NovaGO

Status
Not open for further replies.
Δεν διαφωνώ στο ποστ που έβαλες αλλά πού λεει οτι ΠΡΟΣΟΧΗ: ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ λέει για laptop smartphones, ιστορίες περιορισμούς μοντέλων...κλπ κλπ. pc...?

Απάντηση: Re: NovaGO

Αν το θεμα ειναι να σε ικανοποιει η απαντηση σου , εγω παω πασο. Οτι πεις......

Έβλεπα τον αγώνα Παναθηναικός-Ρέθυμνο στο Novasports3 και ξαφνικά έπεσε.

Και ύστερα από περίπου 7 με 8 προσπάθειες συνεχίζει να εμφανίζει ''Η σύνδεση δεν είναι δυνατή λόγω συμφόρησης δικτύου ή προβληματικής σύνδεσης''

δηλαδή το ότι έλεγε laptop smartphones tablet δεν σε έκανε να σκεφτείς/καταλάβεις οτι δεν παίζει σε σταθερό. αν ήτανε θα έλεγε ηλεκτρονικό υπολογιστή και οχι laptop

δεν είναι αυτό είναι οτι οι σταθεροι υπολογιστές έχουν κάρτα γραφικών και με καλώδιο video μεταφέρουν την εικόνα σε εξωτερικό μόνιτορ. Αυτό μπλοκάρεται απο την υπηρεσία για τον ίδιο λόγο που δεν μπορείτε όσοι έχουν λαπτοπ να μεταδόσουν την εικόνα με hdmi, dvi, vga σε μεγάλη οθόνη. τέλος πάντων δεν με πειράζει για εμένα αυτο άρχισε και τελέιωσε εδώ μικρό το κακό δεν είμαι - ήμουν συνδρομητής καμίας ιδιωτικής πλατφόρμας κα δεν πρόκειτε να γίνω. Καφενείο όπως σήμερα με τους μπαρμπάδες να λέμε και το αστείο μας και το πείραγμά μας. Καλή συνέχεια και καλό κουράγιο στους υπόλοιπους.
Ευχαριστώ.

H χρήση του nova go είναι για να μπορείς να βλέπεις όταν δεν είσαι σπίτι και δεν θες να χάσεις έναν αγώνα . Αν είσαι σπίτι θα το δεις το παιχνίδι κανονικά στην τηλεόραση που έχει και μεγάλη οθόνη και όχι από nova go .

Προσωπικά (αν και το διευκρινίζει) δεν θα στεκόμουν στο τι γράφει η εφημερίδα, αλλά τι λέει η επίσημη σελίδα. Νομίζω είναι γνωστό σε όλους μας ποιος ο σκοπός του NovaGo. Για κάποιους που τώρα ασχολήθηκαν με την υπηρεσία και δεν το γνώριζαν, στο νήμα επαναλαμβάνετε αρκετές φορές καθώς και στο πρώτο ποστ το θέματος NovaGo

Εγωξερω ενα πραγμα!
Απο τοτε που το μοιραζει τζαμπα απο την εφημεριδα δεν μπορουμε να σουμε νορμαλ με τιποτα!
Στην τελικη αν δεν μπορει η Nova να το υποστηριξει,ας μη το δινει!
Ξεφτιλιζεται!

Φιλε μου εγω δεν μιλω χτες για το ματς,αλλα για την συνολικη εικονα της Novago τον τελευταιο μηνα!
Προσπαθω να δω History για παραδειγμα,την Τριτη που ειχε Ch.l και κε βγηκε η ψυχη!
Οσον αφορα χτες δεν ειχα προβλημα,γιατι απλα ημουνα στο γηπεδο!

Εγω παλι λεω μηπως είναι καλύτερα να δωσω τον κωδικο πουθενά γιατο πληρες πακέτο και να μπορω να πηγαινω στο γήπεδο αντί να παιδευομαι μεσω κινητού.
Γεια σου νοβα με τα ωραία σου

Οταν γραφει "Service is unavailable" τι σημαινει; Μου το βγαζει εδω και 3 μερες. Συνδρομη εχω κανονικη, πληρωμενα ολα, ουτε εχω αλλαξει smartphone απο τοτε. Τι να συμβαινει;

Με jailbreak είχαμε κανενα νεο; Σκεφτομαι να το κανω στο κινητο μου αλλα το σκεφτομαι γιατι το nova go το χρησιμοποιω αρκετα ρε γμτ...

Έχω ένα πρόβλημα. Έχω Windows 10 Technical Preview και πρωτοδούλεψα σήμερα το NovaGo ξεπερνώντας τα αρχικά προβλήματα και στήνοντάς το σωστά (απενεργοποίηση adblock κλπ.) το κατάφερα και δούλεψε με Chrome beta 32bit. Όλα έπαιζαν μια χαρά ώσπου πάτησα το κουμπί του "Google Cast" δοκιμάζοντας, ανέλπιστα βέβαια, ότι θα έπαιζε μέσω του Chromcast στη τηλεόραση. Από τη στιγμή εκείνη παίζει μόνο μαύρη οθόνη. Δοκίμασα τα πάντα, επανεγκατέστησα το plugin, έκανα επανεκκινήσεις αλλά τίποτα! Μαύρη οθόνη και που και που μήνυμα σφάλματος: "Η αναπαραγωγή δεν είναι εφικτή λόγω προβληματικής σύνδεσης ή συμφόρησης δικτύου." Καμιά ιδέα;

Πρέπει να να επιλέξεις το cast entire screen αλλά και πάλι η αναπαραγωγή δεν είναι καθόλου smooth.

Status
Not open for further replies.