Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Απάντηση: Now playing...

Forcione με Haden μαζι? Να'ναι καλο αραγε ή μονο για τεστ ηχοσυστηματος? Η NAIM το κυκλοφορησε?
ακριβως αυτο
δυο τεραστιοι μαζι με απιθανους αυτοσχεδιασμους και μελωδιες
η ναιμ ναι...αυτο και το live του forcione ειναι απο τα καλυτερα στο ειδος

α....μαζι με to live του jesse cook

Eχω το live του Forcione και δε μου αρεσει καθολου. Μυριζει επιτηδευση. Παντως, ο τυπος ειναι καλος παιχτης. Οσο για τον Haden, τα εχουμε χιλιοπει εδω μεσα. RESPECT.

Eχω το live του Forcione και δε μου αρεσει καθολου. Μυριζει επιτηδευση. Παντως, ο τυπος ειναι καλος παιχτης. Οσο για τον Haden, τα εχουμε χιλιοπει εδω μεσα. RESPECT.
δεν μυριζει απλα επιτηδευση αλλα ειναι...κατι διαφορετικο
ειναι αυτο που σε κανει να θελεις να πηγαινεις να τον ακους και να τον βλεπεις να παιζει

οσο αφορα το αλλο δισκακι ειναι σε αλλο στυλ εντελως.
μμμ και μολις τελιωσε...ας ψαξω λοιπον

Ολόφρεσκο. Σπαρταράει..

"Ο Σαμάνος" Θανάσης-Νιόνιος

Να και το εξώφυλλο...

Attachments

• cover (2).jpg
    cover (2).jpg
    147.4 KB · Views: 280
Last edited by a moderator:

Να και το εξώφυλλο...

Δεν το ακούς να μάς κάνεις και μιά παρουσίαση???
Και σού υπόσχομαι να ´εργαστούμε ´παρέα γιά την ´Αγρύπνια´..:firstprize:
Υ.Γ.
Πάντως στο φετινό live πού τούς είδα παρέα ο Νιόνιος έσκιζε στην σκηνή...
Δεν πείστηκα απο τά νέα τραγούδια τού Θανάση,αλλά μιά ακρόαση σε ζωντανή εκδήλωση δεν αποτελεί και κατασταλαγμένη γνώμη ασφαλώς.

Η πρώτη εντύπωση (και ...ανακούφιση) ειναι πως είναι σίγουρα ανώτερο από τον "Διάφανο". Η ακρόαση κύλησε σαν νεράκι, πολύ ευχάριστα.(Πρέπει να εμβαθύνουμε βεβαίως...)

Re: Now playing...

41ZW9G1HNAL._SS500_.jpg

Andy Votel - All Ten Fingers

Πολύ ιδιαίτερος δίσκος, πολυσυλλεκτικός. Φόρμες και ρυθμοί που εναλλάσονται καθόλη τη διάρκεια του.

51312RZE8YL._SS500_.jpg

Ο παππούς, στα 80-φεύγα του, θερίζει. Μαζί του ένας αλτίστας φλεγόμενος (Bob Militello).
Κάτι "σκληροί" ομότεχνοί του τον απαξιώνουν ως ...Κολεγιακή τζάζ.
Μου θυμίζουν κάτι γκρουπάκια punk του ενός single που έφτυναν τους Beatles. :blink:
Αριστούργημα. ****1/2 certified.

518K8W2AKYL._SL500_AA240_.jpg

Cherry Stones - Hidden Charms

Υπέροχη συλλογή, με ψυχεδελικό funk-ροκ ήχο που ξεσηκώνει και γενικά με μια ένταση που συνοδεύει την χαρά μου για το γεγονός οτι απο αύριο ξεκινάει η άδεια του καλοκαιριού !!!!

Υ.Γ Μανωλάκος , Μπαϊραχτάρης τσεκάρετέ το αν δεν το έχετε ήδη κάνει , πιστεύω θα σας αρέσει!

Last edited:

Υπέροχη συλλογή, με ψυχεδελικό funk-ροκ ήχο που ξεσηκώνει και γενικά με μια ένταση που συνοδεύει την χαρά μου για το γεγονός ότι από αύριο ξεκινάει η άδεια του καλοκαιριού !!!!

Υ.Γ Μανωλάκος , Μπαϊραχτάρης τσεκάρετέ το αν δεν το έχετε ήδη κάνει , πιστεύω θα σας αρέσει!

Τάσο ούτε εγώ το ξέρω!Θα το ψάξω!
Καλή άδεια παρεμπιπτόντως :ernaehrung004:

Τάσο το κοίταζα στο νετ και έχω κάποια κομμάτια Shocking Blue, Shadows, Cher, Bugsy) αλλά και κάποια που δεν τα ξέρω.

Θα το κοιτάξω.

Swans: The Burning World
burning.jpg

Απίστευτος ο Gira, με Laswell παρέα στην παραγωγή και στο μπάσο.
Θα το κάνω και παρουσίαση κάποια στιγμή, το χρωστάω σε κάποιον...

Υ.Γ. Περίεργο, κατακαλόκαιρο κι έχω "σκοτεινές" διαθέσεις...

Υπέροχη συλλογή, με ψυχεδελικό funk-ροκ ήχο που ξεσηκώνει και γενικά με μια ένταση που συνοδεύει την χαρά μου για το γεγονός οτι απο αύριο ξεκινάει η άδεια του καλοκαιριού !!!!

Εγώ ενα θα πω:
Έπιλογές, παραγωγή, συρραφή:David Holmes

To είχα βρει με 4 Ευρώ παλιά πολύ στο Μετρόπολις.