NTR82 DVB-T tuner & media player

Εγώ το έχω σε HDMI Auto και έχω αυτή την συμπεριφορά.
Παρατήρησα με μια matroska που έκανα εκ νέου mux με το τελευταίο mkvtoolnix ότι ενώ πριν έπαιζε κανονικά τώρα έχω το πρόβλημα που περιέγραψα.

Μου το έκανε και εμένα (μαύρη οθόνη, ήχος εντάξει) με μια ματροσκα που της ενσωμάτωσα ελληνικούς υπότιτλους με το mkvtoolnix. Κάτι φαίνεται χαλάει όταν γίνεται το mux, οπότε αφήνω τους υπότιτλους σε srt αρχείο και δεν τρέχει τίποτα.

Ναι άλλαξε το στυλ του ονόματος γιατί ακόμα ψάχνομαι με το νέο site που είναι σε άλλη πλατφόρμα. Σε κάθε περίπτωση αυτό είναι και η διαδικασία είναι η ίδια.

Μου το έκανε και εμένα (μαύρη οθόνη, ήχος εντάξει) με μια ματροσκα που της ενσωμάτωσα ελληνικούς υπότιτλους με το mkvtoolnix. Κάτι φαίνεται χαλάει όταν γίνεται το mux, οπότε αφήνω τους υπότιτλους σε srt αρχείο και δεν τρέχει τίποτα.

Σωστό. Αλλά είχα μια ματρόσκα με ενσωματωμένους πάνω από 10 υπότιτλους, μαζί και τους ελληνικούς και παρατήρησα ότι μια θέση και μετά π.χ. 5ος υπότιτλος δεν τους παίζει καθόλου. Τελείως ακατανόητο! Οπότε αναγκάστηκα να κάνω remux αλλά μετά δεν έπαιζε...

Και μια και πιάσαμε το θέμα των υπότιτλων, έχω ένα ...κουίζ:

Γιατί το μηχάνημα μερικές φορές σπάει τους υπότιτλους σε τρεις γραμμές, ενώ σαφώς υπάρχει χώρος για να χωρέσουν σε δύο?
Μην απαντήσετε "χρησιμοποίησε μικρότερα fonts", το ξέρω. Τότε τα γυρίζει σε δύο γραμμές. Το ερώτημα είναι ότι εφόσον υπάρχει χώρος δεξιά και αριστερά αρκετός, γιατί προτιμάει να κατεβάσει την μία λέξη σε τρίτη γραμμή. Υπάρχει λύση?

Και μια και πιάσαμε το θέμα των υπότιτλων, έχω ένα ...κουίζ:

Γιατί το μηχάνημα μερικές φορές σπάει τους υπότιτλους σε τρεις γραμμές, ενώ σαφώς υπάρχει χώρος για να χωρέσουν σε δύο?
Μην απαντήσετε "χρησιμοποίησε μικρότερα fonts", το ξέρω. Τότε τα γυρίζει σε δύο γραμμές. Το ερώτημα είναι ότι εφόσον υπάρχει χώρος δεξιά και αριστερά αρκετός, γιατί προτιμάει να κατεβάσει την μία λέξη σε τρίτη γραμμή. Υπάρχει λύση?
'Αβυσσος η ψυχή του μηχανήματος...

Τι ακριβως εχουν τα fw 69 και 73 που υπαρχουν στο site της iamm??? Εγω παιζω ακομα με το 64 αφου το 68 ειχε προβλημα με το EPG. Εχει φτιαχτει αυτο???

Καποιο σχολιο ?????????????????

Για το 73 έφτιαξε το πρόβλημα με τους εσωτερικούς δίσκους.

1oν) Άβυσσος δεν θα πεις τίποτα!
2ον) Μόνο αυτό έφτιαξε? Και πως μαθαίνουμε τι νέο έφτιαξε φίλε μου?

Machine no longer boots with a HDD installed => Corrected

Option to use Greenwich Mean time(GMT) is added to the setup menu

The problem that time does not be correctly displayed is solved when using DTV or Internet services

Corrects the problem that Sleep function does not work properly during the playback of video or audio contents.

Ααααα χθες παρατήρησα ότι ενώ έκλεισα κανονικά το μηχάνημα, ο σκληρός εξακολουθούσε να δουλεύει...
Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Γιατί πρέπει να κάνουμε beta testing;;;;;

Machine no longer boots with a HDD installed => Corrected

Option to use Greenwich Mean time(GMT) is added to the setup menu

The problem that time does not be correctly displayed is solved when using DTV or Internet services

Corrects the problem that Sleep function does not work properly during the playback of video or audio contents.
Λακωνικός και ουσιώδεις. Thanks

Καλησπέρα, είμαι εντελώς καινούριος. Συμβουλεύτηκα αρκετές φορές τα γραφόμενά σας και τελικά αγόρασα μέσω ιντερνέτ το συγκεκριμένο μηχάνημα τον περασμένο Μάρτιο. Αν και από τότε σας παρακαλουθώ αραιά και πού, θα ήθελα τη βοήθειά σας σε κάποιο πρόβλημα που μου παρουσιάζει. Όταν του συνδέω τον αποκωδικοποιητή, το χρώμα της εικόνας είναι αφύσικο-μερικές φορές εντονότατο πράσινο και το κόκκινο είναι ουσιαστικά μοβ. Μήπως ξέρετε τι μπορεί να κάνω λάθος; Δοκίμασα να συνδέσω με rca και με scart. Ευχαριστώ και συγχωρήστε μου τα λάθη.

Καλημέρα,έχω ένα πρόβλημα με τους υπότιτλους .srt σε ταινία .mkv.Ενώ στον υπολογιστή παίζουν κανονικά Ελληνικά(vlc player) ,όταν μεταφέρω την ταινία στον εσωτερικό σκληρό του ntr83(ver73) τότε οι υπότιτλοι παίζουν "κινέζικα".Κάνω κάτι λάθος?Μπορεί να βοηθήσει κάποιος?
Ευχαριστώ,

Καλημέρα,έχω ένα πρόβλημα με τους υπότιτλους .srt σε ταινία .mkv.Ενώ στον υπολογιστή παίζουν κανονικά Ελληνικά(vlc player) ,όταν μεταφέρω την ταινία στον εσωτερικό σκληρό του ntr83(ver73) τότε οι υπότιτλοι παίζουν "κινέζικα".Κάνω κάτι λάθος?Μπορεί να βοηθήσει κάποιος?
Ευχαριστώ,
Ανοιξε τους υπότιτλους με το Notepad και σώσε πάλι το αρχείο srt δίνοντας encoding ANSI. Ελπίζω να λυθεί το πρόβλημά σου.

Eχω το ιδιο προβλημα με τον "svizi"
κλεινω το Ntr το ανεμεστηρακι συνεχιζει και δεν μπορω να το ανοιξω ξανα το ntr

Eχω το ιδιο προβλημα με τον "svizi"
κλεινω το Ntr το ανεμεστηρακι συνεχιζει και δεν μπορω να το ανοιξω ξανα το ntr
φταιει το firmware που εχεις μαλλον. Βαλε το τελευταιο που υπαρχει σε πιο πανω απαντηση