kostikos
Supreme Member
- 14 February 2012
- 3,960
Να σου πω εγω φιλε τι χρειαζομαι που τα εχω πει και στην εξυπηρετηση πελατων αλλα ας μην σχολιασω τις απαντησεις τους,
Εδω μολις γραψεις κατι εναντιον της Nova τελειως δημοκρατικα σβηνεται το σχολιο
Νικο με συγχωρεις αλλα εισαι τουλαχιστον αδικος. Η τρεχουσα ΔΟ ποτε δεν εχει διαγραψει μηνυμα λόγο σκοπιμότητας. Τα διεγραμμένα μηνυματα παραμένουν στον σερβερ, στο νημα στο οποιο γράφτηκαν και τη στιγμή κατα την οποια γραφτηκαν. Σε προσκαλώ να μου υποδείξεις σε τι αναφερεσαι και υποσχομαι πως θα το ανασύρω και θα το ανεβασω στο chat της κατηγοριας για συζήτηση. Οσο για το αν υπερασπιζομαι μια εταιρια, το μηνυμα μου:
Στο βωμό της "ομορφιάς" του UI που αναφέρθηκε προηγουμένως, θυσιαστηκε η ομαλή λειτουργία του 831, μιας και η ram είναι στο 120%. Για να αποκτήσει ένας παλαιός δέκτης μια και μονο μια νέα υπηρεσία (ουσιαστικά μόνο το on demand είναι), χαντακωθηκε το σύνολο. Έχουν περάσει σχεδόν 2 χρόνια και δεν έχουν ακόμη αντιμετωπιστεί τα θέματα του 831. Κανείς δεν είναι τόσο αφελής ώστε να νομίζει πως μια αναβάθμιση του 865 θα βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
Αν νομιζεις πως αυτο αποτελεί υπερασπιση και όχι κριτική, δε θα συνεχισω τη συζήτηση. Εχω διακρίνει πως ο κόσμος θελει αναβαθμίσεις, χωρίς ακριβώς να γνωρίζει τι αποζητά απο αυτές. Μια απο αυτες κατεστησε τον πιο κοινό δεκτη της πλατφόρμας, απόλυτα δυσχρηστο. Αυτό που ανεφερα πριν, και ελπίζω να γίνω τωρα κατανοητός, ειναι πως ο 865 λειτουργεί και λειτουργεί καλά. Πρεπει να ειμαστε ρεαλιστές στο τι ζητάμε απο το υπάρχον hardware.
Last edited: