NovaGO

Status
Not open for further replies.
Μου είναι αδιάφορο με ποιον διαφωνείς και με ποιον τα βρίσκεις.
Μου είναι πολύ ενδιαφέρον όμως ότι παρ' όλο δεν έχεις κανένα δικαίωμα , εκτός αν μιλάς εκ μέρους της ΔΟ, οπότε και αλλάζει το θέμα, να μου ζητάς με θέσω τον εαυτό μου εκτός forum επειδή εξέφρασα μία άποψη.
Δεν χρειάζομαι την άδεια σου να αναφέρω καμιά δική μου εμπειρία πόσο μάλλον να με φιμώσεις.
Όσο αφορά την "ανούσια γκρίνια¨που αναφέρεις για το #153, φοβάμαι ότι δεν κατάλαβες ούτε καν τι έγραψα.

Και το κυριότερο το άφησα για το τέλος.

Μου είναι παντελώς αδιάφορο αν με αγνοείς ή όχι, επιλέγω εγώ τα άτομα που θα τους δίνω την πρέπουσα σημασία.

Επιθετικός, μπα.... απλά κρατώ αμυντική στάση.

Το ξέρω.... έτσι να ζουλεύεις !!!!..

Μπάνιο Παναγιώτη, όχι.....:7SFGSFG:

Ζούμε μεγάλες στιγμές.... "στιγμές ertakia"

Last edited by a moderator:
Η αναφορά με ποιον συμφωνω και με ποιον όχι δεν ειναι επι προσωπικού αλλά αφορά την αμοιβαία διάθεση για, ξαναλεω, εποικοδομιτική συζήτηση που αγνοεις. Μαλλον εσυ δεν διαβάζεις ή εγώ δε ξερω να γράφω;

μιας και δε σε φίμωσα. Σε παρότρυνα να αναφέρεις την εμπειρια σου και με επιχειρήματα να διαφωνήσεις όπου έχεις ένσταση, όπως κάναμε πριν

Τί είπαμε σου ζήτησα; εκ μέρους ποιου μιλάω; Λίγη σοβαρότητα. Σου ζήτησα εδω και ωρα να παραθέσεις επιχειρήματα τα οποια διακριτικά αποφευγεις.

Ο πρώτιστος σκοπους του φορουμ δεν ειναι για να κάνουμε φιλιες, οπότε οι προσωπικες επιλογές του κάθε μέλους ειναι κάτι προσωπικο που ποσώς ενδιαφέρει τους άλλους.

Τέλος πάντων, οι απόψεις μου ηταν ρεαλιστικές κ αφορουσαν τον τίτλο του θέματος. Όλο αυτό δεν αφορά το θέμα οπότε οποιαδήποτε διαφορά θα την συνεχίσω μόνο σε pm.

μολις με πηραν τηλ. απο το τεχνικο τμημα και μου ειπαν οτι προς το παρον δεν ειναι για ολους και εχουν επιλεχθει τυχαια καποιοι
συνδρομητες σαν beta testers.
με ρωτησε εαν ελαβα μηνυμα στον δεκτη μου για την υπηρεσια,γιατι μονον ετσι μπορω να τεσταρω το novago
και οχι απλα με εγγραφη στην ενοτητα register.για αυτο προφανως δεν πηρα ποτε sms.
τον ρωτησα εαν θα ισχυει για ολους ´η μονο για τα μεγαλα πακετα.
μου απαντησε πως οταν μπει κανονικα σε λειτουργια,ο καθε συνδρομητης θα μπορει να βλεπει το αντιστοιχο πακετο και στο novago,συμπεραλαμβανομενου και το startpack...

με ρωτησε εαν ελαβα μηνυμα στον δεκτη μου για την υπηρεσια,γιατι μονον ετσι μπορω να τεσταρω το novago και οχι απλα με εγγραφη στην ενοτητα register.για αυτο προφανως δεν πηρα ποτε sms.
Μάλλον αυτοσχεδίαζε ο υπάλληλος. Πρώτον, εμένα το sms μου ήρθε αμέσως μόλις γράφτηκα στο site, και δε μου ήρθε ποτέ μήνυμα στο δέκτη. (Βασικά δε μου έχει έρθει ποτέ μήνυμα στο δέκτη γενικότερα.)
Δεύτερον, αν είναι όπως τα λέει, αυτή η σελίδα τι νόημα έχει που λέει «Γίνε τώρα ένας από τους πρώτους 2.000 που θα δοκιμάσουν τη νέας υπηρεσία πριν την επίσημη έναρξή της! Επειδή θα διατηρηθεί σειρά προτεραιότητας, εγγράψου τώρα!»

