NovaGO

Status
Not open for further replies.
Το Sky UK σκέφτεται να κάνει κάτι αντίστοιχο του Sky Go συμβατό με το Chromecast.

http://www.digitalspy.co.uk/tech/ne...-chromecast-as-potential-now-tv-platform.html

Αυτό για να καταλαβαίνουμε με τι έχουμε να κάνουμε(την Nova).

Τα άλλα πακέτα κοιτάζουν να προσθέσουν δυνατότητες, η Nova να αφαιρεί.

Τι βλακες εκει στην Αγγλια. Ας ερθουν στην Ελλαδα να δουν την νοβα να παρουν μαθηματα μαρκετινγκ γιατι τραβας περισσοτερους συνδρομητες δινοντας τους την δυνατοτητα να βλεπουν την υπηρεσια μεσω ιντερνετ σε τηλεοραση και δεν χανεις αλλα που να το καταλαβουν αυτο η οφνετ και τα παπαγαλακια τους

Re: Απάντηση: NovaGO

Δεν απαγορεύεται, μιας και δουλεύει ή έστω δούλευε, μέσω Windows
Ακριβώς, επαναλαμβάνω δουλεύω την υπηρεσία σε Windows 7, που απλά τρέχουν σε virtual machine (VM Ware, η οποία ειναι και αγορασμένη...) σε λάπτοπ (MacBook Pro) και η αμέσως προηγούμενη έκδοση του plugin (δεν εννοώ την πιο παλιά που επέτρεπε θέαση σε τηλεόραση) έπαιζε κανονικότατα!

Απάντηση: Re: Απάντηση: NovaGO

Ακριβώς, επαναλαμβάνω δουλεύω την υπηρεσία σε Windows 7, που απλά τρέχουν σε virtual machine (VM Ware, η οποία ειναι και αγορασμένη...) σε λάπτοπ (MacBook Pro) και η αμέσως προηγούμενη έκδοση του plugin (δεν εννοώ την πιο παλιά που επέτρεπε θέαση σε τηλεόραση) έπαιζε κανονικότατα!

Επειδή το έχω ακριβώς έτσι, θα σου απαντήσω αν δεν σου απαντήσει κάποιος άλλος, το βράδυ.

Καλησπέρα παιδιά. Άλλαξε πρόσφατα κάτι με τη συμβατότητα στο android; Γιατί στο nexus 7 που έχω επαιζε μια χαρά, ενω χθες που δοκιμασα (μετα απο καμια δεκαρια μέρες βέβαια) μου έβγαζε την ένδειξη "service unavailable". Την επανεγκατεστησα την εφαρμογή, αλλά τίποτα.......

Εχω μια απλη απορια που ισως θα μπορουσε να μου την λυσει καποιο παπαγαλακι.
Αν τωρα εγω που μπλοκαραν το παλιο plugin αρχισω να ψαχνω λινκ για τους αγωνες επειδη δεν εχω λαπτοπ θα γινω παρανομος ενω ημουν νομιμοτατος; Και αν νοικιαζω σε αλλους τον κωδικο που μου ανηκει καθως μου ειναι εντελως αχρηστος θα ειμαι και παλι παρανομος;
Τσακαλακια εκει στην νοβα

Εχει κανεις το xperia Tablet Z (4.2.2, official rom, unrooted); Η εφαρμογη μου βγαζει σφαλμα.

Δουλεύει κανείς το NovaGo σε MacBook Pro μέσω virtual machine?
Μέχρι τώρα ήταν ολά καλά, αλλά με την τελευταία έκδοση του plugin παίζει για ένα δευτερόλεπτο και μετά βγαίνει μήνυμα "το NovaGo προς το παρον δεν υποστηρίζεται από τη συσκευή σας"
Ξέρει κανείς κάτι? Έχω OS X 10.9 και Windows 7 Ultimate 64 bit μέσω VM Ware

το ιδιο προβλημα κι εγω....

Ή το proxy αναγνωρίζει μεσω της κάρτας δικτύου του vm ή την κάρτα γραφικών (η οποια επισης θεωρείται εξωτερική). Πρεπει οντως να γινει κάτι με τους χρηστες osx.

Δυστυχώς δεν δουλεύει πλέον με Vmware. Αναμένουμε την υλοποίηση για Mac OS. Επίσημα πάντως, είναι στα πλάνα αλλά δεν μπορούν να μου πουν πότε θα υπολοιηθει..
Αύριο θα περάσω από την Καντζα για άλλο λόγο, αλλά επί της ευκαιρίας, θα ρωτήσω δύο τρία πραγματάκια..

Καλα ολα τ'αλλα, το vmware γιατι να το κοψουν? Πως θα μπορουσε να χρησιμοποιηθει δηλαδη για να κλεψει καποιος τη Nova???

Last edited by a moderator:
Δεν εκοψαν το vm αυτο καθ'αυτό. Απλα εχει αναγνωριστικά desktop και καπου εκει θα κολλαει. Δε ξερω τι γινεται με parallels, αλλα δεν εχω διαθεσιμες συσκευες για να το δοκιμασω.

Last edited:
Αν ειναι σε Laptop πως εχει αναγνωριστικα desktop? Δεν εχει εξοδο της καρτας γραφικων σε οθονη, αν δεν κανω τοσο σοβαρο λαθος, που ειναι και ο λογος που χτυπαει σε pc!

Καλησπερα, προσπαθησα να εγκαταστησω το τελευταιο plugin σε laptop windows 7 οπου μεχρι τωρα ειχα το παλιο και λιγο πριν τελειωσει η εγκατασταση εβγαλε μηνυμα οτι δεν μπορει να ανοιξει το HKEY_LOCAL_MACHINE32\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\SharedDLLS. Γνωριζει κανεις τι να κανω???

Status
Not open for further replies.