NovaGO

Status
Not open for further replies.
Ρε παιδια συγνωμη εχω λαπτοπ με win7 ανοιγω ton chrome συνδεομαι με το καινουργιο plugin παω οπως ειπατε εγκαθιστω το παλιο για να συνδεσω hdmi αλλα για να εγκατασταθει πρεπει να κλεισω τον browser. πως τα καταφερατε δεν νομιζω πως γινεται μονο ενας δυνατος προγραμματιστης θα μας εσωζε με νεο plugin .νοβα παλι εκανες το θαυμα σου.καταφερνεις να γινεσαι μισητη

1)κανεις ΑΠΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ το καινουργιο plugin
2)κλεινεις τον Chrome
3)κανεις εγκατασταση το παλιο plugin
4)ανοιγεις τον Chrome κ τελος

Είμαι περίεργος αλλά δεν γνωρίζω κάποιον τρόπο για να μπλοκάρει κάποιος την έξοδο στην hdmi.
Μπορεί,πχ, να υποχρεώσει την έξοδο στην primary display αλλά να κόψει την έξοδο στην hdmi? Έχει κάποιος καμία ιδέα πως γίνετε αυτό προγραμματιστικά?

Απάντηση: Re: NovaGO

Ρε παιδια συγνωμη εχω λαπτοπ με win7 ανοιγω ton chrome συνδεομαι με το καινουργιο plugin παω οπως ειπατε εγκαθιστω το παλιο για να συνδεσω hdmi αλλα για να εγκατασταθει πρεπει να κλεισω τον browser. πως τα καταφερατε δεν νομιζω πως γινεται μονο ενας δυνατος προγραμματιστης θα μας εσωζε με νεο plugin .νοβα παλι εκανες το θαυμα σου.καταφερνεις να γινεσαι μισητη

Έχεις δίκιο, είναι, πλεον, απίστευτα μισητή εταιρεία. Θα σου πρότεινα να κάψεις και την συνδρομή, αν έχεις , αλλά και να αλλάξεις πάροχο στην τηλεφωνία.

Σε λίγο θα αρχίσουμε να hackάρουμε και τις εφαρμογές που δίνουν δωρεάν υπηρεσίες.

Last edited:
Καλημέρα.
Εχω λάπτοπ με windows vista και εφαγα πόρτα και εγώ μετά την ανανέωση και η συσκευή μου πλέον δεν είναι συμβατή.
Κατέβασα την έκδοση 2.2.5.19: http://www.easybytez.com/p6nodg8r1sv6 χωρίς να έχω προηγουμένως απεγκαταστήσει κάτι.
Πάω στα live καναλια να δω τι γίνεται και μου παίζει κανονικά όπως πριν.
Το πρόβλημα είναι ότι αν μπω στις κατηγορίες (αθλητικά, ντοκιμαντερ κτλ) και προσπαθήσω να δω κάτι μου γράφει ότι πρέπει να κατεβασω και να εγκαταστήσω το plugin το οποίο plugin αν πατήσω ok και το κατεβάσω δεν είναι συμβατό με την συσκευή μου και δεν μπορώ να δω ούτε τα live καναλια μετά.
Το ερώτημα μου είναι αν υπάρχει τρόπος να μπορώ να δω από το λάπτοπ εκτός από τα live καναλια και τις κατηγορίες με (αθλητικά, ντοκιμαντέρ, ταινιες, σειρες κτλ) ?

υ.γ Το να αποκλείει η νόβα τα desktop και να μην θέλει να βλέπεις μέσω τηλεόρασης το καταλαβαίνω, το να αποκλείει όμως όσους έχουμε windows vista και απλά βλέπουμε από το laptop δεν το καταλαβαίνω.

Last edited:
ελεος ρε παιδια δεν υπαρχει καποιος να αλλαξει την ρυθμιση στο plugin?

