NTR82 DVB-T tuner & media player

υπαρχουν συγκεκριμενες προδιαγραφες εσωτερικου σκληρου δισκου ή μπορω να συνδεσω και καποιον παλιο?

Να είναι απλά SATA. Θα σου πρότεινα πάντως κάποιον αθόρυβο και με μικρές απαιτήσεις σε ψύξη.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, σε όλα τα NTR πατώντας το πλήκτρο sync από το κοντρόλ (κάτω δεξιά) ενώ παρακολουθείτε κάποιο ψηφιακό κανάλι, αποκτάτε πρόσβαση στην υπηρεσία teletext με κανονικά Ελληνικά.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, σε όλα τα NTR πατώντας το πλήκτρο sync από το κοντρόλ (κάτω δεξιά) ενώ παρακολουθείτε κάποιο ψηφιακό κανάλι, αποκτάτε πρόσβαση στην υπηρεσία teletext με κανονικά Ελληνικά.
Καλησπερα , χαθηκαμε
Αυτο ισχυει και για το 90 ? Μακαρι

Σε μένα δεν δουλεύει!! Το δοκίμασα με 0.64, 0.71 και 0.73 ???

Επίσης, δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί παραπάνω αλλά πλέον δεν χρειάζεται telnet για πρόσβαση στην λίστα καναλιών.
Πηγαίνουμε κατ' ευθείαν στην διεύθυνση "\\Rtd1283\homes\usr\local\etc\dvdplayer\dtv_channel.txt".

Μπορούμε να ανοίξουμε την διεύθυνση και με τον DTVChannelmanager για "online" αλλαγές. :award:

Last edited:
Ζητάω συγγνώμη. Από τον ενθουσιασμό μου ξέχασα ότι η δοκιμή έγινε με beta της επόμενης έκδοσης που έστειλαν για να δοκιμαστεί το EPG. To EPG δεν άλλαξε αλλά το teletext είναι μια χαρά. Λίγη υπομονή.

προβλημα αναπαραγωγής εικόνας σε .mkv

Παιδιά καλησπέρα,

Κάποια .mkv 720p αρχεία ενω στο PC παίζουν κανονικά, στο NTR83 φαίνονται οι υπότιτλοι (εξωτ.) και ο ήχος κανονικά αλλά η εικόνα είναι μαυρη (και άραχνη... :bigcry:). Καμιά ιδέα?

Ευχαριστώ πολύ

Compressed header του αρχείου. Μπορείς να το περάσεις από το mkvmerge και να το σώσεις χωρίς compression, μέχρι να το υποστηρίξει η novatron.

Compressed header του αρχείου. Μπορείς να το περάσεις από το mkvmerge και να το σώσεις χωρίς compression, μέχρι να το υποστηρίξει η novatron.

Σ´ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία. Θα το δοκιμάσω άμεσα και θα μοιραστώ τις εντυπώσεις μου.

Last edited:
Σ´ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία. Θα το δοκιμάσω άμεσα και θα μοιραστώ τις εντυπώσεις μου.

Ουάου! δούλεψε μια χαρά. Σ'ευχαριστώ πολυ και πάλι.

Όντως, έτσι είναι. Περιμένουμε λοιπόν την υποστήριξη για compressed header. Μήπως θα μπορούσαν να διορθώσουν και το safe area για την εμφάνιση των υπότιτλων (ή ακόμα και να το καταργήσουν, δεν έχει νόημα αφού μπορούμε να αυξομειώσουμε το μέγεθος των χαρακτήρων)? Υπενθυμίζω ότι το μηχάνημα μερικές φορές σπάει τους υπότιτλους σε τρεις γραμμές, ενώ στο srt αρχείο είναι 2 γραμμές και σαφώς υπάρχει χώρος στην οθόνη για να χωρέσουν σε δύο.

Γεια σας παίδες!
Γνωρίζετε αν θα υπάρξει υποστήριξη για σερφάρισμα στο διαδίκτυο μέσω της μηχανής αυτής (ΝΤΡ82/83); Εφόσον μπορούμε να κάνουμε search στο you tube, δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε search και στο google ή γενικά browsing on the net?
Ευχαριστώ!

Πριν από λίγο παρέλαβα το NTR-82 και γενικά είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένος.

Το μόνο που παρατήρησα είναι αρκετά περισσότερο χιόνι στα αναλογικά κανάλια στην τηλεόραση (έχω συνδέσει προφανώς κεραία -> NTR -> τηλεόραση για να βλέπω τα αναλογικά), ενώ τα ψηφιακά παίζουν πολύ καλά.

Έχει δει άλλος κάτι αντίστοιχο;