Εννοείς ένα μόνο καλώδιο στο video in? Στο audio in που είναι δίπλα δεν έβαλες τίποτε?
Kαλημερα και χρονια πολλα σε ολους σας.Μην παρεξηγιέσαι. Το συγκεκριμένο που λες το δοκίμασα στο δικό μου μηχανάκι με μια SONY HANDYCAM και παίζει μια χαρά. Αν θεωρείς ότι δεν έχεις κάνει κανένα λάθος στις συνδέσεις στείλτο ή φέρτο να το τσεκάρουμε.
Για τον ανεμιστήρα δεν μπορώ να πω κάτι. Εγώ προσωπικά δεν το ακούω αλλά αυτό δεν λέει κάτι. Είναι κάτι που στο έκανε από την αρχή ή τώρα προέκυψε; Μήπως έχει λασκάρει καμιά βίδα που το κρατάει;
Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους. Εχω 3 ερωτησουλες.......
1) Θα ηθελα να μου πειτε εαν υπαρχει καποια λιστα με το τι φτιαχνει το καθε fw απο το 64 και μετα.
2) Σκοπευω να βαλω εναν εσωτερικο WD 2TB EARS. Εειδη εχω ακουσει κατα καιρους διαφορα αρωητικα σχολια για τους συγκεκριμενους δισκους θα ηθελα να μου πει καποιος εαν ειχε ποτε προβληματα... Αν θυμαμαι καλα απο καποιο fw και μετα μπορεις να τοποθετησεις τον δισκο ετοιμο/φορτωμενο στο μηχανημα, σωστα???
3) Που μπορω να αγορασω το WiFi USB stick για το NTR82??? Το e-hw.gr λεει οτι αναμενεται συντομα. Ξερουμε ποτε θα ερθει?? Υπαρχει αλλο μαγαζι που να το εχει??? Ρωτησαστο Multirama και μου ειπαν οτι δεν το εχουν...
Ευχαριστω :ADFADF1:
Δεν κατάλαβα τι εννοείς, μπορείς να γίνεις λίγο πιο σαφής?Δεν ξέρω αν είμαι μόνο εγώ που ενοχλούμαι από το θέμα με το hdmi ( πρέπει να αλλάζεις πηγές και πάλι πίσω σε αυτή του ntr για να δεις εικόνα) αλλά είναι πάρα πολύ σπαστικό π.χ. όταν βλέπεις σειρές....
Είναι θέμα f/w ή hardware τελικά;
Δεν κατάλαβα τι εννοείς, μπορείς να γίνεις λίγο πιο σαφής?
Δεν μου έχει τύχει ποτέ αυτό που λες. Το μόνο που μου έχει τύχει είναι να έχω ήχο και όχι εικόνα (σε mkv αρχείο) αλλά αυτό το έλυσα (όπως θα γράψω στο επόμενο post στον fotis63). Στο έκανε από την αρχή αυτό ή αφού έβαλες κάποιο νέο firmware? Προσωπικά θα δοκίμαζα τη συμπεριφορά του με ένα άλλο firmware το 64 πχ. Εσύ πιο έχεις?Να σου εξηγήσω.
Πατάω το play να παίξω ένα αρχείο, στην περίπτωση μου mkv, και ουσιαστικά σε κλάσματα δευτερολέπτου έχω μαύρο στην οθόνη και ακούω μόνο ήχο. Πρέπει λοιπόν να αλλάξω κανάλι στην τηλεόραση και να επανέλθω π.χ. στο hdmi 4...
Νομίζω ότι έχει συμβεί και σε άλλους αλλά δεν βλέπω να γίνεται κάτι.
Έχω το .73. Τι να πω θα βάλω το τελευταίο να δω.Δεν μου έχει τύχει ποτέ αυτό που λες. Το μόνο που μου έχει τύχει είναι να έχω ήχο και όχι εικόνα (σε mkv αρχείο) αλλά αυτό το έλυσα (όπως θα γράψω στο επόμενο post στον fotis63). Στο έκανε από την αρχή αυτό ή αφού έβαλες κάποιο νέο firmware? Προσωπικά θα δοκίμαζα τη συμπεριφορά του με ένα άλλο firmware το 64 πχ. Εσύ πιο έχεις?
Αφού έχει ήχο και όχι εικόνα σε συγκεκριμένα mkv αρχεία, 99,9% είναι με compressed header.Ευχαριστώ ,το είδα και έχω ήδη κατεβάσει και εγκαταστήσει το mkvmerge.
Πως θα καταλάβω αν έχει compressed header ή πως θα το απενεργοποιήσω?
Αφού έχει ήχο και όχι εικόνα σε συγκεκριμένα mkv αρχεία, 99,9% είναι με compressed header.
1. Ανοιξε το mkvmerge και κάνε add το αρχείο mkv.
2. (Προαιρετικά) Αν θες κάνε add και το αρχείο srt των υποτίτλων ώστε να ενσωματωθούν (εγώ το προτιμώ έτσι, διότι δεν χρειάζεται να πω μετά στο ntr να διαβάζει υπότιτλους από εξωτερικό αρχείο). Επίσης (πάντα προαιρετικά) ξετσέκαρε τα άλλα αρχεία υποτίτλων srt που ενδεχομένως να έχει μέσα η ταινία.
3. Στο πλαίσιο Tracks, chapters and tags, επέλεξε το stream με την εικόνα (V_MPEG4) και πάτρα Extra options από τις κάτω καρτέλες
4. Στην καρτέλα extra options που ανοίγει, κάνε κλικ στο βελάκι στη γραμμή Compression και επέλεξε none.
5. Πάτα Start muxing και θα δημιουργηθεί το νέο αρχείο mkv στον ίδιο φάκελλο με το αρχικό (με άλλο όνομα φυσικά, το Avatar.mkv θα το ονομάσει Avatar_1.mkv αυτόματα).
Αυτό ήταν!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.