dkasmodeus
New member
Για να το ενεργοποιήσεις δωρεάν πρέπει να πας σε κατάστημα ή στο 13831. αν το κάνεις από το my account είναι με χρέωση.
Για να το ενεργοποιήσεις δωρεάν πρέπει να πας σε κατάστημα ή στο 13831. αν το κάνεις από το my account είναι με χρέωση.
Ούτε το nova go ούτε το novaflix .Να κάνω μια χαζή ερώτηση;
Σε android tv παίζει το nova go;
Σκέφτομαι ότι αν ναι, είναι προτιμότερο να δώσεις το επιπλέον ποσό του multiview σαν δόση για συσκευή τηλεόρασης (από τη στιγμή που έχεις 2 συσκευές για το novago), κι ας έχεις τους περιορισμούς στα κανάλια
Σε Sony και Thomson που έχω δεν κάνουν εγκατάσταση πάντως . Αν μιλάς για xiaomi tv box που είναι unroot από το εργοστάσιο , είναι η εξαίρεση . Εγώ δεν θα έκανα unroot και πειράματα σε τηλεόραση 1200 .Συγνώμη , σε tv box παίζει μια χαρά , σε android tv γιατί να μην παίζει???
Μιλάω για tv box που το έκανα εγώ unroot , ποια Thomson έχεις?Σε Sony και Thomson που έχω δεν κάνουν εγκατάσταση πάντως . Αν μιλάς για xiaomi tv box που είναι unroot από το εργοστάσιο , είναι η εξαίρεση . Εγώ δεν θα έκανα unroot και πειράματα σε τηλεόραση 1200 .
Αυτήν . Την είχα πάρει 298 https://www.germanos.gr/product/thomson-4k-smart-tv-43ud6406-43/20383488/?fname=&fvalue=Μιλάω για tv box που το έκανα εγώ unroot , ποια Thomson έχεις?
Θέλω να πάρω και εγώ τώρα μια Thomson με Android και θέλω να ξερά αν έχει καλή εικόνα και αν παίζει το Kodi και το nova .
Το ένα USB και το ένα HDMI που έχει το δικό μου μοντέλο το θεωρώ ότι είναι τηλεόραση κρεβατοκάμαρας και σε καμια περίπτωση σαλονιού .Εγώ θέλω αυτή https://www.germanos.gr/product/thomson-4k-smart-tv-55ud6406-55/20383489/?fname=&fvalue=
σε ποιο χαμηλή τιμή όμως , στα 398 , για αυτά τα λεφτά κάνεις τα στραβά μάτια , κάποιο άλλο μειονέκτημα ?
Για την δικιά σου λέει ότι έχει 2 HDMI , δεν ισχύει? και κάτι τελευταίο η τιβι είναι root η unroot?Το ένα USB και το ένα HDMI που έχει το δικό μου μοντέλο το θεωρώ ότι είναι τηλεόραση κρεβατοκάμαρας και σε καμια περίπτωση σαλονιού .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.