NovaGO

Status
Not open for further replies.
Το βάρος πεφτει στις φορητές συσκευες, αλλα θα ήταν εξαιρετικά ενδιαφερον να ειναι διαθεσιμο σε smart tv's. Φυσικα θελουν να πουλησουν κ multiview οπότε..

Δεν νομίζω να είναι διαθέσιμο σε smart tv's, δεν υπάρχει συμβατότητα στους browsers

οχι.που ειναι αυτο που λες.μεσα στο pdf..?

Είναι η 18η σημείωση

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Re: NovaGO

Δεν νομίζω να είναι διαθέσιμο σε smart tv's, δεν υπάρχει συμβατότητα στους browsers

Δεν ειναι θέμα browser. Τα novasport εχουν ηδη app στο smart hub.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: NovaGO

Δεν ειναι θέμα browser. Τα novasport εχουν ηδη app στο smart hub.

Δεν είναι το ίδιο. Το novasport είναι απλά ένα διαμορφωμένο site συμβατό με το smart hub.

Xρηστης και εγω πλεον του novago... καλη κινηση.. αρκει να υποστηριξει και iOS - Android devices σύντομα...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: NovaGO

Εμένα αυτό που με ανησυχεί είναι το 16.

16. Θέλω να καταγράψω /αντικαταστήσω μια συσκευή μου, τι πρέπει να κάνω?
Με βάση την Πολιτική Ορθής Χρήσης της υπηρεσίας η ανανέωση συσκευών επιτρέπεται μια φορά κάθε 2 μήνες. Στην περίπτωση αυτή παρακαλούμε καλέστε στο 18345, επιλέγοντας την Τεχνική Υποστήριξη (αστική χρέωση/λεπτό).
Εμένα πάλι, μου φαίνεται λογικός αυτός ο όρος, αφού προφανώς θέλουν/πρέπει να βάλουν κάποιες ασφαλιστικές δικλίδες, ώστε να μην είναι ξέφραγο αμπέλι το όλο concept. Επιπλέον, να μην ξεχνάμε ότι υπάρχει και το multiview που χρεώνεται, οπότε δεν θα τους συνέφερε να φτιάξουν ένα έμμεσο δωρεάν multiview, χωρίς κανένα περιορισμό. Με ξενίζει όμως κάπως το χρονικό διάστημα των 2 μηνών, αλλά ίσως αλλάξει στην πορεία, αφού ακόμα είναι σε beta μορφή.

Πάντως, όλες αυτές οι υπηρεσίες, δεν είναι πατέντες της nova, αλλά ξενόφερτες ιστορίες που σιγά - σιγά και με αρκετή καθυστέρηση τις εισάγει και η nova μήπως και βελτιώσει το πακέτο της, ειδικά τώρα που υπάρχει ο ανταγωνισμός. Οπότε, λίγο πολύ, βασίζεται στη λογική που επικρατεί και στο εξωτερικό. Για παράδειγμα στο Sky GO, που είναι δωρεάν για όλους τους συνδρομητές του, μπορεί να χρησιμοποιηθεί κι αυτό μόνο σε 2 συσκευές, αλλά σου δίνει τη δυνατότητα κάθε μήνα να αλλάξεις τη μία από αυτές, κάτι που μου ακούγεται πιο λογικό. Όμως, σε αντίθεση με το Nova GO, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε 3G δίκτυο, ενώ παράλληλα παρέχει και Sky GO extra υπηρεσία με 5 λίρες/μήνα που σου επιτρέπει μέχρι 4 συσκευές καθώς και δυνατότητα να μπορείς να κατεβάζεις το πρόγραμμα που σ' ενδιαφέρει για να το δεις όποτε σε βολεύει καλύτερα!

Άρα, είναι πολύ νωρίς ακόμα για να δούμε πώς θα εξελιχθεί το όλο πράγμα και μακάρι να δούμε και από τη Nova να παρέχονται αντίστοιχες δυνατότητες κάποια στιγμή.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: NovaGO

Εμένα πάλι, μου φαίνεται λογικός αυτός ο όρος, αφού προφανώς θέλουν/πρέπει να βάλουν κάποιες ασφαλιστικές δικλίδες, ώστε να μην είναι ξέφραγο αμπέλι το όλο concept. Επιπλέον, να μην ξεχνάμε ότι υπάρχει και το multiview που χρεώνεται, οπότε δεν θα τους συνέφερε να φτιάξουν ένα έμμεσο δωρεάν multiview, χωρίς κανένα περιορισμό. Με ξενίζει όμως κάπως το χρονικό διάστημα των 2 μηνών, αλλά ίσως αλλάξει στην πορεία, αφού ακόμα είναι σε beta μορφή.

Είναι πολύ λογικό αυτό που λες και αυτό που κάνουν για τις 2 συσκευες για τον λόγο που ανέφερες.
Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι θα πρέπει να μεσολαβήσει η εξυπηρέτηση πελατών για να γίνει η διαγραφή κάποιας συσκευής, ώστε να μπορέσεις να χρησημοποιήσεις, εαν μπορούσες να το κάνεις μόνος σου έστω κάθε μήνα , τύπου itunes authorization θα διευκόλυνε το θέμα.Ίσως λέω τώρα μια ιδέα, με ένα SMS να μπορούσε να γίνει αυτή η διαδικασία.
Κουβέντα κάνουμε... Ας βγει η release και τα ξαναλέμε

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: NovaGO

λοιπον επιβεβαιωμενο απο γνωστο δουλευει κανονικα σε 3g δικτυο.υποθετω ομως οτι λενε πως δεν υποστηριζεται γιατι εχει πολλα σπασιματα λογω της χαμηλης ταχυτητας και εχει καλη εικονα οταν πιανει 4G(δηλαδη σε ελαχιστες περιπτωσεις)

Για ρώτα τον γνωστό σου για όγκο data στο 10λεπτο ή 5λεπτο, για να δούμε τι παίζει.

