NovaGO

Status
Not open for further replies.
τώρα που το λες, μη σου πω και αντιπρόσωποι forthnet...
γιατί εμένα είχε φτάσει Ιούλιος, η υπηρεσία είχε ξεκινήσει, τα λέγαμε εδώ στο φόρουμ, και τοπικός αντιπρόσωπος τη μια δεν είχε ιδέα, την άλλη "φήμες, μην ακούς"...και με ξένισε πάρα πολύ!
Τόσο θράσος να έχουν πια;
Αν είναι έτσι, δεν θα είναι δύσκολο ΑΥΤΟ να ελεγχθεί...δειγματοληπτικά στην αρχή, ας ρωτάνε τους συνδρομητές είτε τηλεφωνικά είτε με ένα έντυπο στο λογαριασμό τους, εάν και πόσες συσκευές είχαν/έχουν στο novago...και ας κάνουν ένα ξεσκαρτάρισμα! Γιατί αν μη τι άλλο, συνεργάτες-φίδια δε νομίζω να τους θέλουν...
Πάντως επιμένω -και μακάρι να διαψευσθώ στην πράξη- ότι το σκεπτικό τους είναι αυτό που ανέφερα...φάκα οι 2 συσκευές για αρχή, και μετά αν θες τη 2η σκάστα...

Το "κλάμα" αφορά αυτούς που πλήρωσαν 60 ευρώ για να πάρουν 6 μήνες "πειρατικό" NovaGo και από 20/3 οι μισοί δε θα βλέπουν.
Για μένα η καλύτερη λύση για πάταξη αυτού του φαινομένου είναι κάποιος extra έλεγχος με security pin που θα εμφανίζεται στον Pace - αφού αυτόν τον έχει μόνο ο νόμιμος συνδρομητής. Ο περιορισμός σε μία συσκευή είναι ανοησία. Δυστυχώς όμως για εμάς που κάνουμε καλή χρήση της υπηρεσίας, ο περιορισμός είναι πλέον πραγματικότητα επειδή ορισμένοι το παίξανε έξυπνοι.

Καλά το λες έχουν βάλει τα κλάματα και οι περισσότεροι θα είναι οι παπατζιδες. Όσο για τις απειλές ότι θα κόψουν νοβα και φορθνετ και για το αν κλείσουν τα καλύτερα κατεμε καταστήματα τηλεπικοινωνία είναι τουλάχιστον αστείο.

Re: Απάντηση: NovaGO

Το "κλάμα" αφορά αυτούς που πλήρωσαν 60 ευρώ για να πάρουν 6 μήνες "πειρατικό" NovaGo και από 20/3 οι μισοί δε θα βλέπουν.
Για μένα η καλύτερη λύση για πάταξη αυτού του φαινομένου είναι κάποιος extra έλεγχος με security pin που θα εμφανίζεται στον Pace - αφού αυτόν τον έχει μόνο ο νόμιμος συνδρομητής. Ο περιορισμός σε μία συσκευή είναι ανοησία. Δυστυχώς όμως για εμάς που κάνουμε καλή χρήση της υπηρεσίας, ο περιορισμός είναι πλέον πραγματικότητα επειδή ορισμένοι το παίξανε έξυπνοι.

όσοι πλήρωσαν πειρατικό ήξεραν απο την αρχή ότι μπορεί να χάσουν τα λεφτά τους . Δηλαδή όσοι πληρώνουν κανονικά τη nova και την κάθε nova είναι κοροίδα ? όσο για το nova go το θετικό είναι ότι τουλάχιστον μπορούμε να το έχουμε και μάκαρι να ξεκινήσουν και άλλες εταιρείες να προσφέρουν παρόμοιες υπηρεσίες του nova go

Σορρυ αλλα αυτοι που πληρωσαν τοσους μηνες ειναι μεγαλοι λαλακες. Αλλο να βρεις τα στοιχεια απο καποιον που δεν θελει να βαλει το novago αλλα οχι και να πληρωσεις για 3καναλια.

