Nvidia Shield Android TV 4K

Είμαι σε δίλημμα. Το έχει προσφορά το κίτρινο μαγαζί στα 250 ευρώ. Netflix και youtube βλέπω απο την τηλεόραση μου lg 55UH950V. Εχώ ένα tv box Mini M8S II 4K για kodi. Ταινίες-σειρές βλέπω απο εξωτερικό σκληρό στο Med 600x3D. Παιχνίδια παίζω (όταν παίζω) στο ps4. Τι παραπάνω θα μου κάνει το Shield αν το αγοράσω?

Είμαι σε δίλημμα. Το έχει προσφορά το κίτρινο μαγαζί στα 250 ευρώ. Netflix και youtube βλέπω απο την τηλεόραση μου lg 55UH950V. Εχώ ένα tv box Mini M8S II 4K για kodi. Ταινίες-σειρές βλέπω απο εξωτερικό σκληρό στο Med 600x3D. Παιχνίδια παίζω (όταν παίζω) στο ps4. Τι παραπάνω θα μου κάνει το Shield αν το αγοράσω?

Οτι θα ξεφορτωθείς κάμποσα κουτάκια... :p

Σε χρηστικότητα τι παραπάνω θα έχω? Με προβληματίζει και η κατάσταση με τις αγωγές στα addons που έχουν εξαφανιστεί τα περισσότερα. Πάνω που αποφάσισα να ασχοληθώ με το kodi. Γκαντεμια!

Σε χρηστικότητα τι παραπάνω θα έχω? Με προβληματίζει και η κατάσταση με τις αγωγές στα addons που έχουν εξαφανιστεί τα περισσότερα. Πάνω που αποφάσισα να ασχοληθώ με το kodi. Γκαντεμια!

To μονο που μπορώ με σιγουριά να σου πω ειναι πως το voice control οπως και το Android TV ειναι απολαυστικά στη χρήση.
Το voice ειδικά δουλέυει ΑΨΟΓΑ!

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Η τιμή (245 ευρώ) θεωρείται καλή?

Δεν θεωρείται τιμή προσφοράς, αν αυτο εννοείς.
Στη θέση σου θα κοιτουσα ολα τα 4-5 ευρωπαικα amazon. Καποιες φορες θα σου ερθει και σπιτι με 210-220 .

τα 245 οντως δεν ειναι ιδιαιτερα καλη τιμη.
Παντως
gaming = ok (εχει Ps4)
4k media = media player σου
4k netflix = Υποθετω εισαι οκ απο το netflix app της τηλεορασης σου

πραγματικα δεν ξερω τι θα προσθεσει στο συστημα σου το shield (αν και το λατρευω). Chromecast και voice search; αλλα αξιζουν αυτα για εσενα 200+ ευρω;

στη θεση σου θα επενδυα σε nas/server ωστε να εχω 4κ υλικο να χαρω στην τηλεοραση μου :)
Προσωπικα δεν ασχοληθηκα ποτε με τα kodi streaming addons, γιατι α. δεν με ενδιαφερουν τα αθλητικα, β. η ποιοτητα του stream ηταν σχεδον παντα υποδεεστερη απο οτι βρισκουμε ευκολα σε αλλα σημεια του νετ

το παρακάνω που θα σου δώσει το shield είναι να σου σβήσει τη φαγούρα που σε έπιασε να δώσεις 245 ευρώ.
Μία πιο φτηνή λύση είναι η fucicort :)

Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

το παρακάνω που θα σου δώσει το shield είναι να σου σβήσει τη φαγούρα που σε έπιασε να δώσεις 245 ευρώ.
Μία πιο φτηνή λύση είναι η fucicort :)

Μια χαρα επιχείρημα ειναι το πρώτο για πολλούς απο εμας εδω μέσα. Χωρίς ντροπή κιολας :p

Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

Μια χαρα επιχείρημα ειναι το πρώτο για πολλούς απο εμας εδω μέσα. Χωρίς ντροπή κιολας :p

ενα άλλο ειναι οτι με τις αγορές τονώνετε η αγορά, ειδικά αν γίνει απο Ελληνικό κατάστημα.
κάποιος μπορεί να μην χασει την δουλεία του καθώς οι απολύσεις ειναι πλέον ελεύθερες :p

χαζευω στο subreddit του shield και διαβαζω παρα πολυ καλα λογια για τον RetroX. Ειναι πακετο emulators+frontend (επι πληρωμη). Το εχει δοκιμασει κανεις;

