Μου φαίνεται πως η τελευταία συλλογή κυκλοφόρησε μαζί μ' ένα Καναδικό fanzine εκτός αν πρόκειται για συνωνυμία.Αν ισχύει,έχεις και το fanzine;Στις γιορτες και τις διακοπες ειναι ευκαιρια να κανεις επααναληψεις εφ'ολης της υλης.
Ετσι εκανα και φετος, προσποιουμενος οτι ξεχναω ιδιως σημερα το βαρος των γεγονοτων.
Και τι καλυτεο για επαναληψη απο την επαναληψη της επαναληψης... Ειπα λοιπον τι να βαλουμε Ναγκετς ; Πημπλες ;
Τελικα οχι, πηγα στα Psychedelic Uknows. Αρχισα απο το πρωτο, δευτερο δεν υπαρχει ειναι ενσωματεμενο στο πρωτο ( το πρασινο βεραμαν παστελ εξωφυλλο)
Περασαμε στο τριτο και το τεταρτο. Εχουμε δουλεια ακομα αυριο. Εχει 11 νομιζω. Πολυ δουλεια.
![]()
![]()
![]()
Φοβερα αλμπουμς με ενα σωρρο θησαυρους μεσα. Και με θεματικη καταχωρηση ανα βολιουμ. Ασε τα εξωφυλλα απο το τριτο και μετα.
Οποτε συνεχιζω αυριο μεχρι τελους και μετα θα αρχισω τα Peebles.
Οποτε το ξερετε δεν χρειαζετε να τα ποσταρω αυριο και μεθαυριο.
Αμα κανω ενα διαλειμα με ορατορειο των Χριστουγεννων θα το βαλλω για να δουμε και απο ποιον.
Την τελευταια συλλογη εχω την μετα 97. Εαν υπηρχε φανζαϊν πρεπει να ειναι μεσα στο πρωτο στα αλλα δεν υπαρχει σιγουρα.Μου φαίνεται πως η τελευταία συλλογή κυκλοφόρησε μαζί μ' ένα Καναδικό fanzine εκτός αν πρόκειται για συνωνυμία.Αν ισχύει,έχεις και το fanzine;
Αναφέρομαι στο fanzine What Wave του οποίου είχα τεύχη με lps η 7" που έβαζε μαζί.Την τελευταια συλλογη εχω την μετα 97. Εαν υπηρχε φανζαϊν πρεπει να ειναι μεσα στο πρωτο στα αλλα δεν υπαρχει σιγουρα.
Αλλα να δω και θα σου πω αμεσως.
Αναφέρομαι στο fanzine What Wave του οποίου είχα τεύχη με lps η 7" που έβαζε μαζί.
Έχουν κυκλοφορήσει κι άλλες σειρές.Αυτη που μου 'ρχεται τώρα στο μυαλό είναι η Boulders η οποία απέκτησε κακή φήμη λόγω του άθλιου ήχου της.Την τελευταια συλλογη εχω την μετα 97. Εαν υπηρχε φανζαϊν πρεπει να ειναι μεσα στο πρωτο στα αλλα δεν υπαρχει σιγουρα.
Αλλα να δω και θα σου πω αμεσως.
Εντιτ : Οχι δεν το εχω εκτος αν το ειχα βγαλει απο το εξωφθλλο το διαβασα και το εβαλα αλλου και δεν θυμαμαι.
Εσυ που εισαι ψαγμενος σου ανακοινωνω τον ερωτα μου για μια αλλη σειρα οχι πολυ γνωστη. Την Acid Visions. 3 Volumes eχω Πολυ φευγατη φαση λεμε.
Στο λεω σε περιπτωση που...
Και φυσικα τα Rubbles που νομιζω εχουν σχεση με τα Unknows σαν εκδοσεις.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.