NovaGO

Status
Not open for further replies.
Όντως απαράδεκτη κίνηση απο πλευράς νοβα. Ένας χρόνος ειναι ακόμα ,τωρα που έχασε champion league και Europa αυτά που έβλεπα εγω δηλαδή άντε γεια. Λυπάμαι ειλικρινά .

Οι μόνοι που έχουν δικαίωμα να διαμαρτύρονται είναι οι συνδρομητές που πληρώνουν κάθε μήνα 40-50-60 ευρώ. Όσοι πήραν την εφημερίδα ΜΟΝΟ για το NovaGo κακό του κεφαλιού τους. Το NovaGo στην εφημερίδα είναι ΔΩΡΕΑΝ, είναι προστιθέμενη αξία σε όσους αγοράζουν έτσι κι αλλιώς την εφημερίδα. Αν αγοράσατε την εφημερίδα μόνο για το NovaGo, κάνατε λάθος.

Η Nova έχει τεράστια ευθύνη που δε χώρισε σε δύο κλάσεις τους users του NovaGo. Οι κανονικοί συνδρομητές έπρεπε να έχουν προτεραιότητα.

Re: Απάντηση: NovaGO

Οι μόνοι που έχουν δικαίωμα να διαμαρτύρονται είναι οι συνδρομητές που πληρώνουν κάθε μήνα 40-50-60 ευρώ. Όσοι πήραν την εφημερίδα ΜΟΝΟ για το NovaGo κακό του κεφαλιού τους. Το NovaGo στην εφημερίδα είναι ΔΩΡΕΑΝ, είναι προστιθέμενη αξία σε όσους αγοράζουν έτσι κι αλλιώς την εφημερίδα. Αν αγοράσατε την εφημερίδα μόνο για το NovaGo, κάνατε λάθος.

Η Nova έχει τεράστια ευθύνη που δε χώρισε σε δύο κλάσεις τους users του NovaGo. Οι κανονικοί συνδρομητές έπρεπε να έχουν προτεραιότητα.

Με την ιδια λογική και για τους συνδρομητές είναι μια δωρεάν προστιθέμενη υπηρεσία, για όσους έχουν έτσι και αλλιως δορυφορική Nova. Αν αγόρασες συνδρομή Nova, μονο για το NovaGo, έκανες λάθος.
Ίσα ίσα μπορώ να σου πω ότι αυτός που παραπλανημένος από τη διαφήμιση του πρώτου θέματος το αγόρασε για να δει τον αγώνα, που ήταν κεντρικό επιχείρημα, στις ίδιες τις διαφημίσεις της εφημερίδας, δεν είχε καθόλου την εναλλακτική που είχε ο συνδρομητής. Όπως φαίνεται αντί να κατηγορηθεί ο κατεξοχην υπεύθυνος του φιάσκου, θα το ρίξουμε στη φαγωμάρα μεταξύ συνδρομητών και των αγοραστών της εφημερίδας.
Και φυσικά η Nova θα πει ότι τελικά κανένας δεν έχει νόμιμο δικαιώμα να διαμαρτύρεται γιατι δεν είχε πληρώσει ειδικά και μόνο για αυτό.

Αν είναι δυνατόν να ζητάμε και τα ρέστα από αυτούς που στηρίχτηκαν στη διαφήμιση της προσφοράς. ΦΥΣΙΚΑ και πήραν το Πρώτο Θέμα πολλές χιλιάδες κόσμος που δεν θα το έπαιρνε κανονικά ή τουλάχιστον δεν θα έπαιρνε την ειδική έκδοση των 4,50 ευρώ που απαιτείται για να πάρει το κουπόνι, καθόλου τσάμπα δεν ήταν. Επιπλέον εδώ και μία εβδομάδα είχε πέσει η διαφήμιση του αιώνα στο site του Θέματος για την προβολή του ντέρμπυ, ειδήσεις άνοιγαν και έπαιζε πρώτα διαφημιστικό βίντεο για το ντέρμπυ και την προσφορά και μετά φόρτωνε η είδηση, μπανεράκια παντού κτλ. κτλ. Αυτοί όλοι λοιπόν καλά έπαθαν που εξαπατήθηκαν κατά τη γνώμη σου γιατί έπρεπε "να πρόσεχαν" ; Νομίζω ούτε εκπρόσωπος τύπου δεν θα είχε το θράσος να κοροιδέψει έτσι στα μούτρα αυτή τη συγκεκριμένη μερίδα του κοινού, καλά πάμε...