Ειχα διαθεσιμο χρονο το ΣΚ και εκατσα και δοκιμασα το RetroX.
Οι εντυπωσεις μου ηταν πολυ θετικες!
Υπαρχει trail για 4-5 μερες και μετα "κλειδωνει" και σας αφηνει να παιξετε 6 παιχνιδια μονο. Ο κωδικος κοστιζει 13δολλαρια. Τι "αγοραζουμε" με αυτα τα 13 δολλαρια;

Κατ'εμε τον πιο απλο τροπο να παιξετε παιχνιδια απο emulators! Ο χρηστης, το μονο που εχει να κανει ειναι να φτιαξει φακελους ανα συστημα μεσα στο shield. π.χ. εχω φτιαξει dreamcast, 2600, genesis, snes κτλπ.... Κανετε copy τις roms μεσα στους αντιστοιχους φακελους (ακομα και ζιπαρισμενες οι ρομ) και οταν πατε να παιξετε ενα παιχνιδι, to retrox αναλαμβανει να κατεβασει και να σεταρει μονο του τον καταλληλο emulator. Προσφερει επισης ενα αρκετα ευχαριστο frontend οπου εχει recently played, favorites κτλπ, ενω εκτελει και χρεη scraper δινοντας σε αρκετα παιχνιδια box art. Προσωπικα δοκιμασα atari 2600, genesis, snes, master system, dreamcast και amiga. Στο dreamcast το rom pack που κατεβασα ηταν ζιπαρισμενο με 7z, το οποιο δεν το αναγνωρισε και ετσι εκανα μονος μου την αποσυμπιεση.

Στην amiga δεν ξερω ακριβως τι παιζει (ηταν και η πρωτη μου φορα που δοκιμασα). Ξεκινησα το atomic bomber και με εβγαλε στο λειτουργικο της amiga. Επιασα ενα ασυρματο keyboard+touchpad και εκανα διπλο κλικ να ξεκινησει το παιχνιδι. Δουλεψε. Οταν εβαλα μετα το super cars 2 ομως, μου εβγαζε παλι τον φακελο με το atomic bomber στο desktop της amiga.

Αντικειμενικα, το software που περιλαμβανει ειναι ολο opensource, οποτε θεωρητικα θα μπουρουσατε να τα στησετε ενα-ενα δωρεαν. Απο την αλλη ομως, για καποιον που ενδιαφερεται, πιστευω οτι αξιζουν τα χρηματα αυτα για την ευκολια που προσφερει.

Να προσθεσω οτι υποστηριζει ενα καρο συστηματα και οτι εγω δοκιμασα μονο αυτα που ανεφερα. Επισης υπαρχει και για raspberry pi3

Παιδιά εγώ έχω πρόβλημα με την αλλαγή των frames. Έχω συνδέσει το shield στον denon x1300 και απο εκεί στον benq w1110. Δεν μπορω μέσα απο τον kodi να αλλάξω τα frames σε 23.796. Τι επανεκκινήσεις εκανα τι άλλαξαν και απο το μενου του shield σε 23.796 παει να κάνει την αλλαγή ο προβολέας αλλά παραμένει 60 frames.... Τι μπορω να κάμω γιατί αν δεν αλλάζει είναι δώρο αδωρο η αγορά του shield.

Δοκίμασε και με το spmc.

Νομίζω έχει να κάνει με τον ότι το shield είναι hdcp 2.2 ο ενισχυτης hdcp 2.2 αλλά ο benq w1110 υποστηρίζει έως hdcp 1.4 και κάπου εκει γίνεται το θέμα. Δεν έχει να κάνει με το kodi γιατί αλλάζω από το μενου του shield τα hz απο 59,ΧΧ σε 23,976 κάνει να αλλάξει αλλα παει πάλι στο ίδιο.

Νομίζω έχει να κάνει με τον ότι το shield είναι hdcp 2.2 ο ενισχυτης hdcp 2.2 αλλά ο benq w1110 υποστηρίζει έως hdcp 1.4 και κάπου εκει γίνεται το θέμα. Δεν έχει να κάνει με το kodi γιατί αλλάζω από το μενου του shield τα hz απο 59,ΧΧ σε 23,976 κάνει να αλλάξει αλλα παει πάλι στο ίδιο.

Στην εξοδο του ενισχυτη έχω βάλει ένα hdmi to ethernet μετατροπέα πριν τον προβολέα τον marmitek megaview 65 μήπως αυτός τα χαλάει όλα ?