Novabox+ Pace 865 HD PVR

Re: NOVA Pace 865 HD PVR

Θα το αναβαθμισουν το ρημαδι η παιζουν με τα νευρα μας? Αν ειναι να μας το πουνε να μην περιμενουμε τουλαχιστο. Οχι αλλο θα σας ενημερωσουμε εν καιρω.... Ημαρτον δηλαδη. Τοση προχειροτητα? Αναβαθμιζουμε τον ενα αλλα στον αλλο τα βρηκαμε μπαστουνια και κανουμε την παπια?

Η αληθεια ειναι πως μια ειδοποιηση δε θα πειραζε. Ωστόσο, δε καιγομαι και να μη γινει. Θα χασουμε τα αγαπημενα, θα γινει πιο βαρυς απο τσιγαρο Παπαστρατος και πιο αργος απο εμενα στα 17 μου. Ισως το lesson learnt απο τον 831 να προκαλει την καθυστερηση.
Καλημερα!

Καλημερσ Κωστη. Ουτε και γω εχω κανενα ζορι απλα δεν μ αρεσει να με περνανε για ηλιθιο. Εχω και ενα θεματακι με το στικακι το οποιο δεν δουλευει και κολαει το δεκτη. Οταν τον βαλω να κανει ανιχνευση καναλιων ξεκιναει αυτοματα απο το DVB usb stick και μετα κανει τη δορυφορικη σαρωση αλλα για καποιο λογο κολαει στο 64% κανει reboot και ξεκιναει παλι απο την αρχηξ σε loop. Το προβλημα διορθωνεται μονο οταν βγαλω το stick. Πηρα και καινουργιο και παλι τα ιδια. Προσβλεπω στο νεο λογισμικο γιατι μ αυτο εχουμε τη δυνατοτητα να επιλεξουμε τι σαρωση θα κανουμε δηλαδη επιγεια η δορυφορικη. Ετσι ελπιζω οτι αν επιλεξω να κανω μονο επιγεια σαρωση αφου εχω κανει ηδη τη δορυφορικη ο δεκτης δεν θα κολησει. Λεω εγω τωρα.....

Re: Απάντηση: NOVA Pace 865 HD PVR

Περίμενε να πάρεις το νέο pvr :p

Θα μου τον αλλαξουνε με καινουργιο? Χωρις χρεωση? Εχω και ενα θεματακι με το δισκο. Πολυ μικρος βρε παιδι μου. Μπορω να τον αλλαξω μονος μου? Και το κυριοτερο μπορω να μεταφερω τις εγγραφες του παλιου?

Re: Απάντηση: NOVA Pace 865 HD PVR

Δεν ηξερα οτι δεν κυκλοφορησε. Με το δισκο βρε παιδια τι κανουμε μπορω να βαλω μεγαλυτερο και αν ναι πως μεταφερω τις εγγραφες? Χρειαζεται κατι ειδικο οσον αφορα το format η λογισμικο για να μπορει να δεχεται το υπαρχων video on demand?

Κανε την παλικαριά και δοκιμασε! Κλασσική μεταφορά εγγραφών δε παιζει να κανουμε, αλλα cloning με sector by sector πιθανον να δουλεψει και να περασουν οι εγγραφες στον νεο δισκο. Βεβαια, η ερωτηση κιολας ειναι ποιο ειναι το μεγιστο μεγεθος δισκου που υποστηριζει η τρεχουσα εκδοση λειτουργικου.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ειμαι ακομη εντος εγγυησης γι αυτο δε το εχω δοκιμασει ακομη..

Η αληθεια ειναι πως μια ειδοποιηση δε θα πειραζε. Ωστόσο, δε καιγομαι και να μη γινει. Θα χασουμε τα αγαπημενα, θα γινει πιο βαρυς απο τσιγαρο Παπαστρατος και πιο αργος απο εμενα στα 17 μου. Ισως το lesson learnt απο τον 831 να προκαλει την καθυστερηση.
Καλημερα!