Xountoforum malakes svhnetai oti de sas aresei panagiwth p gamw to spiti sou kante me bam sas grafw sta arxidia mou skatoxountikoi malakes panagiwth p. To p ti einai poutsa? Ante skatoflwre komplexike malaka

O monos pou de ftaiei gia olo auto eimai egw.na do pos tha zhzw tora xwris to gamoforum sas pou mou kanete to kako na me diagrapsete ante vlakes

Αει στα τσακίδια....

Last edited:
Τελικα το εχει δοκιμασει κάνεις με συσκευές τυπου Rikomagic που συνδεονται στην HDMI; Δουλευει;;

Kαταλαβαίνω την εταιρία για το θέμα της προστασίας αλλά το παρακάνανε πχ μία με το τάμπλετ μου που δεν παίζει γιατί έχω 4.1.2 και μία με τα vista στο pc.OK είναι δωρεάν αλλά ας φροντίσουν και το θέμα της συμβατότητας γιατί χάνει την αξία του το novago.

Last edited:
Λοιπόν ψάχνοντας και προσπαθώντας να καταλάβω τι παίζει έχουμε και λέμε

Το γιατί η βέρσιον του Android πρέπει να είναι 4.2 , η απάντηση είναι εδώ

Προσπαθώ τώρα να βρω αν μπορεί κάποιος να απαγορεύσει την έξοδο hdmi. Μέχρι τώρα δεν έχω βρει κάτι ενδιαφέρον και σχετικό. Ας δοκιμάσει κάποιος που έχει σε hdmi έξοδο την τιβι να την κάνει primary monitor (ή ακόμη και μοναδικό) γιατί το να κάνει κάποιος detect το primary display και να κάνει output μόνο εκεί είναι απλό.

Παίδες, για να μην παρεξηγηθώ, δεν απαντώ στις όποιες ερωτήσεις γίνονται πάνω στο plugin (μιας και πέταξα το σπίρτο) γιατί δεν γνωρίζω παραπάνω πράγματα επι του συγκεκριμένου θέματος, οπότε μη λέω λαλακίες... Περιμένω κι εγώ να βρω ευκαιρία να το δοκιμάσω σε Hdmi για να δω αποτελέσματα.

Να ξεκαθαρισουμε κατι. Δεν απαγορευεται μονο η εξοδος με hdmi αλλα γενικοτερα γιατι εχω συνδεδεμενο το λαπτοπ με μονιτορ μεσω vga καλωδιου και παλι δεν μπορω να δω

Προφανως το κανουν για καλυψη γιατι ετσι μπορει ο οποιοσδηποτε να βαλει ενα λαπτοπ σε μια καφετερια και να βλεπουν νοβα τσαμπα πχ. Για μας αδιαφορο και εκνευριστικο αλλα γιαυτους ειναι χρημα. Δυστυχως...

Εγώ χτες το βράδυ είδα Άρης Πανιώνιος μέσω vga με το παλιό plugin και το lap win 7 32bit

Αναφερομαι στο καινουριο. Ειχες θεμα κατα διαστηματα να μαυριζει η οθονη; Δεν εχω δει κανενα αγωνα απο τοτε που το αλλαξαν και στο ματς που αναφερεις ημουν στο γηπεδο οποτε δεν μπορεσα να το τσεκαρω αλλα προσεξα μερικες φορες που το αφησα να παιζει σαν να εχει πλεον τετοιο θεματακι το παλιο plugin

Όλες οι αλλαγές που έγιναν καλώς ή κακώς, έγιναν για λόγους προστασίας του περιεχομένου.
Αναφέρομαι στο νέο plug in, στα Windows Vista και στα Android 4.1.2
Καλώς γιατί θέλει να προστατέψει το περιεχόμενο της, κακώς γιατί μια μεγάλη μερίδα συνδρομητών δεν έχει τα απαιτούμενα minimum για την χρήση της εφαρμογής.
Πιστεύω ότι οποιοσδήποτε τρόπος παράκαμψης του plug in θα είναι απλά κάτι το προσωρινό.

Last edited:
Status
Not open for further replies.