NovaGO

Status
Not open for further replies.
Δεν κολλάει πουθενά, υποστηρίζει και desktops κανονικά.
Θα βλέπεις μόνο sports.
Προς το παρόν υποστηρίζει μόνο το 3GS σου. Θα υποστηρίζει και Android στο άμεσο μέλλον.

Re: Απάντηση: NovaGO

Η εφαρμογή για Android γιατί αργεί?

Παιδιά κατώτερου Θεού είναι όσοι έχουν android?

Οι περισσότερες υπηρεσίες ταυτόχρονα βγάζουν apps για IOS και Android OS.

Nα το καταλάβω αν αργεί 2-3 εβδομάδες να βγει σε Android.:a0210:

Αλλά έχουν περάσει 4 μήνες που υπάρχει για IOS.

Kαμία ενημέρωση για το πότε θα σταματήσει να είναι σε δοκιμαστική περίοδο έχουμε?
Και τώρα μια χαρά λειτουργεί στις συσκευές που υποστηρίζει.

Δεν κολλάει πουθενά, υποστηρίζει και desktops κανονικά.
Θα βλέπεις μόνο sports.
Προς το παρόν υποστηρίζει μόνο το 3GS σου. Θα υποστηρίζει και Android στο άμεσο μέλλον.

Τοτε γιατι αναφερουνε οτι δεν κανει για Desktop? Εν παση περιπτωση. Μονο sports τι εννοεις? Ολα τα Novasports καναλια? History, Travel, National, Discovery οχι? Αυτα θελω κυριως.

πηγαινε novago.gr να παρεις μια ιδεα τι περιεχει.εσυ που εχεις μονο sports δεν βλεπεις σιγουρα την κατηγορια movies και δεν θυμαμαι εαν σε αφηνει να δεις σειρες.

Τοτε γιατι αναφερουνε οτι δεν κανει για Desktop? Εν παση περιπτωση. Μονο sports τι εννοεις? Ολα τα Novasports καναλια? History, Travel, National, Discovery οχι? Αυτα θελω κυριως.
Για όσους έχουν το αθλητικό πακέτο συνδρομής, το NovaGO, στην παρούσα φάση που είναι σε δοκιμαστική περίοδο, παρέχει τα κανάλια novasports1,2,3,6, novasports highlights, boomerang, history και MAD greekz. Δεν μπορείς να δεις κάτι άλλο πέρα από αυτά.

Σε iPad mini τώρα κρασάρει η εφαρμογή όταν ακουμπησεις οποιαδήποτε επιλογή εχει να κάνει με ταινίες.εκανα επανεκκίνηση αλλά τίποτα...φοβάμαι να απεγκαταστησω και να ξανά βάλω την εφαρμογή μη μου βγάλει κανά κουφό ότι έχω υπερβεί το μέγιστο αριθμό συσκευών και τρέχω για reset μέσα στο ΣΚ...
Επιβεβαιώνει άλλος κανένας;

Μόλις δοκίμασα λαιβ τιβι και ταινίες, δουλεύει μια χαρά σε iPad mini με iOS 7.04

Έκανα update την java στον υπολογιστή (ουσιαστικά έγινε αυτόματα) και μετά μου λέει ότι έχω υπερβεί το μέγιστο αριθμό συσκευών και δεν μπορώ πια να συνδεθώ στο novago. Έστειλα e-mail στο info [at] novago.gr πριν 5 μέρες, αλλά καμία απάντηση ακόμα. Φαντάζομαι αυτό φταίει, αλλά πρέπει να μου κάνουν reset την συσκευή.
Στο iphone λειτουργεί κανονικά το novago.

Αν δεν κανω λαθος δικαιουται καθε κατοχος nova μονο 1 συσκευη πλεον και οχι 2 οποτε ειναι πιθανο αυτο να ειναι το προβλημα και οχι το update της java. Εκτος κι αν το update της java για καποιο λογο αλλαξε το mac address της καρτας οποτε οκ λογικο να χτυπαει.

2 είναι.
Το είχαν αλλάξει για λίγες μέρες σε μία, αλλά κατάλαβαν το λάθος του και ξαναγύρισε σε 2.

Κατά την γνώμη μου πρέπει να ακολουθήσουν το τι κάνει το βρετανικό Sky.

Δωρεάν για 2 συσκευές και χρέωση 5 ευρώ(οι Βρετανοί έχουν 5 λίρες) για 2 επιπλέον συσκευές(δηλαδή 4 συνολικά).

Η εφαρμογή για Android γιατί αργεί?

Παιδιά κατώτερου Θεού είναι όσοι έχουν android?

Οι περισσότερες υπηρεσίες ταυτόχρονα βγάζουν apps για IOS και Android OS.

Εμείς με τις Windows 8 συσκευές (tablet - κινητά) τι να πούμε;

Εγκατέστησα την εφαρμογή σε laptop με Windows 7 64bit και έχει υποδειγματική λειτουργία, πολύ εύχρηστο μενού και άριστη εικόνα.

Last edited:
Έκανε κανένας update τη java χωρίς να του μπλοκάρει το λογαριασμό με μήνυμα υπέρβασης επιτρεπομένων συσκευών σε windows 8.1; Δεν τολμάω στο laptop μου...γιατί βλέπω και καθυστέρηση στο reset απο τους φίλους που το έπαθαν ήδη!

Και εμένα μου έβγαλε μήνυμα λάθους αλλά με ένα refresh της σελίδας έπαιξε κανονικά.....

Όντως,κι εμένα εδώ και μέρες χρειάζεται refresh η σελίδα για να παίξει και στα 2 laptop που χρησιμοποιώ.Μήνυμα υπέρβασης συσκευών όμως δεν έχω.

Στον υπολογιστή μου με windows 7 έκανα update α) την java β) το virtualbox(δεν τρέχω από εδώ το novago) και γ) το teamviewer.
Μετά δεν μπορούσα να μπω στο novago γιατί μου έλεγε υπέρβαση συσκευών.
Δεν ξέρω αν φταίει κάτι από τα παραπάνω update, αλλά το virtualbox και το teamviewer έχουν δικές τους εικονικές κάρτες δικτύων και φοβάμαι ότι κάποιο από αυτά τα δύο φταίει.

Status
Not open for further replies.