτωση..?

εγω που το χρησιμοποιω γραφει ολα τα επεισοδια του κυκλου της σειρας ειτε ειναι επαναληψεις ειτε οχι

Έχει diseqc o 865. Δεν είδα κάτι παραπάνω από τον 865 στον δέκτη του ΟΤΕ.
Ίσως την δυνατότητα να γράφεις 2 προγράμματα, αν δεν βλέπεις κάτι. Αλλά ας βγει πρώτα να τον δούμε...

Εχει AΛΛΑ δεν μπορεις να κατεβασεις αλλους δορυφορους πλην του hotbird ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ δεν μπορεις να βαλεις αλλες συχνοτητες απο αναμεταδοτες του hotbird για να βλεπεις ολα τα ελευθερα καναλια του δορυφορου στον pvr 865...
οποτε η nova πρεπει να διαθεσει καινουργιο firmware

Last edited by a moderator:

Όχι,καθόλου δεν μπερδεύτηκα.Προγραμματίζονται και οι επαναλήψεις,μόνο εφόσον δεν έχουν γραφτεί ήδη τα ίδια επεισόδια μιας σειράς.Αν δηλαδή είναι ήδη γραμμένο και υπάρχει στον αποκωδικοποιητή κάποιο συγκεκριμένο επεισόδιο,δε θα ξαναγραφτεί.Δε θα το δεις δηλαδή 2 φορές γραμμένο το ίδιο επεισόδιο στη λίστα των εγγραφών σου.