NovaGO

Status
Not open for further replies.
Επανέρχομαι και ξεκινάει η ip από διάφορα νούμερα . Συγκεκριμένα :
46.
109.
91.

Τι εννοείς ξεκινάει από διαφορετικά νούμερα; Μετά από κάθε restart του modem;

Κανένα από τα παραπάνω δεν υποδηλώνει CGN πάντως.

Ναι αλλάζει με κάθε ρεσταρτ το ρουτερ.
Έχω τρελαθεί και δεν ξέρω τι φταίει.

Καλησπέρα...
Μια ερώτηση ρε παιδιά..Στο Δημόσιας Διοίκησης δύκτιο δεν ανοίγει μου βγάζει σφάλμα αναπαραγωγής.
Να υπενθυμίσω ότι κάνα 2 χρόνια ανοιγε τώρα δεν ξέρω με τις αναβαθμίσεις της εφαρμογής τι παιζει!!
Παρένθεση το Cosmote TV go ανοίγει
Αν γνωρίζει κάτι κάποιος επ αυτού θα ήθελα τα φώτα σας.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Εννοείς στο ΣΥΖΕΥΞΙΣ;

Προφανώς και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να το έχουν κόψει.

Σχετικά με το θέμα της Wind που έχω ξέρει κανείς τίποτα;

Καλησπέρα...
Μια ερώτηση ρε παιδιά..Στο Δημόσιας Διοίκησης δύκτιο δεν ανοίγει μου βγάζει σφάλμα αναπαραγωγής.
Να υπενθυμίσω ότι κάνα 2 χρόνια ανοιγε τώρα δεν ξέρω με τις αναβαθμίσεις της εφαρμογής τι παιζει!!
Παρένθεση το Cosmote TV go ανοίγει
Αν γνωρίζει κάτι κάποιος επ αυτού θα ήθελα τα φώτα σας.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Αποθήκευσε στο σπίτι και ρίχτα μετά έτοιμα 😁😁😁

Καλημέρα σε όλους.
Προσπαθώ να κανω να δουλέψει το Νοvα go σε ένα surface pro 4 με windows 10 64 professional. Δοκίμασα όλου τους browsers Firefox, Edge , Chrome έκλεισα Antivirus , adblock αλλα 0 αποτέλεσμα. Ανοίγει το μαύρο παράθυρο αλλα εικόνα τίποτα.
Μίλησα και με την εξυπηρέτηση δεν ξέρουν τίποτε και αυτοί !!!.

Συγνώμη εάν έχει απαντηθεί β€¦..Τελικά παίζει σε windows 10 64 Professional ?

Τι άλλο να δοκιμάσω να κάνω.....

Ευχαριστώ

Υπάρχει περιορισμός στο πόσα επεισόδια ή ταινίες μπορεί κάποιος να κατεβάσει για μετέπειτα offline θέαση;

Re: Απάντηση: NovaGO

Υπάρχει περιορισμός στο πόσα επεισόδια ή ταινίες μπορεί κάποιος να κατεβάσει για μετέπειτα offline θέαση;
Δε γνωρίζω ακριβώς, πάντως δεν είναι όλες οι ταινίες η οι σειρές διαθέσιμες για offline θέαση. Είναι θέμα δικαιωμάτων. Φαντάζομαι όμως πως όσες είναι διαθέσιμες μπορούν να κατεβουν μαζικά.

Στάλθηκε από το κινητό μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: NovaGO

Δε γνωρίζω ακριβώς, πάντως δεν είναι όλες οι ταινίες η οι σειρές διαθέσιμες για offline θέαση. Είναι θέμα δικαιωμάτων. Φαντάζομαι όμως πως όσες είναι διαθέσιμες μπορούν να κατεβουν μαζικά.

Στάλθηκε από το κινητό μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτό με την offline θέαση παίζει να γίνει και στο cosmote go? Θα βόλευε πολύ κατέβασμα όταν έχουμε WiFi και το βλέπουμε οποτε θέλουμε.

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κάτι που παρατήρησα προχθές σε novago φίλου. Είδαμε κανονικα την αρχή από τον αγώνα του Αστέρα σε σύνδεση του μαγαζιού του που είναι wind, μετά έπρεπε να φύγουμε. Στο σπίτι έχει κανονικά 3play nova. Μπορεί κάποιος να το ελέγξει αν παίζει τα αθλητικά ελεύθερα σε κάθε δίκτυο ή ήταν τυχαίο;

Καλημέρα. Γνωρίζει κανένας πως μπορούμε να δούμε nova go σε imac ;

τόσο δύσκολο είναι να το κάνουν να παίζει ; τόσα update βγάλανε.

Καλησπέρα σε όλους. Από σήμερα το απόγευμα, ενώ πριν όλα λειτουργούσαν καλά με το NovaGo Player αντιμετωπίζω το εξής : σε Macbook σε Chrome και Safari browser όταν προσπαθώ να συνδεθώ με κάποιο κανάλι ή ταινία βγαίνει το μήνυμα "Υπάρχει διαθέσιμη νέα έκδοση του NovaGo Player". Κάνοντας κλικ στο "εντάξει" γίνεται download του player στη συνέχεια όμως δεν ανοίγει κι επναλαμβάνεται το ίδιο μήνυμα και η ίδια διαδικασία download. Είχε μήπως κάποιος παρόμοιο ζήτημα και πώς το έλυσε; Ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση: Re: NovaGO

Καλησπέρα σε όλους. Από σήμερα το απόγευμα, ενώ πριν όλα λειτουργούσαν καλά με το NovaGo Player αντιμετωπίζω το εξής : σε Macbook σε Chrome και Safari browser όταν προσπαθώ να συνδεθώ με κάποιο κανάλι ή ταινία βγαίνει το μήνυμα "Υπάρχει διαθέσιμη νέα έκδοση του NovaGo Player". Κάνοντας κλικ στο "εντάξει" γίνεται download του player στη συνέχεια όμως δεν ανοίγει κι επναλαμβάνεται το ίδιο μήνυμα και η ίδια διαδικασία download. Είχε μήπως κάποιος παρόμοιο ζήτημα και πώς το έλυσε; Ευχαριστώ πολύ!

Και εγώ εχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Εκανα download το player, το έκανα install, αλλά μετά ανοίγει για δύο δευτερόλεπτα και αμέσως σταματάει (παγώνει). Υπάρχει λύση?

Και σε μένα ακριβώς το ίδιο γίνεται από χθες... έχει καταντήσει κουραστικό αυτό το Nova Go. Δεν θυμάμαι ποτέ μια φορά που να έκανε update το player και να λειτούργησε ομαλά.

Εμένα με πέθανε στο buffering στον αγώνα του Ολυμπιακού...

Πάντα είχε θέματα το συγκεκριμένο. Εγώ παρόλο που έβαλα exception στο avast, δεν ηθελε να παίξε με τίποτα. Τελικά το απενεργοποίησα και έπαιξε - με χίλια buffering.

Eίναι γνωστό ότι το avast έχει θέμα με την εφαρμογή, δεν επικοινωνούν τουλάχιστον οι developers ώστε να δίνει πρόσβαση στις θύρες.

Status
Not open for further replies.