Αποθήκευσε στο σπίτι και ρίχτα μετά έτοιμαΚαλησπέρα...
Μια ερώτηση ρε παιδιά..Στο Δημόσιας Διοίκησης δύκτιο δεν ανοίγει μου βγάζει σφάλμα αναπαραγωγής.
Να υπενθυμίσω ότι κάνα 2 χρόνια ανοιγε τώρα δεν ξέρω με τις αναβαθμίσεις της εφαρμογής τι παιζει!!
Παρένθεση το Cosmote TV go ανοίγει
Αν γνωρίζει κάτι κάποιος επ αυτού θα ήθελα τα φώτα σας.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Δε γνωρίζω ακριβώς, πάντως δεν είναι όλες οι ταινίες η οι σειρές διαθέσιμες για offline θέαση. Είναι θέμα δικαιωμάτων. Φαντάζομαι όμως πως όσες είναι διαθέσιμες μπορούν να κατεβουν μαζικά.Υπάρχει περιορισμός στο πόσα επεισόδια ή ταινίες μπορεί κάποιος να κατεβάσει για μετέπειτα offline θέαση;
Αυτό με την offline θέαση παίζει να γίνει και στο cosmote go? Θα βόλευε πολύ κατέβασμα όταν έχουμε WiFi και το βλέπουμε οποτε θέλουμε.Δε γνωρίζω ακριβώς, πάντως δεν είναι όλες οι ταινίες η οι σειρές διαθέσιμες για offline θέαση. Είναι θέμα δικαιωμάτων. Φαντάζομαι όμως πως όσες είναι διαθέσιμες μπορούν να κατεβουν μαζικά.
Στάλθηκε από το κινητό μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα σε όλους. Από σήμερα το απόγευμα, ενώ πριν όλα λειτουργούσαν καλά με το NovaGo Player αντιμετωπίζω το εξής : σε Macbook σε Chrome και Safari browser όταν προσπαθώ να συνδεθώ με κάποιο κανάλι ή ταινία βγαίνει το μήνυμα "Υπάρχει διαθέσιμη νέα έκδοση του NovaGo Player". Κάνοντας κλικ στο "εντάξει" γίνεται download του player στη συνέχεια όμως δεν ανοίγει κι επναλαμβάνεται το ίδιο μήνυμα και η ίδια διαδικασία download. Είχε μήπως κάποιος παρόμοιο ζήτημα και πώς το έλυσε; Ευχαριστώ πολύ!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.