dkasmodeus
New member
Για να το ενεργοποιήσεις δωρεάν πρέπει να πας σε κατάστημα ή στο 13831. αν το κάνεις από το my account είναι με χρέωση.
Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Για να το ενεργοποιήσεις δωρεάν πρέπει να πας σε κατάστημα ή στο 13831. αν το κάνεις από το my account είναι με χρέωση.
Ούτε το nova go ούτε το novaflix .Να κάνω μια χαζή ερώτηση;
Σε android tv παίζει το nova go;
Σκέφτομαι ότι αν ναι, είναι προτιμότερο να δώσεις το επιπλέον ποσό του multiview σαν δόση για συσκευή τηλεόρασης (από τη στιγμή που έχεις 2 συσκευές για το novago), κι ας έχεις τους περιορισμούς στα κανάλια
Σε Sony και Thomson που έχω δεν κάνουν εγκατάσταση πάντως . Αν μιλάς για xiaomi tv box που είναι unroot από το εργοστάσιο , είναι η εξαίρεση . Εγώ δεν θα έκανα unroot και πειράματα σε τηλεόραση 1200 .Συγνώμη , σε tv box παίζει μια χαρά , σε android tv γιατί να μην παίζει???
Μιλάω για tv box που το έκανα εγώ unroot , ποια Thomson έχεις?Σε Sony και Thomson που έχω δεν κάνουν εγκατάσταση πάντως . Αν μιλάς για xiaomi tv box που είναι unroot από το εργοστάσιο , είναι η εξαίρεση . Εγώ δεν θα έκανα unroot και πειράματα σε τηλεόραση 1200 .
Αυτήν . Την είχα πάρει 298 https://www.germanos.gr/product/thomson-4k-smart-tv-43ud6406-43/20383488/?fname=&fvalue=Μιλάω για tv box που το έκανα εγώ unroot , ποια Thomson έχεις?
Θέλω να πάρω και εγώ τώρα μια Thomson με Android και θέλω να ξερά αν έχει καλή εικόνα και αν παίζει το Kodi και το nova .
Το ένα USB και το ένα HDMI που έχει το δικό μου μοντέλο το θεωρώ ότι είναι τηλεόραση κρεβατοκάμαρας και σε καμια περίπτωση σαλονιού .Εγώ θέλω αυτή https://www.germanos.gr/product/thomson-4k-smart-tv-55ud6406-55/20383489/?fname=&fvalue=
σε ποιο χαμηλή τιμή όμως , στα 398 , για αυτά τα λεφτά κάνεις τα στραβά μάτια , κάποιο άλλο μειονέκτημα ?
Για την δικιά σου λέει ότι έχει 2 HDMI , δεν ισχύει? και κάτι τελευταίο η τιβι είναι root η unroot?Το ένα USB και το ένα HDMI που έχει το δικό μου μοντέλο το θεωρώ ότι είναι τηλεόραση κρεβατοκάμαρας και σε καμια περίπτωση σαλονιού .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.