Με την ιδια λογική και για τους συνδρομητές είναι μια δωρεάν προστιθέμενη υπηρεσία, για όσους έχουν έτσι και αλλιως δορυφορική Nova. Αν αγόρασες συνδρομή Nova, μονο για το NovaGo, έκανες λάθος.

+100000000000

Ποιά ακριβώς υπηρεσία πλήρωσε παραπανίσια ο συνδρομητής της Nova;;; Διαβάζουμε ο,τι να ´ναι σήμερα. Αν κάποιος πλήρωσε κάτι αυτό το ΣΚ για να δει τον αγώνα μέσω NovaGo αυτοί ήταν οι νεφοερμένοι αγοραστές της ειδικής έκδοσης του Θέματος.

Νομίζω πως αρκετά παράπονα ειπωθήκαν. Μιας και το θέμα novago αφορά την εφαρμογή, την λειτουργία κλπ, της εφαρμογής, για τα όποια παράπονα η συζήτηση να συνεχιστεί στο Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Ευχαριστώ καλή εβδομάδα σε όλους.

Τα τελευταία μηνύματα μεταφέρθηκαν.

Last edited:
Η μόνη bulletproof διαδικασία μετάδοσης σε πολύ κόσμο, είναι κάποια που χρησιμοποιεί BitTorrent μοντέλο. Για ποιο λόγο να μην χρησιμοποιείς το bandwidth του αποδέκτη για να μεγαλώσεις το bandwidth της υπηρεσίας; και που κάνει πχ το sopcast και όχι μόνο.
Μπορείς άνετα να κάνεις την μετάδοση encrypted για να μην έχεις κίνδυνο πειρατείας αν είναι αυτό το θέμα.

Αν δεν κανω λάθος παντως, σε όσους πήραν την εφημερίδα χτες με το κουπόνι, εχει δώσει μια ικανοποιητική αποζημίωση...έχουν ανοίξει γι αυτούς ΟΛΕΣ οι επιλογές της υπηρεσίας για την εβδομάδα μέχρι το Σάββατο...ρεφάρισε
Να λέμε τα στραβά, να λέμε και τα καλά!
Οπότε (παρα) μένουν παραπονούμενοι μόνον οι ήδη υπάρχοντες συνδρομητές...
Ανήκω και στις 2 κατηγορίες, να διευκρινήσω...

Μόλις έλαβα μύνημα στο κινητό μου που έχω εγκατεστημένο το Nova Go

" Eυχαριστούμε για την ανταπόκρισή σας. Ζητούμε συγνώμη για πιθανά προβλήματα. Για εσάς από σήμερα έως το Σάββατο 500 προγράμματα στη διάθεσή σας στο Nova Go!"

Μου έχει ανοίξει πλέον όλο το NovaGo και βλέπω όλα τα κανάλια και την ταινιοθήκη τους.

Δεν είμαι συνδρομητής της Νόβα, OTE TV έχω, απλά ενεργοποίησα την προσφορά από την χθεσινή εφημερίδα για το παιχνίδι μόνο.

Malakudi,βλέπω ότι "κόπτεσαι" πάρα πολύ μη τυχόν και πούμε κακή κουβέντα για τη nova και δεν είναι μόνο το παραπάνω-απαράδεκτο προς τους συνφορουμίτες-μήνυμά σου.

Απαντά η Nova με ειδική ενέργεια :

Συγκεκριμένα, σε μένα που είχα κάνει χρήση του κουπονιού απο την χθεσινή εφημερίδα για να δοκιμάσω την προσφορά, μου ήρθε πρίν λίγο το παρακάτω sms στο κινητό που είχα δηλώσει: "Ευχαριστούμε για την ανταπόκρισή σας! Ζητούμε συγγνώμη για πιθανά προβλήματα. Για εσάς, από σήμερα έως το Σάββατο, 500 προγράμματα στη διάθεσή σας στο NovaGo!" Μπαίνοντας στο NovaGo , διαπίστωσα οτι έχουν ανοίξει όλες τις ταινίες OnDemand και όλα τα κανάλια με ζωντανή μετάδοση εκτός απο τα Novasports2 & Novasports3. Τσεκάρετε το και εσείς!

