Novabox+ Pace 865 HD PVR

Re: NOVA Pace 865 HD PVR

Καλημερα, Απο τις 2 Αυγουστου στον σκληρο δεν εχει κατεβει καμια ταινια on demand αν και εχω κανει επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις. Ξερουμε αν λογω του νεου on demand δεν κατεβαινουν πια οι ταινιες; αν θελετε καντε ενα check κι εσεις για να ρωτησω το support

Καλημερα, Απο τις 2 Αυγουστου στον σκληρο δεν εχει κατεβει καμια ταινια on demand αν και εχω κανει επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις. Ξερουμε αν λογω του νεου on demand δεν κατεβαινουν πια οι ταινιες; αν θελετε καντε ενα check κι εσεις για να ρωτησω το support

Νομίζω οτι οι ταινίες On Demand κατεβαίνουν κάθε Τρίτη βράδυ (ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος).
Οπότε θα πρέπει να περιμένεις την επόμενη Τρίτη για να δεις αποτέλεσμα μετά την επαναφορά του δέκτη.

Απάντηση: NOVA Pace 865 HD PVR

Κατεβαίνουν το πρωί της ΤΡ (από τα μεσάνυχτα της ΔΕ προς ΤΡ).
Δυστυχώς, δεν είμαι κοντά στον 865 για να δω τι γίνεται.

χτες μονο ειδα ενα επεισοδια σειρας κατεβηκε.... μηπως να ενοχλησουμε το support της NOVA? να μεινουμε εκτος on demand εμεις με τον "ακριβο δεκτη" (να μην αναφερω τη μη αναβαθμιση firmware )

Ε αντε επιτέλους να γίνει μέσω ethernet να ηρεμησουμε. To push vod αποτυχημένο εχει βγει. Εμείς δεν κατεβάζει τα αρχεία εμ κρατάει δεσμευμενο το 1/3 του σκληρού

Βρε παιδιά τι στο καλό έπαθε ξαφνικά και κάνει συνέχεια restart απο μόνος του όταν τον έχω κλειστό; Κανει restart, αρχίζει τα DL και μετά ξανασβήνει χωρίς να δείχνει την ώρα για κάποιο διάστημα, μετα εμφανίζει τη ώρα και πάλι το ίδιο βιολί. Δοκίμασα manual σαρωση, τον άφησα ανοιχτό δύο μέρες (εκεί δεν έκανε restart) αλλά τίποτα, κλειστός δεν λέει να ησυχάσει!

Μου άδειασε εντελώς από περιεχόμενο το on demand...
Ή που το άφησαν στην τύχη του, ή που μας ετοιμάζουν για αναβάθμιση

Re: Απάντηση: NOVA Pace 865 HD PVR

Μάλλον κάποιο πρόβλημα πρέπει να έχεις από τα γνωστά που εμφανίζονται στο on demand. Αυτή την στιγμή έχω 12 ταινίες + 2 επεισόδια από σειρές

Δοκίμασε να κανεις μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Έκανα, και έκανα και εγγραφή στη 12130 3-4 φορές
Το 2ο tuner τελειωνοντας τις εγγραφές πηγαίνει στη 10930 !!!

Βρε παιδιά τι στο καλό έπαθε ξαφνικά και κάνει συνέχεια restart απο μόνος του όταν τον έχω κλειστό; Κανει restart, αρχίζει τα DL και μετά ξανασβήνει χωρίς να δείχνει την ώρα για κάποιο διάστημα, μετα εμφανίζει τη ώρα και πάλι το ίδιο βιολί. Δοκίμασα manual σαρωση, τον άφησα ανοιχτό δύο μέρες (εκεί δεν έκανε restart) αλλά τίποτα, κλειστός δεν λέει να ησυχάσει!

Εχεις στικακι usb για digea? Αν ναι εκει ειναι το προβλημα. Βγαλτο ασε τον να κανει επανεκκινση και θα στρωσει μια χαρα. Τα ιδια μου εκανε και μενα στα καλα καθουμενα. Μην την ψαχνειις κανεις δεν μου εδωσε λυση. Μιλαμε βεβαια μονο για την περιπτωση που εχεις το usb tongle στον δεκτη σου!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τελικα θα την κανουν την ρημαδοαναβαθμιση στο δεκτη? Θα μας πει καποιος?

Η αναβάθμιση ξέρουμε πως θα γίνει, ακριβής ημερομηνία ομως δεν μπορει να δώσει κανεις.

Εχω μεταφερει τον 865 στο εξοχικο και τον εχω συνδεσει με ενα καλωδιο στη θεση 1
Δεν μπορω να κανω εγγραφη ουτε και σε καναλι που βλεπω-μονο μια φορα πετυχα σε ν σ 1
Καποιος φιλος που θα βγει απο την θερινη ραστωνη μπορει να μου δωσει τα φωτα του αν μπορω
να κανω εγγραφη οπως εχει(χωρις τα γνωστα που εχουν αναφερθει στο νημα)
Αυτο που δεν καταλαβαινω επισης γιατι προετοιμαζομαι για αγορα σκληρου για τον 831 ειναι
πως αυτος θα κανει εγγραφες με το μονο καλωδιο ενω ο 865 που εχει ενσωματωμενο σκληρο
δεν κανει με την ιδια εγκατασταση καθολου;

O 865 ειναι σχεδιασμενος να χρησιμοποιει και τα 2 tuners. Δε ξερουμε, μπορει μετα την αναβαθμιση (αν αυτη ειναι παρομοια με εκεινη του 831) να μπορει να χρησιμοποιηθει (και για εγγραφες) και με ενα μονο tuner. Προς το παρον μαλλον θα περιορισεις τις εγγραφες σου.

Σευχαριστω,θα προχωρησω στην αγορα σκληρου για τον 831 για το εξοχικο