Καλημερα, Απο τις 2 Αυγουστου στον σκληρο δεν εχει κατεβει καμια ταινια on demand αν και εχω κανει επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις. Ξερουμε αν λογω του νεου on demand δεν κατεβαινουν πια οι ταινιες; αν θελετε καντε ενα check κι εσεις για να ρωτησω το support
Την Τρίτη πάντως την πέτυχα !!!!!Κατεβαίνουν το πρωί της ΤΡ (από τα μεσάνυχτα της ΔΕ προς ΤΡ).
Δυστυχώς, δεν είμαι κοντά στον 865 για να δω τι γίνεται.
Μάλλον κάποιο πρόβλημα πρέπει να έχεις από τα γνωστά που εμφανίζονται στο on demand. Αυτή την στιγμή έχω 12 ταινίες + 2 επεισόδια από σειρέςΜου άδειασε εντελώς από περιεχόμενο το on demand...
Ή που το άφησαν στην τύχη του, ή που μας ετοιμάζουν για αναβάθμιση
Μου άδειασε εντελώς από περιεχόμενο το on demand...
Ή που το άφησαν στην τύχη του, ή που μας ετοιμάζουν για αναβάθμιση
Βρε παιδιά τι στο καλό έπαθε ξαφνικά και κάνει συνέχεια restart απο μόνος του όταν τον έχω κλειστό; Κανει restart, αρχίζει τα DL και μετά ξανασβήνει χωρίς να δείχνει την ώρα για κάποιο διάστημα, μετα εμφανίζει τη ώρα και πάλι το ίδιο βιολί. Δοκίμασα manual σαρωση, τον άφησα ανοιχτό δύο μέρες (εκεί δεν έκανε restart) αλλά τίποτα, κλειστός δεν λέει να ησυχάσει!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.