δεν ξερω ρε φιλε-τι να σου πω..?
οτι μου ειπε στο τηλεφωνο το μετεφερα.
πολυ πιθανον παντως να δοθει σε ολους και αναλογως πακετου να βλεπει ο καθενας τα αντιστοιχα.

video club θα κανει? εννοω με πολυ καινουργιες ταινιεσ?

Θα απαντήσει ρε παιδιά κάποιος στον φίλο μας τον sakels...και εγώ την ίδια απορία έχω...κανεις δεν ξέρει;

Οπως επίσης μπορεί να ενοποιήσουν την πλατφόρμα IPTV με τον δέκτης ώστε να συνδεσουμε με τη θύρα ethernet και να βλεπουμε απο την τηλεόραση;

Παίδες γνωρίζουμε αν βάζουν και άτομα με start pack; Να πάω να ενεργοποιήσω του θείου μου αν είναι...

προς το παρον τουλαχιστον οχι.
το προσεξα εχθες που ξαναπροσπαθησα εγγραφη.μου εβγαλε μηνυμα με κοκκινα γραμματα οτι-τουλαχιστον για τωρα-Beta μπορουν να τεσταρουν,
μονο οι συνδρομητες που ειναι σε novacinemapack,sportspack και fullpack.
την πρωτη φορα που εκανα εγγραφη δεν το ειχα προσεξει.
γι`αυτο αλλωστε δεν πηρα και ποτε sms στο κινητο μου..

Οπως επίσης μπορεί να ενοποιήσουν την πλατφόρμα IPTV με τον δέκτης ώστε να συνδεσουμε με τη θύρα ethernet και να βλεπουμε απο την τηλεόραση;

Εγω θα το προτεινω στο feedback που θα ζητησουν

Πήρα τηλεφωνο και μου είπαν 2 πραγματάκια. Ειναι υπηρεσία δωρεάν. Λειτουργει σαν ενα Multiview για δευτερη συσκευή ΠΛΗΝ τηλεόρασης και έτσι θα παραμείνει. Αφορά συνδρομητές ΝΟΒΑ και όχι φορθνετ αφού δεν προυποθετει τηλεφωνία του ομίλου αλλά μονο συνδρομή στη ΝΟΒΑ. Οι ανανέωσεις των ταινιών θα ακολουθουν το προγραμμα της υπηρεσιας nova on demand με περισσότερες προσθήκες καναλιών και περιεχομένου στο μέλλον. Δεν προβλέπεται χρήση της υπηρεσίας μέσω του δέκτη 865 -831 γιατι δεν εχει σχεδιαστει για χρηση σε τηλεόραση παρα μονο σε λαπτοπ και αιφοοουν. Για οποιον την χρείαζεται αφου θα ειναι και δωρεάν ειναι καλό. Αλλα θα ήθελα και ενα videoclub ρε παιδιά. Οποιαδήποτε πλατφορμα που σέβεται τον εαυτό της δίνει και αυτή την εναλλακτική στον πελάτη της. Αφου δεν κοστίζουν τα δικαιώματα για PPV αφου στην τιμή περιλαμβάνονται τα δικαιώματα χρήσης.

Last edited:
Υπάρχει κάποιος που να έκανε εγγραφή χωρίς να του έχει έρθει μήνυμα πρωτα; σε επικοινωνία μου είπαν πως δε γίνεται να εγγραφεί κανεις ...αυτοβούλως.

γινεται. απλα ηταν μεχρι 2000 ατομα. μαλλον δεν προλαβες

οπως το video club του οτε η της hol

Εγώ παιδιά μόλις έκανα εγγραφή!(έχω full pack). Mail, SMS, login κλπ, πολύ γρήγορα, αλλά όταν πάω να παίξω οτιδήποτε, μαύρο στην οθόνη του Player...
Να φταίει το ότι πάω να το δοκιμάσω σε γραμμή SYZEYXIS και κάτι να το κόβει;(Σαν admin προχώρησα, βάζοντας pin τον κωδικό password Που μου στάλθηκε με το sms.Desktop με WinXP kai SP3) Πάντως prompt για να εγκαταστήσω κάτι μετά το επιτυχημένο Login μου, δεν είχα...
Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να αποφύγω το 18345, τον ευχαριστώ προκαταβολικά...
Καλημέρα!
Edit: Το Speedtest.net μου δίνει download speed 1.38MBPs...Nα φταίει αυτό?

Στο live streaming NS1 που δοκίμασα τώρα, τρέχει ο χρόνος κάτω, αλλά από εικόνα και ήχο, ΔΕΝ...

Last edited:
Sakels με χρέωση εννοείς έτσι?
Είναι ακριβές να ξέρεις.
Για να δεις HD π.χ. θα θες 4 ευρώ.

το ξερω. απλα το λεω για να γινει μια ολοκληρωμενη υπηρεσια Ondemand. και στη τελικη δεν τους κοστιζει και κατι απο πλευρα δικαιωματων.

Status
Not open for further replies.