NovaGO

Status
Not open for further replies.
Τελικά το wireless έφταιγε.
Και σε μένα μια χαρά παίζει.
Η ποιότητα εικόνας είναι σαν SD με καλό bitrate.

*επειδη ακομα δεν το εχω ενεργ/ση σε 2η συσκευη(σκεφτομαι ακομα σε ποια...),θα ζητησει verification και στην 2η ή μπαινει κατευθειαν?
Δεν έχει σημασία με ποιον υπολογιστή συνδέεσαι (1ος ή 2ος), ούτε επηρεάζει σε κάτι η ενεργοποίηση της δεύτερης συσκευής.
Σε κάθε υπολογιστή θα σου ζητάει όνομα χρήστη και κωδικό κατά τη σύνδεση/login (εκτός κι αν έχεις αποθηκεύσει τα στοιχεία σου στον browser που χρησιμοποιείς - π.χ. Google Chrome - για να μην τα γράφεις κάθε φορά) και μετά το pin, εκτός κι αν ορίσεις το προφίλ σου ως "Προεπιλεγμένο Προφίλ".

Τελικά το wireless έφταιγε.
Και σε μένα μια χαρά παίζει.
Η ποιότητα εικόνας είναι σαν SD με καλό bitrate.

εγω επιγεια το εχω και σε οτι του εβαλα να παιξει,παει σφαιρα.
απο εικονα για τον σκοπο που φτιαχτηκε,μια χαρα ειναι.

Tώρα μου βγάζει ότι έχω υπερβεί τον αριθμό των συσκευών(ενώ δε το έχω κάνει).
Πατάω ΟΚ(για να διαγράψω συσκευή που λέει) αλλά δεν κάνει τίποτα.

Ξέρει κανένας τι φταίει?

Σα συσκευες μετραει και το ipad,μηπως το βαλες κι εκει?

Last edited by a moderator:
Η παράνοια του τηλεφωνικού κέντρου συνεχίζεται. Καταργήθηκε το NovaGo που είχα ενεργοποιήσει πριν γίνει η μετατροπή σε 3play. Τώρα όταν καταχωρώ την κάρτα με το νέο αριθμό συνδρομητή μου βγάζει μήνυμα ότι χρησιμοποιείται σε άλλο λογαριασμό, ενώ στο τηλεφωνικό κέντρο μου είπαν πως ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ NovaGo με 3play.

Οι μισοί λένε ότι δεν δικαιούσαι, οι άλλοι μισοί λένε ότι μπορείς κανονικά.
Εμένα αυτή είναι η εμπειρία μου.

Όταν τελειώσουν όλες οι περιπέτειές μου θα κάνω μία σύνοψη και θα τα δημοσιεύσω στο περιοδικό. Είναι απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει, οι τηλεφωνητές είναι μη ενημερωμένοι, μη καταρτισμένοι, τα τμήματα Forthnet και Nova δεν επικοινωνούν. Προς το παρόν τα ζητήματα που λύθηκαν έγιναν μόνο με email στο [email protected]

Δεν απάντησαν, αλλά έλυσαν τα αναφερθέντα προβλήματα μέσα σε 24 ώρες. Τώρα έχω στείλει για το θέμα του NovaGo και το θέμα της προσθήκης της προσφοράς των ομάδων στο 3play + cinema.

εκανα εγγραφη στην υπηρεσια..μου εστειλαν τον κωδικο, αλλα η απορια μου ειναι αν εγω μπω τωρα απο το pc θα καταχωρηθει, σαν ο 1 υπολογιστης και θα μου μενει αλλο ενα;;
το ρωταω γιατι παω και στο σπιτι της αδερφης μου και εκει εχουν λαπτοπ.
..αν βαλω και εκει τα στοιχεια θα περαστει σαν 2 υπολογιστης;; και αν κανω χρηση του δικου μου λαπτοπ..σε αλλη τοποθεσια θα φαινεται σαν 3η συσκευη οποτε θα το αποριψει;;;;.
.εννοατε οτι δεν θα ειναι συγχρονως καμια συνδεμενη ,απλα θα συνδεομε εγω οπου παω ειτε με δικο μου , ειτε με υπαρχον λαπτοπ.. σε σπιτι φιλου πχ.
.δηλαδη, αφορα μεχρι 2 υπολογιστες συγχρονως απο οπου και να μπαινεις;;, η κανοντας log , διαβαζει την mac address του καθε υπολογιστη και κλειδωνει στα πρωτα 2 που θα συνδεθουν;;

Οι πρώτες συσκευές που θα ενωθούν (login) θα ειναι αυτές που θα έχουν το NovaGO ανεξάρτητου σε ποιο δίκτυο ενεργοποιηθούν..
Οι πληροφορίες που διαβάζει δεν ειναι μόνο η MAC address, ειναι ένας συνδυασμός πληροφοριών.

ευτυχως δεν εκανα εισοδο .. οποτε θα προσεξω με τι θα συνδεθω να μην περιμενω μετα 2 μηνες,, για αλλαγη... ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση

Οι πρώτες συσκευές που θα ενωθούν (login) θα ειναι αυτές που θα έχουν το NovaGO ανεξάρτητου σε ποιο δίκτυο ενεργοποιηθούν..
Οι πληροφορίες που διαβάζει δεν ειναι μόνο η MAC address, ειναι ένας συνδυασμός πληροφοριών.

Μήπως γνωρίζεις αν για κάποιο λόγο μπορεί να αλλάξουν αυτές από όταν κλείσεις την εφαρμογή μέχρι να την ξανανοίξεις?

Γιατί ανέφερα πριν ότι έχω πρόβλημα, δεν αναγνωρίζει την συσκευή.

Eπίσης, αν μπω με την άλλη συσκευή (που δουλεύει κανονικά) μπορώ να κάνω κάτι για να λύσω το πρόβλημα?

Δεν αλλάζει τίποτα αν δεν πειράξεις τον υπολογιστή. Δεν πάρεις να κανείς τίποτα απο τη άλλη συσκευή.
Αν εξακολουθεί το πρόβλημα, σου συνιστώ να στείλεις ένα email [email protected] περιγράφοντας το πρόβλημα και ζητώντας τους να σου κάνουν reset το account.

Ναι τους έστειλα.
Πως θα μπορούσα να τον πειράξω δηλαδή?

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Status
Not open for further replies.