NovaGO

Status
Not open for further replies.
Ρε παιδιά κανένας να lg g3 το έχει εγκατεστημένο;
Το είχα κανονικά και δούλευε σε ρουταρισμενο g3 αλλά έβαλα την lollipop και πλέον δεν δουλεύει.
Κανένας με lollipop να μας πει;

Αν βγάλεις το lollipop και το έχεις όπως παλιά θα δουλεύει κανονικά το nova go

Εμφανίζεται κανονικά απλά αν δεν εχει χρησιμοποιηθει για λιγο καιρό μπορεί να χρειαστεί κανά λεπτό να πάρει την αναβάθμιση κ να προστεθούν τα νεα κανάλια

καλησπερα , εκανα φορματ σε να λαπτοπ που ειχα νοβα γκο τωρα εχει win7 64 bit , τωρα θα ξαναπερασω τους κωδικους του Νοβα γκο ; θα παιζει ;

Να ρωτήσω, με novago & ipad έχετε κάποια προβλήματα ή σας δουλεύει καλά? το έβαλα να δώσει καμία ταινία στο χωριό της γυναίκας μου που ήρθαμε για τις γιορτές και πάπαλα

Πάλι δεν ανοίγει; Τι γίνεται; Έκατσα να δω Μαλακα - Ολυμπιακός και δεν είναι διαθέσιμη η υπηρεσία γράφει γκρρρρ

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μαλαγα - Ολυμπιακός*

Εγώ στο tab pro στην επαρχεία που είμαι για διακοπές το είδα μια χαρά

καλησπερα κωδικο στο novago αλλαξα και εβαλα δικο μου .
Το Pin αλλαζει? αν ναι πως

και τελος γιατι πρεπει να βαζω καθε λιγο το pin ?

Να ρωτήσω, με novago & ipad έχετε κάποια προβλήματα ή σας δουλεύει καλά? το έβαλα να δώσει καμία ταινία στο χωριό της γυναίκας μου που ήρθαμε για τις γιορτές και πάπαλα

μια χαρά παίζει το nova go . Δες και εδώ http://www.nova.gr/gr/upiresies-gia-to-spiti/prosthetes-upiresies-/nova-go/suhnes-erotiseis/ για να δεις αν δεν έχεις κάνει κάτι σωστά

Εχουμε καμια ενημερωση για το αν το novago θα δειξει τις χρυσες σφαιρες και τα οσκαρ φετος;

καλησπερα , καλη χρονια , μερικες φορες βγαζει ενα μηνυμα οτι λογου πολυ συμφορησης προβλημα δικτυου και σε πεταει εξω αυτο γιατι γινετε ;

μια χαρά παίζει το nova go . Δες και εδώ http://www.nova.gr/gr/upiresies-gia-to-spiti/prosthetes-upiresies-/nova-go/suhnes-erotiseis/ για να δεις αν δεν έχεις κάνει κάτι σωστά

Όλα σωστά τα έχω κάνει και δε πείραξα τίποτα. Πριν απο τις γιορτές έπαιζε κανονικά. Τώρα κολλάει αμέσως μετά το play και δε δείχνει τίποτα. Το έκανα απεγκατάσταση και εγκατάσταση ξανά......αλλά τίποτα. Έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο σε κανέναν?

Όλα σωστά τα έχω κάνει και δε πείραξα τίποτα. Πριν απο τις γιορτές έπαιζε κανονικά. Τώρα κολλάει αμέσως μετά το play και δε δείχνει τίποτα. Το έκανα απεγκατάσταση και εγκατάσταση ξανά......αλλά τίποτα. Έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο σε κανέναν?

καλύτερα τότε να στείλεις ένα μήνυμα στο nova official support με το πρόβλημα .

Και σε μενα εστρωσε κανονικα αλλα κολαει οταν παιζουν ντερμπι δηλαδη αστερας τριπολης παοκ και αλλα συναφη ντερμπι μπαινουν πολλα ατομα ειναι και οι κωδικοι απο το θεμα και λογικα μπουκωνει ο σερβερ

έχει δείξει πολλά ντέρμπι στο Nova go που τα έπαιξε κανονικά και χωρίς πρόβλημα

Status
Not open for further replies.