Αναλυτικά εδώ https://www.digitaltvinfo.gr/news/n...itiki-energeia-meta-ta-provlimata-toy-nova-go

Δοκίμασα να μπω στο Novasports1 5 με 6 φορές πριν μισή ώρα και μου εμφανίζει ότι δεν είναι δυνατή η σύνδεση λόγω συμφόρησης του δικτύου.Τι γίνεται πάλι;

Απάντηση: Re: Απάντηση: NovaGO

Απαντά η Nova με ειδική ενέργεια :

Συγκεκριμένα, σε μένα που είχα κάνει χρήση του κουπονιού απο την χθεσινή εφημερίδα για να δοκιμάσω την προσφορά, μου ήρθε πρίν λίγο το παρακάτω sms στο κινητό που είχα δηλώσει: "Ευχαριστούμε για την ανταπόκρισή σας! Ζητούμε συγγνώμη για πιθανά προβλήματα. Για εσάς, από σήμερα έως το Σάββατο, 500 προγράμματα στη διάθεσή σας στο NovaGo!" Μπαίνοντας στο NovaGo , διαπίστωσα οτι έχουν ανοίξει όλες τις ταινίες OnDemand και όλα τα κανάλια με ζωντανή μετάδοση εκτός απο τα Novasports2 & Novasports3. Τσεκάρετε το και εσείς!

Αναλυτικά εδώ https://www.digitaltvinfo.gr/news/n...itiki-energeia-meta-ta-provlimata-toy-nova-go

Και φυσικά ο λαός με την μνήμη χρυσόψαρου θα παρακαλά και την ερχόμενη Κυριακή για την προσφορά, πάλι θα κολλήσει κ.ο.κ. Φαύλος κύκλος.....

Αδύνατο παιδιά να μπω σε οποιοδήποτε κανάλι του NovaGo είτε από Firefox είτε από Chrome

Μία φορά, το ξαναλέω, μία φορά το χρειάστηκα να χαζέψω στο τάμπλετ το ντέρμπυ και όχι συνέχεια, γιατί όπως πολύς κόσμος δεν βρισκόμουν στο σπίτι και δεν τα κατάφερα ελέω προσφοράς εφημερίδας. Τα 54,90 πέφτουν κανονικά κάθε μήνα και αυτοί ζητάνε συγνώμη και κάνουν προσφορά όχι σε εμένα που είμαι συνδρομητής αλλά στους άλλους...

Το €œΠρώτο Θέμဝ για τα τεχνικά προβλήματα στην αναμετάδοση του αγώνα Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Η πρωτοφανής ζήτηση και η ταυτόχρονη είσοδος στο σύστημα δεκάδων χιλιάδων αναγνωστών οδήγησε σε τεχνικά προβλήματα €“.Για εσάς, από σήμερα έως το Σάββατο, 500 προγράμματα στη διάθεσή σας στο NovaGΟ!

Το €œΠρώτο Θέμဝ ζητά συγγνώμη από τους αναγνώστες του για τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν χθες σε όσους έκαναν χρήση του κουπονιού προκειμένου να παρακολουθήσουν την ποδοσφαιρική αναμέτρηση Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού.

Δυστυχώς χθες, η πρωτοφανής ζήτηση για την αναμετάδοση του παιχνιδιού (πολλές δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι μπήκαν ταυτόχρονα στο σύστημα), δημιούργησε τεχνικά προβλήματα με αποτέλεσμα για αρκετά λεπτά κατά τη διάρκεια του αγώνα, σε πολλές περιοχές της χώρας να μην υπάρχει συνεχές σήμα.

Για τους χρήστες οι οποίοι αντιμετώπισαν προβλήματα στην μετάδοση του αγώνα Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού, από σήμερα έως το Σάββατο, 500 προγράμματα στη διάθεσή σας στο NovaGΟ!
Επιλέξτε ανάμεσα από τις καλύτερες ταινίες και σειρές της Nova για να τις δείτε όποτε θέλετε και όπως τις θέλετε! Τα καλύτερα βίντεο κατ’ επιλογή από τον κόσμο των Novasports, Novacinema και πολλά άλλα! Ταινίες, Σειρές, Αθλητικά , Ντοκιμαντέρ, Παιδικά (Περισσότερες από 150 ώρες προγράμματος στη διαθεσή σας ανά πάσα στιγμή!)

Ολόκληρο το επιτελείο της Nova αλλά και του €Πρώτου Θέματος€ καταβάλλει αυτή τη στιγμή κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε ακόμα κι αν παρουσιαστεί η ίδια ζήτηση στο επόμενο ντέρμπι, να μην υπάρξει ανάλογο πρόβλημα.

http://www.protothema.gr/greece/art...nametadosi-tou-agona-olubiakos-panathinaikos/

Και γιατί δεν αποζημιώνονται και οι συνδρομητές που έχουν το σπορ πακέτο? Σ' αυτούς καμμία συγγνώμη? Άλλο ένα φάουλ της Nova σε βάρος των συνδρομητών της.

Status
Not open for further replies.