NovaGO

Status
Not open for further replies.
Αν εγω εχω forthnet μπορω να δω με το go του πατερα μου τους αγωνες σουπερλιγκ ταυτοχρονα με εκεινον που βλεπει δορυφορικα με πιατο;

Αν εγω εχω forthnet μπορω να δω με το go του πατερα μου τους αγωνες σουπερλιγκ ταυτοχρονα με εκεινον που βλεπει δορυφορικα με πιατο;
Αν είναι σε δίκτυο nova δεν έχει πρόβλημα

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι κανονικά

Sent from my iPad using Tapatalk

Ναι κανονικά

Sent from my iPad using Tapatalk

ταυτοχρονα δεν γινετε.. διαλέγεις μεσω της διαχειρισης θέασης αν θελεις να δεις στο Novago παιζει μονο στο Novago ο συγκεκριμενος αγωνας.. αλλιως παιζει μεσω δορυφορικου..

edit: συγνωμη γινετε αν εισαι σε δίκτυο forthnet.

Ειναι απελπισία σκετη να δεις novaGo στο laptop. Μετα τις δυο τελευταιες αναβαθμισεις δεν παιζει και μου βγαζει συνεχεια να κατεβασω την εφαρμογη.
Ξερει κανεις που κανει εγκατασταση το .exe μηπως και το τρεξω με δικαιωματα διαχειρηστη ή βαλω κανενα exception σε κανενα antivirus που μπορει να το μπλοκαρει;
Απεγκαταστασεις, restart εγκαταστασεις ως διαχειρηστης , 4 διαφορετικοι browser. Τιποτα.

Re: Απάντηση: NovaGO

Ειναι απελπισία σκετη να δεις novaGo στο laptop. Μετα τις δυο τελευταιες αναβαθμισεις δεν παιζει και μου βγαζει συνεχεια να κατεβασω την εφαρμογη.
Ξερει κανεις που κανει εγκατασταση το .exe μηπως και το τρεξω με δικαιωματα διαχειρηστη ή βαλω κανενα exception σε κανενα antivirus που μπορει να το μπλοκαρει;
Απεγκαταστασεις, restart εγκαταστασεις ως διαχειρηστης , 4 διαφορετικοι browser. Τιποτα.

Μια από τα ίδια και σε Macbook. Καθαρισμα cookies, cache, αφαίρεση του Novago offline τπτ. Μονο με Chrome αντιλαμβάνεται την εγκατάσταση και αυτό μέχρι να κάνεις επανεκκίνηση. Μετά πάλι μια απο τα ίδια.

Κλείσε τελείως το antivirus και δοκίμασε. Εγώ με AVAST free, ακόμα και να βάλω exception, δεν το δέχεται και δεν παίζει. Αν κλείσω το AVAST, παίζει οκ. Σε Windows 7,ε Firefox, ως administrator.

Ερώτηση: Ποια ειναι η μέγιστη ποιότητα εικόνας για το nova go σε τηλέφωνο/ταμπλέτα/laptop? 576p?

Απαράδεκτον (που έλεγε και ο Βέγγος). Στο 2018 576p που θα πρεπε να χαμε 1080p...τι να πω..

Εδώ δεν δουλεύει καθόλου κι εσένα σε χαλάει το 576?
1080p σε οθόνη laptop 13"-15" δεν βλέπεις διαφορές μεγάλες.

Επιπλέον, 1080p δεν δίνει κανείς πουθενά!
1080i δίνουν όλοι.

Εδώ δεν δουλεύει καθόλου κι εσένα σε χαλάει το 576?
1080p σε οθόνη laptop 13"-15" δεν βλέπεις διαφορές μεγάλες.

Επιπλέον, 1080p δεν δίνει κανείς πουθενά!
1080i δίνουν όλοι.

Το χω ξαναπεί και άλλη φορά. Το πρόβλημα (άσχετο με το αν δουλευει ή οχι - αυτό ειναι τεχνικό θεμα) δεν ειναι στο resolution τοσο όσο στο bitrate. Και το cosmote go έχει 720p αλλά με bitrate χαλια. Ας μην κάναν 1080p ας κάναν 720p αλλά με ένα αποδεκτό bitrate..

πως θα γίνει να λύσω το πρόβλημα θέασης σε laptop ?
Χτες μετά από καιρό προσπάθησα με δηλωμένο το lap για θεαση απο το account , σε chrome μου έβγαζε ότι δεν ειναι δυνατή η θέαση σε desktop κλπ ( δεν υπήρχε σύνδεση με εξωτερική οθόνη ) και σε firefox και edge μου έβγαζε το παρακάτω μήνυμα
IMG_20180902_143807.jpg

Έχω 3 ώρες στον πεθερος μου που έχει triple play.
Τα ξήλωσα όλα και τα έβαλα από την αρχή.
Παίζει για ένα δευτερόλεπτο και παγώνει.

Μέχρι 10 μέρες πριν έπαιζε μια χαρά.
Εχει κάνεις καμιά πρόταση?

Sent from my A0001 using Tapatalk

Το novago extra ειναι δωρεαν για αυτους που εχουν triple play? Γιατι μπηκα στο myaccount του πατερα μου που εχει triple play και λεει 2,5 το μηνα

Για αυτός που έχουν full pack

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ωραια. Ο πατερας μου εχει full pack nova αλλα οταν μπαινει στο myaccount του λεει ενεργοποιηστε το με 2,5 ευρω το μηνα.

http://www.nova.gr/upiresies-gia-to-spiti/prosthetes-upiresies-/nova-go-extra/

Από ότι κατάλαβα πρέπει να ανανεώσει την δέσμευση για 12 μήνες ακόμα για να το πάρει δωρεάν. Αλλιώς είναι 2,5 ευρώ.

"Η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν με ανανέωση της βασικής υπηρεσίας για 12 μήνες ή με 2,5 /μήνα"

Εγώ που έβαλα full pack για 2 χρόνια και ειμαι νέος συνδρομητής,πληρώνω για novago?

Status
Not open for further replies.