Καλησπερα .Μου ηρθε και μενα το μυνημα για μια συσκευή. Μπαίνοντας στο novago με το αθλητικο πακετο σημερα παρατηρησα οτι στο live δεν μπορο να τσεκαρω το σπορ 1,2,3,6, και mad τα υπολοιπα τσεκαρονται και παιζουν κανονικα.απο το live. Πηρα εξιπηρετιση και μου ειπαν τι δεν σου ανοιγουν γιατι δεν πεζουν ...Live. Το βλεπετε και αλλοι αυτο?? Ευχαριστω!!!

Last edited by a moderator:
Σορρυ αλλα αυτοι που πληρωσαν τοσους μηνες ειναι μεγαλοι λαλακες. Αλλο να βρεις τα στοιχεια απο καποιον που δεν θελει να βαλει το novago αλλα οχι και να πληρωσεις για 3καναλια.

Συμφωνώ πως είναι και καλά να πάθουν. Το κακό είναι όμως πως εξ' αιτίας αυτών - γιατί αυτοί φταίνε που αγόρασαν και δημιούργησαν αυτή την αγορά, τώρα όλοι εμείς θα έχουμε τον περιορισμό.

Παιδιά, κακά τα ψέμματα, καλή χρυσή είναι η nova σε κάποια πράγματα, αλλά έχει ένα τεράστιο ελάττωμα.
Δεν είναι πρωτοπόρος σε τίποτα, αλλά κακός αντιγραφέας!
Αντιγράφει συστήματα και υπηρεσίες που έχουν δοκιμαστεί με επιτυχία εδώ και χρόνια σε μεγαλύτερα ξένα πακέτα (ως εδώ καλά) και όταν έρχεται η ώρα να τα εφαρμόσει στο δικό της πακέτο τα κάνει θάλασσα.
Εκεί μόνο ξέρει να πρωτοπορεί, στο να τα κάνει θάλασσα, γιατί δεν κάνει σωστό προγραμματισμό από την αρχή και όπως πολύ σωστά γράφτηκε παραπάνω, τελικά μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά.
Έτσι και τώρα, αντέγραψε το SkyGO αλλά δεν έβαλε σωστές βάσεις, ούτε πήρε τις κατάλληλες ασφαλιστικές δεικλίδες όπως αυτές που πολύ σωστά αναφέρει π.χ. ο malakudi.
Κι εκεί που όλοι περιμέναμε να σταθεροποιηθεί η κατάσταση, να τελειώσει η beta περίοδος, να προστεθούν κι άλλα κανάλια, να δώσει επιπλέον 2 συνδέσεις με δυνατότητα download του προγράμματος (επί πληρωμή όπως γίνεται στο SkyGO), να εξελιχθεί γενικότερα, έκανε μια τεράστια κωλοτούμπα και άρχισε τους περιορισμούς.
Καλύτερα να το έδινε από την αρχή σε 1 συσκευή ανά ενεργή σύνδεση και να δει σιγά - σιγά πώς θα πάει το πράγμα (ελέγχοντας πάντα τις όποιες διαρροές), παρά αυτό που έκανε, όπου μας καλόμαθε σε κάτι νέο, μας είχε βάλει στη διαδικασία μιας διαφορετικής συνήθειας και τώρα μας το περιορίζει σε τεράστιο βαθμό!
Αν αυτό λέγεται marketing και στρατηγική ανάπτυξης, τότε τα λόγια είναι περιττά...
Όχι. Κάποιοι έχουν πρόσβαση σε αυτά τα στοιχεία χωρίς να πάνε σε κάποιο σπίτι και να τα δουν. Λέγονται εγκαταστάτες Nova. Βάζουν δεκάδες Nova και έχουν τα στοιχεία.
Το έχεις ξαναγράψει αυτό και μου είχε κάνει ιδιαίτερη εντύπωση από την αρχή. Όχι γιατί δεν το πίστεψα (φυσικά και θα έχει γίνει), αλλά για το θράσος μερικών.
Γιατί, μπορεί οι εγκαταστάτες να έχουν πρόσβαση σε όλα αυτά τα στοιχεία, αλλά δεν μπορούν να προδικάσουν αν ο νέος συνδρομητής έχει κάποιο smartphone ή laptop στην κατοχή του, οπότε είναι πιθανό να θελήσει κάποια στιγμή να ενεργοποιήσει το novago και να "φάει πόρτα" από το σύστημα αφού θα είναι ήδη ενεργό χωρίς ο ίδιος να ξέρει τίποτα. Άρα, πώς διακινδυνεύουν να το ενεργοποιήσουν και μετά να βρεθούν εκτεθιμένοι; Εκτός κι αν ενεργοποιούν την υπηρεσία σε συνδρομητές π.χ. γεροντάκια που ξέρουν ότι δεν πρόκειται ποτέ να πάρουν είδηση τι έχει συμβεί.

