NovaGO

Status
Not open for further replies.
Για να το ενεργοποιήσεις δωρεάν πρέπει να πας σε κατάστημα ή στο 13831. αν το κάνεις από το my account είναι με χρέωση.

Δεν το ξέρω αυτό. αλλά φαντάζομαι πρέπει να μιλήσεις με κάποιον. έτσι τουλάχιστον το είχα κάνει εγώ.

μη μιλησεις με κανενα
να πας σε καταστημα νοβα να στο ρυθμισουν (προσεχε ομως το συμβολαιο σου γιατι
θα γινει δωδεκαμηνη ανανεωση)

ok παιδια.μεσω τηλεφωνου σε 5 λεπτα.
ανανεωση ετσι κι αλλιως εγινε προχθες,μετα απο αναβαθμιση σε φουλ απο sports για 2 χρονια.
ευχαριστω

Να κάνω μια χαζή ερώτηση;
Σε android tv παίζει το nova go;
Σκέφτομαι ότι αν ναι, είναι προτιμότερο να δώσεις το επιπλέον ποσό του multiview σαν δόση για συσκευή τηλεόρασης (από τη στιγμή που έχεις 2 συσκευές για το novago), κι ας έχεις τους περιορισμούς στα κανάλια

Να κάνω μια χαζή ερώτηση;
Σε android tv παίζει το nova go;
Σκέφτομαι ότι αν ναι, είναι προτιμότερο να δώσεις το επιπλέον ποσό του multiview σαν δόση για συσκευή τηλεόρασης (από τη στιγμή που έχεις 2 συσκευές για το novago), κι ας έχεις τους περιορισμούς στα κανάλια
Ούτε το nova go ούτε το novaflix .

Re: Απάντηση: NovaGO

Συγνώμη , σε tv box παίζει μια χαρά , σε android tv γιατί να μην παίζει???

Απάντηση: Re: Απάντηση: NovaGO

Συγνώμη , σε tv box παίζει μια χαρά , σε android tv γιατί να μην παίζει???
Σε Sony και Thomson που έχω δεν κάνουν εγκατάσταση πάντως . Αν μιλάς για xiaomi tv box που είναι unroot από το εργοστάσιο , είναι η εξαίρεση . Εγώ δεν θα έκανα unroot και πειράματα σε τηλεόραση 1200 .

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: NovaGO

Σε Sony και Thomson που έχω δεν κάνουν εγκατάσταση πάντως . Αν μιλάς για xiaomi tv box που είναι unroot από το εργοστάσιο , είναι η εξαίρεση . Εγώ δεν θα έκανα unroot και πειράματα σε τηλεόραση 1200 .
Μιλάω για tv box που το έκανα εγώ unroot , ποια Thomson έχεις?
Θέλω να πάρω και εγώ τώρα μια Thomson με Android και θέλω να ξερά αν έχει καλή εικόνα και αν παίζει το Kodi και το nova .

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: NovaGO

Μιλάω για tv box που το έκανα εγώ unroot , ποια Thomson έχεις?
Θέλω να πάρω και εγώ τώρα μια Thomson με Android και θέλω να ξερά αν έχει καλή εικόνα και αν παίζει το Kodi και το nova .
Αυτήν . Την είχα πάρει 298 https://www.germanos.gr/product/thomson-4k-smart-tv-43ud6406-43/20383488/?fname=&fvalue=

Παίζει Kodi και stremio .
Δεν μου παιζει Nova
Εικόνα αν βλεπεις ευθεία αρκετά καλή για τα λεφτά της . Καμία σχέση με την Sony βέβαια . Οι χειροτερες γωνίες θέασης σε VA πάνελ που έχω δει . Το Android TV είναι laggy στην έκδοση και δυστυχώς δεν βρήκα τρόπο να βάλω το 7 που το θεωρώ καλύτερο .

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: NovaGO

Εγώ θέλω αυτή https://www.germanos.gr/product/thomson-4k-smart-tv-55ud6406-55/20383489/?fname=&fvalue=
σε ποιο χαμηλή τιμή όμως , στα 398 , για αυτά τα λεφτά κάνεις τα στραβά μάτια , κάποιο άλλο μειονέκτημα ?
Το ένα USB και το ένα HDMI που έχει το δικό μου μοντέλο το θεωρώ ότι είναι τηλεόραση κρεβατοκάμαρας και σε καμια περίπτωση σαλονιού .

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: NovaGO

Το ένα USB και το ένα HDMI που έχει το δικό μου μοντέλο το θεωρώ ότι είναι τηλεόραση κρεβατοκάμαρας και σε καμια περίπτωση σαλονιού .
Για την δικιά σου λέει ότι έχει 2 HDMI , δεν ισχύει? και κάτι τελευταίο η τιβι είναι root η unroot?
και επειδή θα βγούμε offtopic , ευχαριστώ για τις πληροφορίες .

Όταν πάω να δω ένα αθλητικό που έχει ολοκληρωθεί στο ζωντανό, μου πετάει μήνυμα ότι δεν το περιλαμβάνει η συνδρομή μου... Σας έχει τύχει; Πρόκειται περί νέου κλειδώματος σε euroleague και ελληνικό ποδόσφαιρο; Να τονίσω ότι έχω το full pack.

Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε δίκτυο άλλου παρόχου. Όμως πάντα δούλευε σε όλα τα WiFi... Δε θα έπρεπε με full pack tv να τα έχω όλα; Βγήκε νέο πακέτο και δε το ξέρω;

Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε όλα τα δίκτυα δεν μπορείς να δεις euroleague και ελληνικό ποδόσφαιρο, κάτι συμβαίνει με το πότε το αφήνουν ξεκλείδωτο για όλους πάλι.

Status
Not open for further replies.