Nvidia Shield Android TV 4K

Έχω αγοράσει 3 πράγματα. Το ένα, powerline δεν δούλευε και γύρισε πίσω. Refund. Τα άλλα δύο είναι μία χαρά. Προσπάθησα να βρω κάποια ατέλεια αλλά δεν βρήκα. Έλεγε κάτι για ελαφρές γρατσουνιές. Εγω πάντως δεν τις βρήκα.

Sent from my XT1092 using Tapatalk

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Όλα τα πράγματα μέσα, πιασμένα με πλαστικά και ο controller με ζελατίνα. Το shield δεν είχε ζελατίνα πάντως.

ενοουσα προφανως οτι δεν ασχολειται πια με το κομματι του φορουμ http://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=252852&page=91 αλλα εχουν φτιαξει αποκλειστικα το κομματι smpc σιγουρα παραμενει kodi developer
ααα και ακτι ασχετο νικο θυμασαι που σε ειχα ρωτησει για ενα αρχειο που δεν μοθ επαιξε στο kodi?εεε με τοsmpc επαιξε αψογα χωρις κανενα προβλημα το γιατι δεν το καταλαβα βεβαια

Θα το δοκιμάσω να δω "τι μέρος του λόγου είναι".. αν και δεν αντιμετωπίζω προβλήματα με την αναπαραγωγή αρχείων , είτε μέσω δικτύου είτε απ ευθείας.

Y.Γ. Κάποιος, κάποια στιγμή με ρώτησε εάν στο Netflix μπορεί να ρυθμιστεί η έξοδος του ήχου μέσα από την εφαρμογή. ΔΕΝ μπορεί.
Κι εκτός αυτού είναι απίστευτο πως αφήνουν μια εφαρμογή την οποία πληρώνεις κι όλας, χωρίς υποστήριξη ελληνικών υποτίτλων...

νικο θα χαρω παρα πολυ να βαλεις τις εντυπωσεις σου απο την δοκιμη

Σας τρέχει καλά το spmc, γιατί χθες που το έβαλα μου κόλλαγε το μηχάνημα, ούτε το home δεν έπιανε σε κάποιες περιπτώσεις

Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

Σας τρέχει καλά το spmc, γιατί χθες που το έβαλα μου κόλλαγε το μηχάνημα, ούτε το home δεν έπιανε σε κάποιες περιπτώσεις

ναι, μια χαρά τρέχει

Κρατάω το SPMC που μου άρεσε πολύ τελικά και θα δοκιμάσω από το Kodi την Krypton έκδοση με 2 skins : Ace , Estuarty

Δηλαδη καλυτερο απο το κλασσικο ,για πιο λογο,τρεχουν καλυτερα τα διαφορα addons; η μηπως γινεται καλυτερα overall media player.....? μπορουμε να εχουμε ταυτοχρονα κ τα δυο?

Στο kodi παρατήρησα κάποια av sync θέματα που δεν εμφανίστηκαν ποτέ στο spmc. Επίσης στο spmc υπάρχει long press, στο kodi υπάρχει αυτό;

Δηλαδη καλυτερο απο το κλασσικο ,για πιο λογο,τρεχουν καλυτερα τα διαφορα addons; η μηπως γινεται καλυτερα overall media player.....? μπορουμε να εχουμε ταυτοχρονα κ τα δυο?

overall εμένα μου τρέχει καλύτερα. Δεν ξέρω γιατί ομολογώ. Ταυτόχρονα μπορούμε να τα έχουμε φυσικά! Έβαλα την krypton έκδοση μόλις και σετάρισα το νέο default skin το Estuarty.

Στο kodi παρατήρησα κάποια av sync θέματα που δεν εμφανίστηκαν ποτέ στο spmc. Επίσης στο spmc υπάρχει long press, στο kodi υπάρχει αυτό;

To long press ισχύει και στα 2

το spmc είναι για android, ο developer παίρνει το kodi και περνάει επίσης improvements.
το kodi δεν έχει developer για το android αυτή τη στιγμή, ας μη το σχολιάσω, "να είναι καλά" αυτοί που το έδιωξαν.

Λογικό το spmc να τρέχει καλύτερα :)

Χρησιμοποιει κανεις plexbmc; Αν ναι ποια εκδοση; Δοκιμασα διαφορες και μου δουλευει σωστα μονο η 4.0beta, που δυστυχως δεν εχουν συνδεση με κινητο (cast) (εκτος αν κατι κανω εγω λαθος!). Στο rpi2 με 15.2 ειχε δουλεψει κανονικα η isengard-helper-merge

NIKO η krypton εκδοση εχει Passtrough ? και σε μενα το smpc τρεχει καλα αν εξαιρεσεις κανα 2 στιγμιαια κολληματα καποια πληροφρια νικο για σεταρισμα του ?

NIKO η krypton εκδοση εχει Passtrough ? και σε μενα το smpc τρεχει καλα αν εξαιρεσεις κανα 2 στιγμιαια κολληματα καποια πληροφρια νικο για σεταρισμα του ?

Ναι! Η Krypton δεν έχει κανένα πρόβλημα με το passthrough.! Καλά συμπεριφέρεται μέχρι στιγμής. Παίζει και μενού από iso bluray αρχείο. Και το default πλέον skin το Estuary καλό είναι αλλά δεν δέχεται πολλές αλλαγές ακόμα στο visual του. Ενδιαφέρον είναι ότι η έκδοση για Android στα πρόσθετα σου φέρνει όλα όσα έχεις ήδη εγκαταστήσει στο NVidia Shield αυτόματα και μπορείς να τα τρέξεις από το Kodi .

To SPMC λογικά είναι optimized για Android. Δεν έχει τίποτα ιδιαίτερο να προσέξεις στο σετάρισμα.

Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

Ναι! Η Krypton δεν έχει κανένα πρόβλημα με το passthrough.! Καλά συμπεριφέρεται μέχρι στιγμής. Παίζει και μενού από iso bluray αρχείο. Και το default πλέον skin το Estuary καλό είναι αλλά δεν δέχεται πολλές αλλαγές ακόμα στο visual του. Ενδιαφέρον είναι ότι η έκδοση για Android στα πρόσθετα σου φέρνει όλα όσα έχεις ήδη εγκαταστήσει στο NVidia Shield αυτόματα και μπορείς να τα τρέξεις από το Kodi .

To SPMC λογικά είναι optimized για Android. Δεν έχει τίποτα ιδιαίτερο να προσέξεις στο σετάρισμα.

ισχύει όντως; μήπως είναι παλιό το ISO; γιατί με παλιό BR, του 2007, δούλευε το μενού με το jarvis.