συμφωνω απολυτως

Καλημερσ Κωστη. Ουτε και γω εχω κανενα ζορι απλα δεν μ αρεσει να με περνανε για ηλιθιο. Εχω και ενα θεματακι με το στικακι το οποιο δεν δουλευει και κολαει το δεκτη. Οταν τον βαλω να κανει ανιχνευση καναλιων ξεκιναει αυτοματα απο το DVB usb stick και μετα κανει τη δορυφορικη σαρωση αλλα για καποιο λογο κολαει στο 64% κανει reboot και ξεκιναει παλι απο την αρχηξ σε loop. Το προβλημα διορθωνεται μονο οταν βγαλω το stick. Πηρα και καινουργιο και παλι τα ιδια. Προσβλεπω στο νεο λογισμικο γιατι μ αυτο εχουμε τη δυνατοτητα να επιλεξουμε τι σαρωση θα κανουμε δηλαδη επιγεια η δορυφορικη. Ετσι ελπιζω οτι αν επιλεξω να κανω μονο επιγεια σαρωση αφου εχω κανει ηδη τη δορυφορικη ο δεκτης δεν θα κολησει. Λεω εγω τωρα.....

έχω και γω το ιδιο προβλημα, αλλα εχω την εντυπωση οτι δουλευε καποτε και με την υπαρχουσα εκδοση λογισμικου.

έχω και γω το ιδιο προβλημα, αλλα εχω την εντυπωση οτι δουλευε καποτε και με την υπαρχουσα εκδοση λογισμικου.

Ναι μια χαρα δουλευε. Μια μερα ηθελα να κανω update στα επιγεια καναλια και εκανα σαρωση. Απο τοτε ξαφνικα εμφανιστηκε το προβλημα και εκτοτε παραμενει. Γιατι ξαφνικα ο Κυριος μονο ξερει. Την καλημερα μου!

Αν κάνεις επίγεια σάρωση το πιθανότερο είναι να έχεις μόνο το μπουκέτο με τα επίγεια κανάλια. Κάθε σάρωση καταργεί την προηγούμενη στο δέκτη αυτό. Το ίδιο πρόβλημα με το loop που έχεις το είχα αντιμετωπίσει παλαιότερα και λύθηκε με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Όσο για την αναβάθμιση, δεν χρειάζεται, έχουμε τον 831 να σέρνεται, δεν θέλω να το διακινδυνέψω και με τον 865. Τον οποίο 831 τον αναβάθμισαν μόνοι τους, και τους ζάλισα τον έρωτα να επαναφέρουν το προηγούμενο λογισμικό ή να μου αντικαταστήσουν το δέκτη, τα οποία βέβαια αρνούνται να κάνουν. Και ο μόνος λόγος που σκέφτομαι να διακόψω τη Nova είναι ότι αρνούνται να μου επαναφέρουν το προηγούμενο λογισμικό, που για τη δική μου προσωπική χρήση με υπερκάλυπτε. Τώρα θέλω 20 δευτερόλεπτα να αλλάξω 5 κανάλια, και άλλα 15 να περάσω από το μπουκέτο με τα επίγεια στα δορυφορικά... Δεν θέλω να περάσω τα ίδια και στον 865.

Αν κάνεις επίγεια σάρωση το πιθανότερο είναι να έχεις μόνο το μπουκέτο με τα επίγεια κανάλια. Κάθε σάρωση καταργεί την προηγούμενη στο δέκτη αυτό. Το ίδιο πρόβλημα με το loop που έχεις το είχα αντιμετωπίσει παλαιότερα και λύθηκε με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Όσο για την αναβάθμιση, δεν χρειάζεται, έχουμε τον 831 να σέρνεται, δεν θέλω να το διακινδυνέψω και με τον 865. Τον οποίο 831 τον αναβάθμισαν μόνοι τους, και τους ζάλισα τον έρωτα να επαναφέρουν το προηγούμενο λογισμικό ή να μου αντικαταστήσουν το δέκτη, τα οποία βέβαια αρνούνται να κάνουν. Και ο μόνος λόγος που σκέφτομαι να διακόψω τη Nova είναι ότι αρνούνται να μου επαναφέρουν το προηγούμενο λογισμικό, που για τη δική μου προσωπική χρήση με υπερκάλυπτε. Τώρα θέλω 20 δευτερόλεπτα να αλλάξω 5 κανάλια, και άλλα 15 να περάσω από το μπουκέτο με τα επίγεια στα δορυφορικά... Δεν θέλω να περάσω τα ίδια και στον 865.

