Guapo-Elixirs
![]()
Μμμμμμμμμμμμμμ κάνει και για σεμεδάκι,:afro::fahne90:
για να το ακούσουμε...
Δισκάρες οι περισσότεροι από αυτούς!
Hold up...Wait a minute...Όταν λες οι περισσότεροι μάλλον ξέρω τι εννοείς...Αφήνεις έξω τον Eazy E...
Εντάξει..Το ''είχε'' λιγότερο απ' όλους αλλά μην ξεχνάς ότι αν δεν έβαζε τα λεφτά τότε (έστω κι αν αυτά προέρχονταν από παρανομίες),ίσως τα πράγματα να μην είχαν εξελιχθεί όπως εξελίχθησαν..
Για να πω την μαύρη (sic) αλήθεια το συγκεκριμένο είναι το αγαπημένο μου από Eazy, επειδή αποτελεί το αντίβαρο του the chronic ,με την έννοια ότι βγήκε σαν απάντηση σε όσα του εσουρε το επιτελείο της Death Row στο πρώτο προσωπικό album του dr.dre...(The lady of rage,Snoop doggy dogg,RBX,Kurupt κ.α)..
Τώρα να σου βάλω και ένα quiz μιας και κατεχεις το αντικείμενο...
Στο φινάλε του niggaz4life (σαν δίσκος είναι ο ορισμός του gangsta rap) ακούγονται κάτι γέλια και δυο τρία επιφωνήματα..Μήπως γνωρίζεις ποιανού κυρίου είναι και απο ποιον δίσκο έχουν παρθεί;; :ears:
Μπορεί να το βλέπω έτσι για τί πιστεύω ότι το ανόθευτο hip hop τελείωσε το '92, μετά παραέγινε corporate business, Δέχομαι τον αφοριστικό χαρακτήρα της παραπάνω θέσης μου (για παράδειγμα το chronicle αν και πολύ macho είναι σπουδαίος δίσκος όπως και πολλοί άλλοι δίσκοι που βγήκαν μετά ήταν σπουδαίοι), ίσως να έχει να κάνει με μένα που από τότε και μετά άλλαξα γούστα μουσικά. Ο τςλευταίος δίσκος που είχα απολαύσει τότε ήταν αυτός των Arrested Developement..εντελώς διαφορετικό ύφος, χίπικο hip hop.
Όσο για το quiz σου δεν μπορώ να θυμηθώ......δώσε την απάντηση άμεσα!!!!
Προφανώς στον παρακάτω δίσκο αναφέρεσαι...
[URL=http://s1369.photobucket.com/user/dabrutalas1/media/P1019544_zpsi4boiby5.jpg.html]
[IMG]http://i1369.photobucket.com/albums/ag223/dabrutalas1/P1019544_zpsi4boiby5.jpg[/URL][/IMG]
Είσαι της σχολής των De la soul δηλαδή και λίγο παραπέρα...Υποθέτω ότι μέσα στα καλύτερά σου (ανεξαρτήτως χρονιάς) θα είναι το ''I Wish My Brother George Was Here'' των Del Tha Funkee Homosapien με τις απροκάλυπτες αναφορές στον George (όχι τον Μπαιρα)
Η αλήθεια είναι ότι το χίπικο της υπόθεσης δεν προχώρησε..Την αυλαία μάλλον έκλεισαν οι De La Soul στο δεύτερο μόλις LP τους με τον χαρακτηριστικο τίτλο ''De La Soul is dead'' και το μαραμένο λουλούδι στο εξώφυλλο...
Μην ξεχνάς όμως ότι έναν χρόνο μετά ήρθε η ιστορία με τον Rodney King (τότε που κάηκε το Los Angeles) και η φάση πήρε άλλη τροπή.
Για να μην μακρηγορώ,αν θες να βρεις τα χαχανητά στον επίλογο του niggaz4life ξαναβαλε και άκου το εξαιρετικό Bigger And Deffer του LL Cool J,το οποίο κυκλοφόρησε την ίδια χρονιά με το ντεμπούτο-χείμαρρο των Public Enemy :ernaehrung004:
φωτογραφία Nas δεν βλέπω όμως Spyro....
Δεν μπορώ να πώ ότι ήμουν "hip hop hippy", απλά όπου έβρισκα καλό hip hop το άκουγα, όπως κι εσύ ήμουν τρελαμένος με Public Enemy, πίστευα τότε ότι ήταν το μεγαλύτερο συγκρότημα του πλανήτη.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.