Καλησπερα .Μου ηρθε και μενα το μυνημα για μια συσκευή. Μπαίνοντας στο novago με το αθλητικο πακετο σημερα παρατηρησα οτι στο live δεν μπορο να τσεκαρω το σπορ 1,2,3,6, και mad ta upoloipa tsekarontai kai pezoyn kanonika.απο το live. Πηρα εξιπηρετιση και μου ειπαν τι δεν σου ανοιγουν γιατι δεν πεζουν ...Live. To blepete kai alloi ayto?? Ευχαριστω!!!
Μόλις το τσέκαρα από περιέργεια και το επιβεβαιώνω κι εγώ ότι ισχύει.
Όμως, αν προσέξεις καλύτερα, δεν μπορείς πλέον να τσεκάρεις τα κανάλια στο πάνω μέρος της σελίδας, που είναι η κατηγορία "Παίζει τώρα".
Αν πας στη μέση της σελίδας, εκεί που έχει μια κυλιόμενη μπάρα, όπου επιλέγεις το κάθε κανάλι και από κάτω σου γράφει το πρόγραμμα, σου επιτρέπει να πατήσεις το κανάλι και να ξεκινήσει να παίζει κανονικά.
Άρα, προφανώς άλλαξαν τη δομή της σελίδας και στο πάνω μέρος θα σου δίνει τη δυνατότητα να πατήσεις play, μόνο όταν θα υπάρχει live πρόγραμμα.

Στο android που επίσης κοίταξα, υπάρχει κανονικά το play σε όλα τα παρεχόμενα κανάλια.

Όμως, αν προσέξεις καλύτερα, δεν μπορείς πλέον να τσεκάρεις τα κανάλια στο πάνω μέρος της σελίδας, που είναι η κατηγορία "Παίζει τώρα".
Αν πας στη μέση της σελίδας, εκεί που έχει μια κυλιόμενη μπάρα, όπου επιλέγεις το κάθε κανάλι και από κάτω σου γράφει το πρόγραμμα, σου επιτρέπει να πατήσεις το κανάλι και να ξεκινήσει να παίζει κανονικά.
Άρα, προφανώς άλλαξαν τη δομή της σελίδας και στο πάνω μέρος θα σου δίνει τη δυνατότητα να πατήσεις play, μόνο όταν θα υπάρχει live πρόγραμμα.

Μπραβο Φουφουτε ,περιτο να σου πω οτι την παρατήρηση που μου είπες δεν την ηξεραν δυστυχώς στην Nova ...οποτε μιλαμε μονο για αλλαγη δομης στην σελιδα.Σε ευχαριστω!!!

