Περίμενε να πάρεις το νέο pvr![]()
Η αληθεια ειναι πως μια ειδοποιηση δε θα πειραζε. Ωστόσο, δε καιγομαι και να μη γινει. Θα χασουμε τα αγαπημενα, θα γινει πιο βαρυς απο τσιγαρο Παπαστρατος και πιο αργος απο εμενα στα 17 μου. Ισως το lesson learnt απο τον 831 να προκαλει την καθυστερηση.
Καλημερα!
Καλημερσ Κωστη. Ουτε και γω εχω κανενα ζορι απλα δεν μ αρεσει να με περνανε για ηλιθιο. Εχω και ενα θεματακι με το στικακι το οποιο δεν δουλευει και κολαει το δεκτη. Οταν τον βαλω να κανει ανιχνευση καναλιων ξεκιναει αυτοματα απο το DVB usb stick και μετα κανει τη δορυφορικη σαρωση αλλα για καποιο λογο κολαει στο 64% κανει reboot και ξεκιναει παλι απο την αρχηξ σε loop. Το προβλημα διορθωνεται μονο οταν βγαλω το stick. Πηρα και καινουργιο και παλι τα ιδια. Προσβλεπω στο νεο λογισμικο γιατι μ αυτο εχουμε τη δυνατοτητα να επιλεξουμε τι σαρωση θα κανουμε δηλαδη επιγεια η δορυφορικη. Ετσι ελπιζω οτι αν επιλεξω να κανω μονο επιγεια σαρωση αφου εχω κανει ηδη τη δορυφορικη ο δεκτης δεν θα κολησει. Λεω εγω τωρα.....
έχω και γω το ιδιο προβλημα, αλλα εχω την εντυπωση οτι δουλευε καποτε και με την υπαρχουσα εκδοση λογισμικου.
Καλημερσ Κωστη. Ουτε και γω εχω κανενα ζορι απλα δεν μ αρεσει να με περνανε για ηλιθιο. Εχω και ενα θεματακι με το στικακι το οποιο δεν δουλευει και κολαει το δεκτη. Οταν τον βαλω να κανει ανιχνευση καναλιων ξεκιναει αυτοματα απο το DVB usb stick και μετα κανει τη δορυφορικη σαρωση αλλα για καποιο λογο κολαει στο 64% κανει reboot και ξεκιναει παλι απο την αρχηξ σε loop. Το προβλημα διορθωνεται μονο οταν βγαλω το stick. Πηρα και καινουργιο και παλι τα ιδια. Προσβλεπω στο νεο λογισμικο γιατι μ αυτο εχουμε τη δυνατοτητα να επιλεξουμε τι σαρωση θα κανουμε δηλαδη επιγεια η δορυφορικη. Ετσι ελπιζω οτι αν επιλεξω να κανω μονο επιγεια σαρωση αφου εχω κανει ηδη τη δορυφορικη ο δεκτης δεν θα κολησει. Λεω εγω τωρα.....
Αν κάνεις επίγεια σάρωση το πιθανότερο είναι να έχεις μόνο το μπουκέτο με τα επίγεια κανάλια. Κάθε σάρωση καταργεί την προηγούμενη στο δέκτη αυτό. Το ίδιο πρόβλημα με το loop που έχεις το είχα αντιμετωπίσει παλαιότερα και λύθηκε με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Όσο για την αναβάθμιση, δεν χρειάζεται, έχουμε τον 831 να σέρνεται, δεν θέλω να το διακινδυνέψω και με τον 865. Τον οποίο 831 τον αναβάθμισαν μόνοι τους, και τους ζάλισα τον έρωτα να επαναφέρουν το προηγούμενο λογισμικό ή να μου αντικαταστήσουν το δέκτη, τα οποία βέβαια αρνούνται να κάνουν. Και ο μόνος λόγος που σκέφτομαι να διακόψω τη Nova είναι ότι αρνούνται να μου επαναφέρουν το προηγούμενο λογισμικό, που για τη δική μου προσωπική χρήση με υπερκάλυπτε. Τώρα θέλω 20 δευτερόλεπτα να αλλάξω 5 κανάλια, και άλλα 15 να περάσω από το μπουκέτο με τα επίγεια στα δορυφορικά... Δεν θέλω να περάσω τα ίδια και στον 865.
Μα δεν μπορω να κανω επιγεια σαρωση μονο. Αυτοματα αν ειναι το στικακι επανω στο δεκτη θα ξεκινησει με την επιγεια και θα συνεχισει με τη δορυφορικη. Μονο που οταν φτασει στο 64% θα κανει reboot και αντε παλι απο την αρχη. Οσο για την επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις δεν θελω να το κανω γιατι αν θυμαμαι καλα θα γινει αυτοματο φορματ και στο δισκο and I will kiss my movies goodbye.
Μα δεν μπορω να κανω επιγεια σαρωση μονο. Αυτοματα αν ειναι το στικακι επανω στο δεκτη θα ξεκινησει με την επιγεια και θα συνεχισει με τη δορυφορικη. Μονο που οταν φτασει στο 64% θα κανει reboot και αντε παλι απο την αρχη. Οσο για την επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις δεν θελω να το κανω γιατι αν θυμαμαι καλα θα γινει αυτοματο φορματ και στο δισκο and I will kiss my movies goodbye.
Μιλάμε για ενδεχόμενη δυνατότητα μόνο επίγειας σάρωσης μετά την αναβάθμιση. Οι εργοστασιακές ρυθμίσεις δεν σβήνουν τις εγγραφές του σκληρού, μην ανυσηχείς.
Επικοινωνισα με Νόβα δεν έχουν καμία ενημέρωση για τον 865 αν και πότε λες κι εμείς δεν πληρώνουμε. Τι να πωεχω τον 865 και αρκετό καιρό μου εμφανίζει 3-4 ταινίες στο On Demand
είναι φυσιολογικό αυτό?
προβλέπεται κάποια αναβάθμιση για τον 865 για να έχουμε το On Demand μέσω ιντερνετ?
ευχαριστώ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.