Αν είναι σε δίκτυο nova δεν έχει πρόβλημαΑν εγω εχω forthnet μπορω να δω με το go του πατερα μου τους αγωνες σουπερλιγκ ταυτοχρονα με εκεινον που βλεπει δορυφορικα με πιατο;
Αν εγω εχω forthnet μπορω να δω με το go του πατερα μου τους αγωνες σουπερλιγκ ταυτοχρονα με εκεινον που βλεπει δορυφορικα με πιατο;
Ναι κανονικά
Sent from my iPad using Tapatalk
Ειναι απελπισία σκετη να δεις novaGo στο laptop. Μετα τις δυο τελευταιες αναβαθμισεις δεν παιζει και μου βγαζει συνεχεια να κατεβασω την εφαρμογη.
Ξερει κανεις που κανει εγκατασταση το .exe μηπως και το τρεξω με δικαιωματα διαχειρηστη ή βαλω κανενα exception σε κανενα antivirus που μπορει να το μπλοκαρει;
Απεγκαταστασεις, restart εγκαταστασεις ως διαχειρηστης , 4 διαφορετικοι browser. Τιποτα.
Ειναι απελπισία σκετη να δεις novaGo στο laptop. Μετα τις δυο τελευταιες αναβαθμισεις δεν παιζει και μου βγαζει συνεχεια να κατεβασω την εφαρμογη.
Ξερει κανεις που κανει εγκατασταση το .exe μηπως και το τρεξω με δικαιωματα διαχειρηστη ή βαλω κανενα exception σε κανενα antivirus που μπορει να το μπλοκαρει;
Απεγκαταστασεις, restart εγκαταστασεις ως διαχειρηστης , 4 διαφορετικοι browser. Τιποτα.
Σωστά 576pΕρώτηση: Ποια ειναι η μέγιστη ποιότητα εικόνας για το nova go σε τηλέφωνο/ταμπλέτα/laptop? 576p?
Σωστά 576p
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απαράδεκτον (που έλεγε και ο Βέγγος). Στο 2018 576p που θα πρεπε να χαμε 1080p...τι να πω..
Εδώ δεν δουλεύει καθόλου κι εσένα σε χαλάει το 576?
1080p σε οθόνη laptop 13"-15" δεν βλέπεις διαφορές μεγάλες.
Επιπλέον, 1080p δεν δίνει κανείς πουθενά!
1080i δίνουν όλοι.
Για αυτός που έχουν full pack
Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.