Παιδιά, κακά τα ψέμματα, καλή χρυσή είναι η nova σε κάποια πράγματα, αλλά έχει ένα τεράστιο ελάττωμα.
Δεν είναι πρωτοπόρος σε τίποτα, αλλά κακός αντιγραφέας!
Αντιγράφει συστήματα και υπηρεσίες που έχουν δοκιμαστεί με επιτυχία εδώ και χρόνια σε μεγαλύτερα ξένα πακέτα (ως εδώ καλά) και όταν έρχεται η ώρα να τα εφαρμόσει στο δικό της πακέτο τα κάνει θάλασσα.
Εκεί μόνο ξέρει να πρωτοπορεί, στο να τα κάνει θάλασσα, γιατί δεν κάνει σωστό προγραμματισμό από την αρχή και όπως πολύ σωστά γράφτηκε παραπάνω, τελικά μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά.
Έτσι και τώρα, αντέγραψε το SkyGO αλλά δεν έβαλε σωστές βάσεις, ούτε πήρε τις κατάλληλες ασφαλιστικές δεικλίδες όπως αυτές που πολύ σωστά αναφέρει π.χ. ο malakudi.
Κι εκεί που όλοι περιμέναμε να σταθεροποιηθεί η κατάσταση, να τελειώσει η beta περίοδος, να προστεθούν κι άλλα κανάλια, να δώσει επιπλέον 2 συνδέσεις με δυνατότητα download του προγράμματος (επί πληρωμή όπως γίνεται στο SkyGO), να εξελιχθεί γενικότερα, έκανε μια τεράστια κωλοτούμπα και άρχισε τους περιορισμούς.
Καλύτερα να το έδινε από την αρχή σε 1 συσκευή ανά ενεργή σύνδεση και να δει σιγά - σιγά πώς θα πάει το πράγμα (ελέγχοντας πάντα τις όποιες διαρροές), παρά αυτό που έκανε, όπου μας καλόμαθε σε κάτι νέο, μας είχε βάλει στη διαδικασία μιας διαφορετικής συνήθειας και τώρα μας το περιορίζει σε τεράστιο βαθμό!
Αν αυτό λέγεται marketing και στρατηγική ανάπτυξης, τότε τα λόγια είναι περιττά...

Το έχεις ξαναγράψει αυτό και μου είχε κάνει ιδιαίτερη εντύπωση από την αρχή. Όχι γιατί δεν το πίστεψα (φυσικά και θα έχει γίνει), αλλά για το θράσος μερικών.
Γιατί, μπορεί οι εγκαταστάτες να έχουν πρόσβαση σε όλα αυτά τα στοιχεία, αλλά δεν μπορούν να προδικάσουν αν ο νέος συνδρομητής έχει κάποιο smartphone ή laptop στην κατοχή του, οπότε είναι πιθανό να θελήσει κάποια στιγμή να ενεργοποιήσει το novago και να "φάει πόρτα" από το σύστημα αφού θα είναι ήδη ενεργό χωρίς ο ίδιος να ξέρει τίποτα. Άρα, πώς διακινδυνεύουν να το ενεργοποιήσουν και μετά να βρεθούν εκτεθιμένοι; Εκτός κι αν ενεργοποιούν την υπηρεσία σε συνδρομητές π.χ. γεροντάκια που ξέρουν ότι δεν πρόκειται ποτέ να πάρουν είδηση τι έχει συμβεί.

Στο android που επίσης κοίταξα, υπάρχει κανονικά το play σε όλα τα παρεχόμενα κανάλια.
ΣΩΣΤΟΣ Ο ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εδω αλλοι πληρωνουν πανω απο 60 ευρω τον μηνα για τις τραγικες υπηρεσιας της φορθνετ. Προβλημα τους οσοι πληρωσαν και θα την πατησουν. Η πειρατια τα εχει αυτα και λογικα καθε νοημων ανθρωπος που ξερει την φορθνετ θα το ανεμενε ολο αυτο. Λιγος καιρος υπομονη και για αυτους και με κατι παραπανω θα ξαναεμφανιστει επιλογη για δευτερη συσκευη γιατι την νοβα δεν την καιει οτι καποιοι μοιραζαν κωδικους με πληρωμη (εξαλλου θα μπορουσαν να τους εδιναν δωρεαν καποιοι αλλοι), οσοι και αν ηταν αυτοι, αλλα οτι δεν εβγαζε επιπλεον λεφτα.

