NovaGO

Status
Not open for further replies.
@@@κιες της Nova!Streaming μπορεις να κανεις και απο το laptop κατευθειαν

Παιδιά Sos... το δουλεύω το novago κανονικά από το λάπτοπ αλλά έχω ένα πρόβλημα.

Έστεισα καινούργιο pc για HTPC στην τηλεώραση δίπλα και ενώ μπαίνω στο portal και εγκατέστησα και το webplugin πατάω να δω κάτι και παίζει 5 δευτερόλεπτα και βλέπω μπάλα κανονικά σταματάει με ένα popup και μου λέει να δω τα faq του novago ... το οποίο είναι ξεκούδουνο τελείως μιας και το μηχάνημα είναι μια χαρά...
4 Πύρηνο
Nvidia 610
SSD δισκος κλπ...

Τι μπορεί άλλο να φταίει γιατί έχω μείνει από ιδέες

Καλημέρα, κάνε τον κόπο και διάβασε μερικά ποστ πριν . Οι απαντήσεις είναι γραμμένες.

Δεν είναι ξεκουδουνο 😆

Re: Απάντηση: NovaGO

Παιδια καλησπερα. Ειχα δημιουργησει το καλοκαιρι για τις διακοπες novago. Απο τοτε δεν το ξαναχρησιμοποιησα. Εχω ξεχασει τα παντα. Τι username, password, pin εχω. Τι μπορω να κανω;

Παιδια καλησπερα. Ειχα δημιουργησει το καλοκαιρι για τις διακοπες novago. Απο τοτε δεν το ξαναχρησιμοποιησα. Εχω ξεχασει τα παντα. Τι username, password, pin εχω. Τι μπορω να κανω;
Αν δεν έχεις φυλάξει το sms που σου ήρθε στο κινητό σου όταν ενεργοποίησες την υπηρεσία (το οποίο αναφέρει το όνομα χρήστη και τον κωδικό σου) θα πρέπει να επικοινωνήσεις με το τμήμα υποστήριξης για να σε κατευθύνουν. Από την αυτοματοποιημένη φόρμα του novago δεν μπορείς να κάνεις κάτι, γιατί αυτή προϋποθέτει ότι θυμάσαι το όνομα χρήστη και θέλεις να κάνεις ανάκτηση του κωδικού σου.
Απο τη Παρασκευή, δεν εχει έρθει ούτε mail ούτε SMS... Τι κανω;;
Για να σου έρθει sms θα πρέπει πρώτα να επιβεβαιώσεις το e-mail που σου έχουν στείλει.
Κοίταξε λοιπόν μήπως αυτό έχει πάει στην ανεπιθύμητη αλληλογραφία σου και γι' αυτό δεν το έχεις δει ακόμα.
Αν όχι, επικοινώνησε με τη nova και ρώτησέ τους τι πρέπει να κάνεις για να σου στείλουν πάλι το e-mail που δεν σου ήρθε ποτέ.

Σαββατοκύριακο δεν κάνουν ενεργοποιήσεις μόνο καθημερινές. Κάνε υπομονή μέχρι αύριο.

Είδα και στο 3play λογαριασμό μου, οτι εχω πλεον ( μάλλον) αλλο κωδικό συνδρομητή. Το εστειλα εκ νέου με τον καινούργιο .... Ειδωμεν....

Απλα με το που πατάς " 2ο βήμα, δεν σου λέει κατι. Οτι εσταλει, οτι το παραλάβαμε... Απλα επιστρέφει στη προηγούμενη οθόνη.....

Last edited by a moderator:
τα παιδια που λενε πισω κανουμε καταργηση το plugin το κανουμε απο την διαχειριση προγραμματων ή απ τα προσθετα του chrome ή και απ τα δυο? για να περασουμε το παλιοτερο plugin

Από τον πίνακα ελέγχου έκανα εγώ απεγκατάσταση και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα.Πώς ήταν σήμερα η ποιότητα του ΠΑΟ-ΠΑΟΚ με το παλιότερης έκδοσης plugin;

Με το καινουριο μπορεσε κανεις να συνδεσει λαπτοπ με τηλεοραση;

Οσοι έβαλαν τη νέα έκδοση σε ipad και ειναι με jb κατάφεραν με xcon ή κατι άλλο να δουν;

Η παρανοια σε ολο αυτο με το να μην μπορουμε να συνδεσουμε τον υπολογιστη με την τηλεοραση ειναι πως ενω ειμαστε νομιμοι θα μας κανουν παρανομους ψαχνοντας να βρουμε λινκ για να δουμε εναν αγωνα.
Forthnet ειναι αυτη

Re: Απάντηση: NovaGO

οσο και να με πειραζει κιεμενα που εκοψαν το novago στα desktop,η αληθεια ειναι οτι εχουν δικιο.το novago το εβγαλαν με τη λογικη να παιζει σε φορητες συσκευες οχι να βλεπουμε στη tv,Οποτε ειναι παραλογο να τους βριζουμε.

Status
Not open for further replies.