@onlinen
To framerate φαινεται οταν παταω το info της τηλεορασης. Μου εβγαζε 1920 Χ 1080ρ60
το προβλημα μου ηταν οτι δεν περνουσε την καρτα μου στη συναλλαγη. Δοκιμασα αλλη καρτα και δουλεψε τελικα. Δεν ξερω γιατι, μιας και αυτη που αρχικα δοκιμασα ειναι αυτη που χρησιμοποιω για ολες τις συναλλαγες στο ιντερνετ (amazon, play store, itunes store). Για την ιστορια, δεν περνουσε η χρεωστικη και δουλεψε η πιστωτικη, δεν ξερω αν εχει σημασια αυτο. Δοκιμασα το Tomb Raider και ηταν παρα πολυ καλη εμπειρια. Στο τεστ που κανει, μονο με το ping ημουν οριακα (80ms), αλλα δοκιμασα μεσημερι καθημερινης (σημερα), το crash test θα γινει ΣΚ. Ειναι παντως μια υπηρεσια που ευχαριστως θα πληρωνα το 10αρικο το μηνα, αν βεβαιως συνεχισει να εμπλουτιζεται με τιτλους.
@papdoux
Σε απευθειας συνδεση με την τηλεοραση, δουλεψε το 24ρ. Ειχες απολυτο δικιο. Δουλεψε το kodi (experimental ειχα πανω εκεινη την ωρα, αλλα θα δουλευει και το "κανονικο"), αλλα και ο Plex client. Κατι παιζει με το hdmi handshake. Στην αρχη μαλιστα δεν πηγαινε η αναλυση (sto system settings -> hdmi) πανω απο 720ρ. Θα δοκιμασω hdmi hdcp reset (
http://www.avsforum.com/forum/90-receivers-amps-processors/1531868-official-2014-denon-s-series-x-series-avr-model-owner-s-thread-faq.html#l11) μπας και φτιαξει η κατασταση. Το raspberry pi2 μου εκανε επισης τα ιδια και ηθελε αποσυνδεση των καλωδιων και επανασυνδεση.
Αυτη τη στιγμη η συνδεση ειναι shield -(hdmi)-> tv -(optical)-> AVR. 1080ρ24 δουλευει κανονικα, αλλα ο ηχος που φτανει στον AVR ειναι PCM 2.0 . Καταλαβαινει το shield οτι δεν παει ο ηχος σε AVR και το γυρναει σε δικαναλο pcm; Εχω την ιδια ακριβως συνδεσμολογια στο xbox360 μου και εκει βγαινει DD 5.1 στον ενισχυτη. Η οπτικη τηλεοραση->AVR μπορει να περασει μεχρι και DTS 5.1 (το εχω δει στο plex app της τηλεορασης). Υπαρχει μηπως πουθενα καμμια επιλογη στο shield για να κανει bitstream τον ηχο; Ρωταω αυτο, ωστε να καταφερω να εχω DTS 5.1 (ετσι και αλλιως ο ενισχυτης δεν μπορει κατι καλυτερο) ακομα και με την τωρινη συνδεσμολογια (shield απευθειας πανω στην τηλεοραση).
Ευχαριστω πολυ