Αν μπορεί το novago να στηθεί σε όποια συσκευή επιθυμεί ο συνδρομητής, αλλά να μην παίζει ταυτόχρονα σε πάνω από μία, τότε το θέμα θεωρείται λήξαν. Ότι και να γράφουμε για πειρατείες και μεγάλα συμφέροντα, θα πάει περίπατο.
Ανοίγουμε ένα θέμα με το αίτημα αυτό διατυπώμενο, απαντάμε σε αυτό όσοι το επιθυμούμε να δουλευει έτσι και το κοινοποιούμε στο επίσημο thread της νοβα στο forum.
Αν συμφωνούν οι διαχειριστές ας προχωρήσει κάποιος πιο έμπειρος σε τεχνικά θέματα στη διατύπωση του αιτήματος. Αλλιώς αν δεν το κάνουμε εδώ, σηκώνουμε τηλέφωνο και διαμαρτυρόμαστε.

Δεν είναι το Novago το πρόβλημα της ζωής μας για να καθόμαστε να γράφουμε ότι μας κατέβει. Αλλά στην τελική πιστεύω ότι το αίτημα είναι δίκαιο και ότι μπορεί να "ακουστεί".

Να μην κοροιδευόμαστε, ακόμα και εγώ είχα κανονίσει με έναν γνωστό μου να του δίνω το ένα go και να κόψει το νοβα του ;)
(η αν δεν του άρεσε, το έκοβα εγώ και μου έδινε μια θέση... όλα γίνονται)
Ηταν πολύ καλό για να κρατήσει σε 2 συσκευές παιδιά.

Μπράβο τους παντως , ακόμα και μια καλό είναι... θέλει λίγο διαφήμηση και σπρώξιμο από εμας στις τολμηρές προσπάθειες, όπως ήταν η περσινή προσφορά και το go, αλλιώς θα τις σταματάνε και θα βγαίνει σε βάρος μας.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: NovaGO

Εμενα παντως ακομα δεν μου εχει ερθει το μηνυμα για μια συσκευη.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: NovaGO

καλησπέρα σε όλο το forum.Ενώ εδώ και 2 μήνες έβλεπα κανονικά σε laptop σήμερα μπήκα κανονικά και την ώρα που πατάω να παίξει πάει να φορτώσει και δεν ανοίγει η εικόνα.Μαύρη μαυρίλα.Τι μπωρεί να φταίει?

Εγω ολα αυτα περι κοψιμο της μιας συσκευης τα καταλαβαινω. (και καλα προς χαρην της μη χρησης απο τριτους)
Αν και θα επρεπε με καποιο τροπο να μπορεις να εναλλασεις συσκευη.

Η απορια μου ομως ειναι γιατι να μη δινουν novago προς τους χρηστες start pack.
Καποιοι λενε οτι οι χρηστες με τα εξτρα καναλια πληρωνουν πιο πολλα, οποτε αυτο το δωρακι τους αξιζει.
Στον αντιποδα θα ελεγα οτι και ενας χρηστης start pack πληρωνει λιγοτερα, αλλα βλεπει και λιγοτερα καναλια.

Κατα καποιο τροπο λοιπον, ολοι πληρωνουν αναλογως των καναλιων που βλεπουν.
Οι μεν ομως εχουν και το nova go, οι δε οχι. Λιγο αδικο απο πλευρας nova.

Oποτε με την κοινη λογικη καταληγω και εγω στο συμπερασμα οτι ειναι μια μεθοδος να σε προτρεψουν να πας σε μεγαλυτερο πακετο.
Μονο που λειτουργει αναποδα στην ψυχολογια. Με αυτη την διακριση, δειχνουν οτι τον συνδρομητη τον βλεπουν μονο σαν πορτοφολι για αρμεγμα.
Οκ, ολοι για το χρημα δινουν τις υπηρεσιες τους, αλλα και το μαρκετινγκ καλειται να σε πεισει για το αντιθετο. Να τους χαιρονται αυτους που εχουν στο μαρκετινγκ.

Last edited:
Θα ειναι απαραδεκτο,αν υπαρχει περιορισμος σε 1 συσκευη ανα μηνα...το πλεον απλο και ευκολο,ειναι μια ενεργη συνδεση οπουδηποτε και οποτεδηποτε...μια και τελος.

Status
Not open for further replies.