Το βάρος πεφτει στις φορητές συσκευες, αλλα θα ήταν εξαιρετικά ενδιαφερον να ειναι διαθεσιμο σε smart tv's. Φυσικα θελουν να πουλησουν κ multiview οπότε..
Αν συνδέσουμε το laptop με εξωτερικό μόνιτορ να φανταστώ δείχνει κανονικά...ή οχι?

λοιπον επιβεβαιωμενο απο γνωστο δουλευει κανονικα σε 3g δικτυο.υποθετω ομως οτι λενε πως δεν υποστηριζεται γιατι εχει πολλα σπασιματα λογω της χαμηλης ταχυτητας και εχει καλη εικονα οταν πιανει 4G(δηλαδη σε ελαχιστες περιπτωσεις)

Με vf δεβ λειτουργει παντως. Και σε συνδεση οπου το voip ειναι ανοιχτο

Αν συνδέσουμε το laptop με εξωτερικό μόνιτορ να φανταστώ δείχνει κανονικά...ή οχι?

Δειχνει

Είναι πολύ λογικό αυτό που λες και αυτό που κάνουν για τις 2 συσκευες για τον λόγο που ανέφερες.
Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι θα πρέπει να μεσολαβήσει η εξυπηρέτηση πελατών για να γίνει η διαγραφή κάποιας συσκευής, ώστε να μπορέσεις να χρησημοποιήσεις, εαν μπορούσες να το κάνεις μόνος σου έστω κάθε μήνα , τύπου itunes authorization θα διευκόλυνε το θέμα.Ίσως λέω τώρα μια ιδέα, με ένα SMS να μπορούσε να γίνει αυτή η διαδικασία.
Κουβέντα κάνουμε... Ας βγει η release και τα ξαναλέμε
Συμφωνώ απόλυτα μ' αυτό που γράφεις.
Η διαγραφή των συσκευών, δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια εντολή που πατάει ο υπάλληλος στην καρτέλα του πελάτη και μετά από ελάχιστα δευτερόλεπτα ενημερώνεται το σύστημα και είναι έτοιμο και πάλι να δεχτεί 2 συσκευές (που μπορεί να είναι ακόμα και οι ίδιες με πριν).
Άρα, αυτό θα μπορούσε να γίνει επίσης και μέσω τηλ. με τη μορφή των αυτοματοποιημένων υπηρεσιών που έχει ήδη θεσπίσει η nova τα τελευταία χρόνια, χωρίς να χρειάζεται να υπάρξει επικοινωνία με κάποιον υπάλληλο.
Είτε όμως έτσι, είτε με τους τρόπους που πρότεινες, δεν γνωρίζω κατά πόσο το σύστημά τους είναι έτοιμο να συμπεριλάβει κι αυτή την αυτόματη λειτουργία, γιατί προφανώς όταν ο συνδρομητής θα δίνει την εντολή, θα πρέπει με κάποιο τρόπο να ελέγχεται αν έχει παρέλθει το 2μηνο που επιτρέπεται η όποια αλλαγή και αναλόγως το σύστημα να την εκτελεί ή να την απορρίπτει.
Όπως και να έχει, αυτή τη λογική φαντάζομαι ότι έχει η demo λειτουργία του novago, ώστε από τα bugs, τα feedbacks και γενικότερα τις προτάσεις των συνδρομητών, να φτάσει σ' ένα ικανοποιητικό επίπεδο όταν πλέον και θα λειτουργήσει επίσημα.

Και δεν υπάρχει καλύτερο feedback, από τους εποικοδομητικούς διαλόγους στο forum ;)

Και δεν υπάρχει καλύτερο feedback, από τους εποικοδομητικούς διαλόγους στο forum ;)

Αυτό είναι αυτονόητο.

Έχω ήδη στείλει πολλά feedback στο email επικοινωνίας που έχουν στήσει για αυτό τον λόγο και υπάρχει μία καλή επικοινωνία

Σήμερα έλαβα και εγω SMS απο nova και σε δέκα λεπτά μου το είχαν ανοίξει το novago.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: NovaGO

Δεν είναι το ίδιο. Το novasport είναι απλά ένα διαμορφωμένο site συμβατό με το smart hub.

Το feed μεσα στο app υπάρχει. Η αλλαγή της πηγης και η διαμορφωση του UI δεν ειναι δυσκολα, αλλα κάτι τέτοιο δεν ειναι θεμιτό απο μέρους τους.

μπααα...στην beta μορφη τουλαχιστον πολυ χλωμο.
μετα βλεπουμε μηπως και..

Η σημείωση 10 πάντως του pdf (το link υπάρχει πιο πάνω) της forthnet για την συγκεκριμένη υπηρεσία δεν το αποκλείει για το μέλλον.

10. Έχω συνδρομή Nova Start pack/ Nova 3play (χωρίς όλα τα Novasports ή όλα τα Novacinema) / Nova Επίγεια. Τι περιεχόμενο βλέπω? Επί του παρόντος, η υπηρεσία Nova GO δεν προσφέρεται σε συνδρομητές των εν λόγω υπηρεσιών.

καλημερα
σε 2 διαφορετικα λαπτοπ , ειναι δυνατον να παιζει ταυτοχρονα..??? και με 2 διαφορετικες συνδεσεις ιντερνετ..???

Ναι είναι γιατί την ποσότητα των συνδεδεμένων συσκευών την καθορίζει το αρχικό login στην υπηρεσία.

Status
Not open for further replies.