Μα δεν μπορω να κανω επιγεια σαρωση μονο. Αυτοματα αν ειναι το στικακι επανω στο δεκτη θα ξεκινησει με την επιγεια και θα συνεχισει με τη δορυφορικη. Μονο που οταν φτασει στο 64% θα κανει reboot και αντε παλι απο την αρχη. Οσο για την επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις δεν θελω να το κανω γιατι αν θυμαμαι καλα θα γινει αυτοματο φορματ και στο δισκο and I will kiss my movies goodbye.

Μα δεν μπορω να κανω επιγεια σαρωση μονο. Αυτοματα αν ειναι το στικακι επανω στο δεκτη θα ξεκινησει με την επιγεια και θα συνεχισει με τη δορυφορικη. Μονο που οταν φτασει στο 64% θα κανει reboot και αντε παλι απο την αρχη. Οσο για την επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις δεν θελω να το κανω γιατι αν θυμαμαι καλα θα γινει αυτοματο φορματ και στο δισκο and I will kiss my movies goodbye.

εχω κανει επαναφορα. δε χανει τιποτα. το μονο που χανει ειναι ο προγραμματισμος νομιζω. δηλαδη αν εχεις βαλει να γραφει μια σειρα, πρεπει να πας και να το ξανακανεις.
παντως το προβλημα με το στικακι δε το ελυσε, αλλα επειδη δε με νοιαζει κιολας δεν ξαναασχοληθηκα

Μιλάμε για ενδεχόμενη δυνατότητα μόνο επίγειας σάρωσης μετά την αναβάθμιση. Οι εργοστασιακές ρυθμίσεις δεν σβήνουν τις εγγραφές του σκληρού, μην ανυσηχείς.

Μιλάμε για ενδεχόμενη δυνατότητα μόνο επίγειας σάρωσης μετά την αναβάθμιση. Οι εργοστασιακές ρυθμίσεις δεν σβήνουν τις εγγραφές του σκληρού, μην ανυσηχείς.

Kανω σύγκριση με τον 831 που ειχα που μετα την αναβαθμιση ειχα την επιλογη να κανω ειτε μονο επιγεια η μονο δορυφορικη η ταυτοχρονη σαρωση. Οποτε υπεθεσα οτι η αναβαθμιση του 865 θα ειχε τα ιδια χαρακτηρηστικα. On top of that η αναβαθμιση εμενα του 831 ειχε σαν αποτελεσμα να σταματησει να στελνει σηματα τηλεχειρισμου μεσω οπτικης ινας και ετσι δεν μπορουσα να τηλεχειριζομαι το μηχανημα απο το υπνοδωματιο μου ( ο δεκτης ειναι στο σαλονι). Ελπιζω να μην συμβει το ιδιο και στον 865. Οσον αφορα το video on demand λιγο με νοιαζει.
Παντως δειτε ποσα λογισμικα εχει φτιαξει ο sky για τα boxes του και ποτε μα ποτε δεν ειχα το παραμικρο προβλημα ολσ αυτα τα χρονια (αντιθετα το κουτι γινεται απειρως πιο responsive και αποκτα νεες δυνατοτητες ενω αν παρατηρηθει καποιο glitch αυτο διορθωνεται εντος ημερων με διορθωτικη εκδοση.)
Σας βαζω ενδεικτικα τις αλλαγες στο λιγισμικο ολων των sky boxes (το προτελευταιο ειναι το δικο μου. sky/amstrad DRX 895)
https://skyepginfo.co.uk/Firmware/SkyPlusHD.php

εχω τον 865 και αρκετό καιρό μου εμφανίζει 3-4 ταινίες στο On Demand
είναι φυσιολογικό αυτό?
προβλέπεται κάποια αναβάθμιση για τον 865 για να έχουμε το On Demand μέσω ιντερνετ?
ευχαριστώ

Last edited by a moderator:

εχω τον 865 και αρκετό καιρό μου εμφανίζει 3-4 ταινίες στο On Demand
είναι φυσιολογικό αυτό?
προβλέπεται κάποια αναβάθμιση για τον 865 για να έχουμε το On Demand μέσω ιντερνετ?
ευχαριστώ
Επικοινωνισα με Νόβα δεν έχουν καμία ενημέρωση για τον 865 αν και πότε λες κι εμείς δεν πληρώνουμε. Τι να πω

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Last edited by a moderator: